Ma hajde jarane sto nije dosao kod nas vec sto je otisao u tottenham, sto bas tamo? sto bas ONI?BeyKopites je napisao/la:LJudi ne znam da li mi vjerujete, ali ja nisam nimalo razočaran što Willian nije došao - zato što nisam ni očekivao da će doćiProsto k'o pasulj.
Odavno sam se ja razočarao u Ayrea i ljude koji pregovaraju, još od Mkhitaryana tako da mi nije žao ni za Costu ni za Williana, jer se nisam ničemu nadao
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Pa bio je vec potpisao za nas pa za Spurse pa opet mi pa oni.Mediji lazu i ja ne vjerujem dok ne vidim oficijalno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Deal je prema navodima Andy Huntera i drugih bio gotov, Willian je i zeleo da predje u LFC, ali su Spursi poslali kasnu ponudu, jacu, koju LFC nije hteo da "match-uje", da izjednaci, i to je cela filozofija. Neki ovde bi se trebalo zapitati kada pricaju o nesposobnoj upravi, koliko para uopste LFC ima na raspolaganju, pa da ih nazivamo nesposobnim ? Mozda se novac cuva za druga pojacanja, stoper npr ? Lako je Spursima da daju ogromne svote, kada su dobili od Balea onoliki novac...
Sto se tice pozicije koju ce Willian igrati u Spursima, moze da igra sve u napadu i na oba krila. Ako im i Lamela dodje, on ce u sredinu na mesto Balea, tako da tu problema nema. A moze i Lennon da ispadne iz prve, ionako nije ni do kolena ovoj dvojici...
Sto se tice pozicije koju ce Willian igrati u Spursima, moze da igra sve u napadu i na oba krila. Ako im i Lamela dodje, on ce u sredinu na mesto Balea, tako da tu problema nema. A moze i Lennon da ispadne iz prve, ionako nije ni do kolena ovoj dvojici...
Paradajz je napisao/la:Deal je prema navodima Andy Huntera i drugih bio gotov, Willian je i zeleo da predje u LFC, ali su Spursi poslali kasnu ponudu, jacu, koju LFC nije hteo da "match-uje", da izjednaci, i to je cela filozofija. Neki ovde bi se trebalo zapitati kada pricaju o nesposobnoj upravi, koliko para uopste LFC ima na raspolaganju, pa da ih nazivamo nesposobnim ? Mozda se novac cuva za druga pojacanja, stoper npr ? Lako je Spursima da daju ogromne svote, kada su dobili od Balea onoliki novac...
Welcome to our league

Dozivjeli ste bar tako mislim mozda jos nije gotovo samo jedan dogadjaj odnosno i Soldado jel tako?
Dozivljavate Arsenalovu sudbinu, da vam igraci ispred potpisa pobjegnu, mi smo imali Matu, M'Villu i razne momke pred potpisom, Ibrahimovica cak

Jok eto mi smo sa foruma krivi sto Sigurdson,Mihtarjan,Costa i Willian nisu potpisali za LFC ,kakvo razmišljanje bokte
.

Zodiac je napisao/la:Jok eto mi smo sa foruma krivi sto Sigurdson,Mihtarjan,Costa i Willian nisu potpisali za LFC ,kakvo razmišljanje bokte.
Bgm eto vas ko Arsenal, odnosno i nama je mnogo takvih igraca otislo iz ruke, Pjanic takodjer..

- Ponos Torina
- Kontakt:
Sikter Ayre Sikter

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nema potrebe da se napada uprava, transfer je propao sto znaci da je Brendan kriv, da je pustio "komitetu" da pregovara transfer bi bio uspjesno realizovan 

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5982_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
AMIN
AMIN

Ajde nek i nas Bog pogleda da je ovo istina

Ta je slika izisla 5 minuta prije nego ce sve novine poceti pisati kako je Willian igrac Kokoski .
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- _forzamilan_
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Brazilci tvde da ide u Liverpool dok Engleski mediji tvrde da ide u Tottenham 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ojj **** lud zbunjenog

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kad na kraju zavrsi u Arsenalu

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Zato ćemo mi uzeti Hughesa za 6M funti i niko nam ga neće oteti

a mozda stvarno onii hoce lamelu i pjanica u paketu i ako im jedan od tih transfera ne uspije idu po williana
(tjesim se prije nego i zvanicno potpise ta tott) 

- Ponos Torina
- Kontakt:
L'Equipe: Liverpool are the leading candidates to sign Mamadou Sakho, but the Paris St Germain defender's preference is to join AC Milan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.