Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

HeKen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la HeKen » 20 avg 2013, 16:18

Ponos Torina je napisao/la:L'Equipe: Liverpool are the leading candidates to sign Mamadou Sakho, but the Paris St Germain defender's preference is to join AC Milan.
:lol: :lol: :lol: sta znaci LP

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 avg 2013, 16:20

Jarane ako Milan nekoga nekome preotme ovaj prelazni rok onda je to fakat alarmantna situacija za tu upravu :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 16:21

HeKen je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:L'Equipe: Liverpool are the leading candidates to sign Mamadou Sakho, but the Paris St Germain defender's preference is to join AC Milan.
:lol: :lol: :lol: sta znaci LP
Ma nije LP nesto se kod nas desava ocito je da su prethodnici sjebali klub s proslim kupovinama i nisu nista napravili i sada smo postali prosjek EPL....

Pare imamo za Transfer samo je Ayre idiot obicni koji je trebao biti otjeran davno....

Willian wanted LFC move, but we didn't match Tottenham's bid. :shock: :shock: :lol: :lol: :roll:
a pisalo se da smo poslali ponudu i da je Anzi prihvatio itd.. :lol: :lol: :lol: :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 avg 2013, 16:35

Finansijski se u ovom trenutku ne mogu nositi sa Spursima ,ljudi poslali ponudi koju LFC ne može da isprati i to je to,brazilac će vjerovatno na WHL.

Ako nemaš dobrog konja za trku onda moraš taktizirati ,transfer je trebao biti sa manje pompe i završen prije par dana dok je Tottenham bio out ali eto kasno je sad.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 16:39

Sta sad mi fakat nemamo 30 j.ebenih miliona da ponudimo nego smo nudili 26.5M plus 50% od sledece prodaje (50% sto ce ici preko 26.5 ce ici Anziju)

Anzhi offered Liverpool the chance to match Tottenham's bid for Willian, but The Reds refused to do so. (Times)

Ponuda Tottenhama prihvacena,dok je ponuda Liverpoola odbijena i to je to za sada tako da Willian i nema izbora...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 20 avg 2013, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 20 avg 2013, 16:43

Ako je fakat do ta 3,4 miliona onda jbga ,pa skuplje Linda tange nosa :lol: .

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 avg 2013, 16:45

Naši su ponudili 28 miliona + 5 bonusa na kraju sezone i 50% od iduće prodaje ( ako ona pređe 30mil )
Tottehnam je ponudio 35 miliona i 5 miliona bonusa a to je prihvaćeno jer Anzhiju sad trebaju pare

I nije Ayre vodio pregovore sa Anzijem
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 20 avg 2013, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja te volim, volim Željo..

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 16:46

Zodiac je napisao/la:Ako je fakat do ta 3,4 miliona onda jbga ,pa skuplje Linda tange nosa :lol: .
Pa treba se sjetiti samo Dempseya i koliko je falilo para da bi se doveo da bi covjeku bilo jasno ko tu najvise sere..Fakat ako Williana ne dovedemo neka nikoga ne dovode i cao muka mi je od Ayre-a i njegov glupih ideja :evil: :evil:

Pa da je i 10M u pitanju ako nekoga zelis dovesti daj pare i zavrsi,ocigledno je da ga ne zelimo toliko koliko se pricalo i ocigledno da nekim ljudima nije u interesu da Liverpool napreduje,cim ovako dopustaju da nam rivali uzimaju igrace ispred nosa...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 avg 2013, 16:51

Uzdati se sledece sezone u Coutinha, Kanibala i timski duh kao i igru koja deluje nikad bolje u poslednjih 3 i kusur godina. Takodje se uzdati da Spursi nastave sa onakvom igrom protiv Palacea, i da Arsenal ne dovede nikoga. Opet sitne sanse za top4. Samo ta jedna kockica je falila da budemo pravi konkurenti, ali ne vredi, 3 mete, 3 fail-a.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 16:58

gio10 je napisao/la:Naši su ponudili 28 miliona + 5 bonusa na kraju sezone i 50% od iduće prodaje ( ako ona pređe 30mil )
Tottehnam je ponudio 35 miliona i 5 miliona bonusa a to je prihvaćeno jer Anzhiju sad trebaju pare

I nije Ayre vodio pregovore sa Anzijem
Koliko znam Ayre je glavni tu pa tako da nema veze jel on vodio ili nije kad se radi po njegovim navodima...

Wenger ima preko 70-80M i opet nikoga ne moze dovesti pa sta onda da mi ocekujemo :cry: :roll:

Igraci su precjenjeni ali trziste je u danasnje vrijeme tako,ako nesto zelis plati ili suti...

Ian Ayre taking negotiating tips from Wenger?

