FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prodjite se mahale ljudi. Svi bi mi voljeli da znamo nesto. Strpite se malo, uskoro cemo svi biti upoznati sa svime. Pozitivna je klima oko kluba. Po prvi put se ne brinemo da ce neko otici, svi igraci su na okupu iz prosle polusezone. Dodamo li tu jos Bilbiju u Stojceva, to je vec veoma dobra ekipa. Dovest ce se pojacanja gdje skripi, samo polahko. Ne treba praviti dramu. Ja sam optimista, ocekujem da ce do polaska u Citluk doci i ta zeljena pojacanja. Uglavnom, imaju sve uslove za rad, od igraca do strucnog staba, na njima je da se dokazu i pokazu 

-
- Kontakt:
ja ti opet kazem,,,,on je dogovoren,,problem je viza,,ceka se vec deset dana i niko nezna kad ce biti rijesena,,trenutno je kasami u jordanu..,jarni nemoze da ceka jos dugo,,jer su pripreme pocele,,zato je danas i doveo rezervnog beka,,ukoliko se s ovim nerijesi problem,,,ali kako stvari stoje,, tesko da ce u januaru moci doci,,nazalost....lafomamone je napisao/la:Rekao sam AKO NE DODJE, ne zato sto nije bio danas na prozivcifarukzidane je napisao/la:Ili si kreten ili se pravis kreten,,,,nedovodim ja igrace,,nego uptava,,,ja sam napisao sta je razlog njegovog nedolaska,,,ako si pismen procitajlafomamone je napisao/la:Ako ne dodje sirijac nabijte rukfasa nogom u guzicu i banujte dozivotno
E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.
Niti znas momka, niti si ga ikad gledao u zivotu, a tako zakljucujes, znaci nidje veze !cobefks je napisao/la:E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.
Trebat ce mnogo stvari da se poklopi da Komazec ostane kod nas ... 
Karamarko je na probi ... a probu mogu proci svi jer klub nista ne kostaju.

Karamarko je na probi ... a probu mogu proci svi jer klub nista ne kostaju.
Mi od Arsenijevica nismo imali desnog beka, tako da cisto sumnjam je ovaj pojacanje. On ti je je u rangu Bisanovica. Daj Boze da se prevarim, ali nama treba POJAČANJE na desnom beku.aS_Roma je napisao/la:Niti znas momka, niti si ga ikad gledao u zivotu, a tako zakljucujes, znaci nidje veze !cobefks je napisao/la:E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.
-
- Kontakt:
Nezz,,prerano je da zakljucujemo da li vrijedi ili ne,,,ja licno nisam ga nikada gledao,,jarni ga je doveo na probu,,,da se zna.cobefks je napisao/la:E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.
Moramo biti realni,,,tesko je u nasu ligu dovesti nekog kvalitetnog igraca,,,kad zavrsi prelazni rok,,napisacu ovdje koji su sve igraci odbili klub,,,za neke ce te se nasmijati ali bas,,,ali nazalost..to je nasa realnost.
ee brate samo da te pozdravim i ja slabo pišem ali sam tu pratim samo nagađanja ali ima radi se koliko znam na nekim igračima ali nemoj da baratm sa imenima da se izjalovi pa ispadnem lažov.Za karamarka sam znao ima i mjesec dana ali nisam htjeo ništa pisati mislio sam folira me Čolasarajlija je napisao/la:Nemam blage brate znam za sada da razgovaraju sa Stevom, ostalo ne znam, nisam dugo ulazio na forum pitaj ove malo aktvinije kao npr: sekac , hilmo.....pitar13 je napisao/la:Šta je sa Zahorovićem.sarajlija je napisao/la:Hajde Steva dodji, i jos tri pojacanja i idemo na duplu lakapo....![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Niko sretniji od mene/nas ako se MArko pokaze kao pravo pojacanje, ali ja licno sumnjam u to.farukzidane je napisao/la:Nezz,,prerano je da zakljucujemo da li vrijedi ili ne,,,ja licno nisam ga nikada gledao,,jarni ga je doveo na probu,,,da se zna.cobefks je napisao/la:E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.
Moramo biti realni,,,tesko je u nasu ligu dovesti nekog kvalitetnog igraca,,,kad zavrsi prelazni rok,,napisacu ovdje koji su sve igraci odbili klub,,,za neke ce te se nasmijati ali bas,,,ali nazalost..to je nasa realnost.
Ibrakovic trazimo pojacanja na;
četiri pozicije: desni bek, zadnji vezni i ofanzivni vezni + Stevanovic

