Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajdee vinciiii
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Juve druga liga 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Danas sam ispušio para da me strah ući na wwin da pogledam,
Nikad gora subota.

Nikad gora subota.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Meni je svaka ista, nikad nista ne dobijem.gonzales je napisao/la:Danas sam ispušio para da me strah ući na wwin da pogledam,![]()
Nikad gora subota.

od pond do petka sam sa 5km dosao na 190 km,sad imam 0 hahah.Nitko mi nije kriv kad igram top lige,na juznoamerikancima sam uzeo svu lovu a na ovim fudbalercinama iz evrope sve izgubio
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 12 sep 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek je nedjelja bila bolja od subote. 

710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
Daj boze da sutra sta bolje bude, ali zeznuto kad crni niz krene. Imam osjecaj da ce mi najbolje biti napraviti neku pauzu. Nisam u velikom minusu sa danasnjim danom, ali da galatasaray, celik i juve nisu zeznuli, mogao je biti plus par stotki, al eto...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
I gledao juventusa drugo poluvrijeme, cini mi se da im je poklonjen penal...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
Bacio se Cuadrado u stilu Robbena. Poklonjen im bod ko sto su danas 3 boda Bayernu.stulic89 je napisao/la:I gledao juventusa drugo poluvrijeme, cini mi se da im je poklonjen penal...
EmirTM87 je napisao/la:Meni je svaka ista, nikad nista ne dobijem.gonzales je napisao/la:Danas sam ispušio para da me strah ući na wwin da pogledam,![]()
Nikad gora subota.![]()

Forsiraj singlove i eventualno dublove i osjeti slast dobitka.
Igrajte do 3 para preko 2kvota ili po jedan par sa jacom kvotom nekad odigram jacu uplatu ko sinoc na 1.55kvotu od zarade na kladionici taj dan, bar ja tako igram i za sad dobro ide.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Vadjenje MLS na golove 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- diplomatija
- Kontakt:
pozdrav ljudi, igrao sam betis-sosiedad vise od 8,5 kartona, e sad bilo je 5 zutih i crveni nakon dva zuta, koliko meni treba jos da bih prosao? kladio sam se u premieru na live
ado899 je napisao/la:Igrajte do 3 para preko 2kvota ili po jedan par sa jacom kvotom nekad odigram jacu uplatu ko sinoc na 1.55kvotu od zarade na kladionici taj dan, bar ja tako igram i za sad dobro ide.
Super je to zamisljeno preko 2 kvota, ali mora ti biti uspjesnost 60% da bi mogao reci da si u plusu. Dugorocno vjerovatno se isplati.
Naravno sve ovisi i od banke koju imas, tj. pare s kojima raspolazes i koje vrtis (Prevedeno na nas: pare koje si halalio na kladionicu). [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Druže još 2 ili 1ck i prošao si. Na lajvu se crveni računa kao 2 žuta.diplomatija je napisao/la:pozdrav ljudi, igrao sam betis-sosiedad vise od 8,5 kartona, e sad bilo je 5 zutih i crveni nakon dva zuta, koliko meni treba jos da bih prosao? kladio sam se u premieru na live
Samo da Juventusu pozelim sto skoriji povratak u Seriju B.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Nesto ovako jel?ado899 je napisao/la:Igrajte do 3 para preko 2kvota ili po jedan par sa jacom kvotom nekad odigram jacu uplatu ko sinoc na 1.55kvotu od zarade na kladionici taj dan, bar ja tako igram i za sad dobro ide.

Diplomatija još jedan i pare su tvoje 
@Emire
Igraj one oklade gdje je 50:50 kao npr over/under golova ili koševa, tenis i sl.
Singl i dubl.

@Emire
Igraj one oklade gdje je 50:50 kao npr over/under golova ili koševa, tenis i sl.
Singl i dubl.
Da sve zavisi sa koliko kreces,meni je najbitnije da prvi listic prodje pa da igram "sa njihovom lovom" tako da i ako padnem nije mi tesko, posto za svaki dan odredim sa koliko da krecem, od kada sam krenuo sa ovakvim nacinom igre u finom sam plusustulic89 je napisao/la:
Super je to zamisljeno preko 2 kvota, ali mora ti biti uspjesnost 60% da bi mogao reci da si u plusu. Dugorocno vjerovatno se isplati.
Naravno sve ovisi i od banke koju imas, tj. pare s kojima raspolazes i koje vrtis (Prevedeno na nas: pare koje si halalio na kladionicu). [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
To je super druze. I drago mi je zbog tebe. Da se i nastavi tako...
Moje misljenje je u principu da kreces sa onoliko para koliko mozes izgubiti(halaliti) i da je to granica. Nikakva zarada, nego shvatiti samo ako igru.
I naravno ne forsirati u trenutku kad se vidi da nece.
Naravno, lako je pametovati, a tu je tesko naci granicu. Ljudi uglavnom krenu sa vadjenjem, dodavanjem uloga i onda se pukne opasno.
Moje misljenje je u principu da kreces sa onoliko para koliko mozes izgubiti(halaliti) i da je to granica. Nikakva zarada, nego shvatiti samo ako igru.
I naravno ne forsirati u trenutku kad se vidi da nece.
Naravno, lako je pametovati, a tu je tesko naci granicu. Ljudi uglavnom krenu sa vadjenjem, dodavanjem uloga i onda se pukne opasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.