Willian arrived in London about 4 hours again and no one has spotted him at spurs training ground yet takes that time to drive to liverpool
:lol: :lol: :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 avg 2013, 17:12

Hogan je vodio pregovore, a ne Ayre...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 avg 2013, 17:14

Ako ste na ovaj nacin izgubili igraca, e onda stvarno upravu posaljite malo do Herr Hoeness-a da vam udijeli koji savjet....

Ovo je pomalo i sramotno, udjes u pregovore oko igraca nekoliko dana ranije i jedini si kandidat i na kraju te dodje neko i pretekne sa nekih pisljivih 5-6 miliona eura....
Stern des Südens

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 avg 2013, 17:17

proFCB je napisao/la:Ako ste na ovaj nacin izgubili igraca, e onda stvarno upravu posaljite malo do Herr Hoeness-a da vam udijeli koji savjet....

Ovo je pomalo i sramotno, udjes u pregovore oko igraca nekoliko dana ranije i jedini si kandidat i na kraju te dodje neko i pretekne sa nekih pisljivih 5-6 miliona eura....
Ne volim kada ljudi ne cene ono sto imaju, a pogotovo ono sto nemaju. Da li si ti svestan koliko je 5-6m evra ???

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 17:18

Paradajz je napisao/la:Hogan je vodio pregovore, a ne Ayre...
ajd sad brani Ayre-a,oba rade u LFC i zaduzeni su za transfere tako da nije bitno ko je vodio pregovore dok Ayre sjedi u svojoj kancelariji i drka k.urac pricajuci sa Hogano preko telefona...

ove su mi price najace kod nas... :lol: :lol: fuj
We need to remember that #Willian was not a target, he was an opportunity that came a long from Russia.

i sad krecu poredjenja Coutinho vs Willian 8M i 30M ajde sad nadji igraca poput Coutinha za 8M i dovedi ga...

Cim podbacimo nista nam nevalja i odma krecu poredjenja,uvijek ista prica samo nekakvi izgovori..

Citam po ovom twiteru svi isto valjaju gluposti i traze izgovore kako je preplacen bla bla kao da to nije poznato od prije da su svi preplaceni i da je Futbal jedan veliki unosni biznis...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 avg 2013, 17:22

Ponos Torina je napisao/la:
ajd sad brani Ayre-a,oba rade u LFC i zaduzeni su za transfere tako da nije bitno ko je vodio pregovore dok Ayre sjedi u svojoj kancelariji i drka k.urac pricajuci sa Hogano preko telefona...
Ne vidim, gde ja to branim Ayre, ili bilo koga, samo upucujem na neke stvari, cinjenice, i na neke realne stvari, i da ne treba sada osuti paljbu po upravi, pogotovo po Ayreu, covek nije ni vodio pregovore, a nazivaju ga kojekakvim imenima sto nije doveo Williana.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 avg 2013, 17:22

Kad se desi neočekivani rasplet i Willian završi u Chelsea. I to je realna opcija , Mou je spominjao da žele još jednog igrača ali da neće otkrivati imena.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

soxx
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la soxx » 20 avg 2013, 17:24

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 24 jul 2020, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 avg 2013, 17:24

Paradajz je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Ne vidim, gde ja to branim Ayre, ili bilo koga, samo upucujem na neke stvari, cinjenice, i na neke realne stvari, i da ne treba sada osuti paljbu po upravi, pogotovo po Ayreu, covek nije ni vodio pregovore, a nazivaju ga kojekakvim imenima sto nije doveo Williana.
A nije samo William u pitanju...nisam se odavno ovako nervirao al danas mi je jednostavno muka od svih ovih sranja..

Jednostavno nismo vise mocni kao prije,mozemo se samo osloniti na ovo sto imamo i na ovaj odlicni timski duh koji imamo u ovom trenutku...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 avg 2013, 17:25

Paradajz je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Ako ste na ovaj nacin izgubili igraca, e onda stvarno upravu posaljite malo do Herr Hoeness-a da vam udijeli koji savjet....

Ne volim kada ljudi ne cene ono sto imaju, a pogotovo ono sto nemaju. Da li si ti svestan koliko je 5-6m evra ???
Cekaj jednu stvar, najrpije da ti objasnim da nikoga nisam napadao!!! A kao drugo, hoces ti meni da kazes da Liverpool nije imao tih 5-6m evra???

A gdje je tek to, sto je taj igrac bio potreban ekipi, u tom slucaju se ide i dosta dublje u dzep ukoliko je potrebno, a da ne govorim o tome, kako direktni konkurent sebe jaca, a tebe u istom potezu slabi....
Stern des Südens

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 avg 2013, 17:31

Ako zaista Tottenham dovede i Lamelu i Williana, mi smo donji za dugo dugo dugo godina.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.