-
- Kontakt:
On je bio rezervna opcija,,,opet kazem,,nisam ga nikada gledao,,,tako da ne mogu nista reci.cobefks je napisao/la:Niko sretniji od mene/nas ako se MArko pokaze kao pravo pojacanje, ali ja licno sumnjam u to.farukzidane je napisao/la:Nezz,,prerano je da zakljucujemo da li vrijedi ili ne,,,ja licno nisam ga nikada gledao,,jarni ga je doveo na probu,,,da se zna.cobefks je napisao/la:E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.
to je mislio na Stevanovića, jer je rekao da je jedno već dovedeno (Stojčev), znači još 3amypitar je napisao/la:Ibrakovic trazimo pojacanja na;
Do kad ce biti na probi, kad cemo znati njegov status? I sto se tice te vize za Sirijca, kakve su to procedure pa tako dugo traje ?
Malo su vam neralna ocekivanja ...
Postali ste jako nestrpljivi oko pojacanja a ista ce doci do odlaska u Citluk a do tada ce se raditi i osloboditi prostor za njih jer par igraca ce dobiti nogu. Tan nije dao pare i rekao evo vam samo nabacajte igraca nije bitno sta oni traze i koliko para ... eh nije tako. Mnogi igraci koje klub zeli su skontali da imamo pare pa su se zestoko precjenili, evo sad cu vam reci da smo prije mjesec dana imali dva igraca dogovorena ali su isti svoje uslove promjenili nakon dolaska Tana. I logicno klub ih je odbio jer im takvi igraci koji nemaju karatker ne trebaju.Zato treba biti strpljiv klub radi na pojacanjima i ona ce doci ali strpljen spase.
Postali ste jako nestrpljivi oko pojacanja a ista ce doci do odlaska u Citluk a do tada ce se raditi i osloboditi prostor za njih jer par igraca ce dobiti nogu. Tan nije dao pare i rekao evo vam samo nabacajte igraca nije bitno sta oni traze i koliko para ... eh nije tako. Mnogi igraci koje klub zeli su skontali da imamo pare pa su se zestoko precjenili, evo sad cu vam reci da smo prije mjesec dana imali dva igraca dogovorena ali su isti svoje uslove promjenili nakon dolaska Tana. I logicno klub ih je odbio jer im takvi igraci koji nemaju karatker ne trebaju.Zato treba biti strpljiv klub radi na pojacanjima i ona ce doci ali strpljen spase.
nekad' si ga gledao kako igra pa donosiš zaključke?cobefks je napisao/la:E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Joj sad vam price, malo malo dode neko i pise trebala doci dva al necu da kazem ko.Sutra ce opet doci neki sa trecom piricom cccc. Najbolje bi vam bilo da nikako ne pisete ne samo ovdje vec ni na onom vasem infu samo sebe lazete. Cekajte dok se ne rijesi krizaljka oko igraca pa onda pisite. Bgm ste smijesni.
-
- Kontakt:
Nez do kada ce biti na probi,,vjerovatno ove dvije pripremne sto igramo ovdje,,do polaska u tursku,,,mora se znati status svih igraca,,, Problem sa vizom je taj ,,,sto on nije trenutno u svojoj zemlji,,,Siriji,,,,vec u Jordanu,,,razgovor s njim je obavio Kemal Alispahic,,,pregovori su trajali 20ak dana,,i kad su ga uspjeli ubijediti da dodje,,,pojavio se ovaj problem,, Vec desetak dana se pokusava to rijesiti,,,nezz tacno kako se to radi,,kad igrac nije u svojoj zemlji,,pretpostavljam da ide preko nekog konzulata Sirije u Jordanu,,,steta ako ovo propadne,,jer je izgleda bas dobar igrac,,,,cim bi smo platili obestecenje za njega.cobefks je napisao/la:Do kad ce biti na probi, kad cemo znati njegov status? I sto se tice te vize, kakve su to procedure pa tako dugo traje ?
Taj je gora verzija od Bisanovica.Da je on iole valjao ostao bi u Njemackoj 3-oj ligi.Frajer nije mog'o tamo da se nametne i sad bi kao trebao biti pojacanje,svasta.
Ibrakovicu,pritegni kravatu i prihvati se posla,poceo si da hapas vnago.
Ibrakovicu,pritegni kravatu i prihvati se posla,poceo si da hapas vnago.
1946
kod nas je na posudbu došao vaš golman Abdihodžić, pa može li koji insajderski info jer nisam našao da je nešto branio
@Head ti je odgovorio, slazem se sa njim.Kaunas je napisao/la:nekad' si ga gledao kako igra pa donosiš zaključke?cobefks je napisao/la:E ako ce nam Karamarko biti pojacanje na desnom beku, bolje da ne dolazi nikako.