Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

grbavicka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la grbavicka » 12 mar 2018, 20:49

hskzmostar je napisao/la:Grbavicka lani negdje oko ovih doba malo kasnije u proljece:

bod po bod, do titule!!! na derbiju ovjeravamo prvenstvo, vidjecete...
ofulah :D zahvaljujem krupi, tj. nasim manekenkama tada...

ybg, i sada tvrdim i nadam se da cemo uzeti titulu, pa ako pogodim i fulim... ima da skacem od srece ili placem od tuge... jel de?
45515

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 mar 2018, 22:51

al najjaci su ovi sto kao dokaz namjestanja Željine titule stave klip kad nas je leotar pobijedio, pa onda Bayern namjesta svaku titulu jer svake sezone zadnjih 5 kola zijane, kupljena titula, a drugom pobjegli 10 bodova, a piticama 17 hahahahahaa :lol: :lol: :lol:

ili sljedece godine kolo pred kraj imali isto ovako 10 bodova prednosti nad drugim, ubjedljivo uzeli titulu, ali nema veze kupljena je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FKŽ !

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 13 mar 2018, 00:01

hskzmostar je napisao/la:Znaci Siroki zadnja 4 boda osvojio golovima iz zaledja i to oba po 1m i jace :bow:
Posteno ,samo necemo to forsirati na forumu da se ne procuje :kafa:

Valjda ce nam donijet titulu(e) ko i vama pa da budemo na istom nivou sto se tice sudacke price, na terenu je zadnji derbi sve pokazao...

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 13 mar 2018, 00:51

TeaM87 je napisao/la:ti pisanje na forumu uzimas kao neki dokaz ? idi popij kakvu tabletu, smiri se, imas ti dovoljno problema sa svojim klubim da bi se zamarao titulama u kojima smo vam pobjegli po 10-15 i vise bodova
ovo je napisao vas suvlasnik

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 mar 2018, 12:24

Virtu4l je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dokazali Hajduk-Zeljeznicar 4:0 u Splitu namjesteno :facepalm:
I to jedina dva kluba koja su prkosila tadašnjem režimu koji je ove ostale stvorio.
Hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha nemoj vise molim te hahahaha

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 13 mar 2018, 12:31

Rezim im pravio stadione, davo zemlju, a oni mu prkosili. Sta bi bilo da su isli niz dlaku?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 mar 2018, 12:39

Penaltiky je napisao/la:Rezim im pravio stadione, davo zemlju, a oni mu prkosili. Sta bi bilo da su isli niz dlaku?
A Josip Broz navijao za Hajduk
Pa reci ljudino ja necu da namjestim u Splitu utakmicu sa Hajdukom :tralala:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 13 mar 2018, 12:44

Ljudi u ratu gubili glavu jer su spašavali komšije. Naši bili u ilegali i zabranjivani. A vaši "morali" namjestit.

****.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 13 mar 2018, 12:45

sb1996 je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Znaci Siroki zadnja 4 boda osvojio golovima iz zaledja i to oba po 1m i jace :bow:
Posteno ,samo necemo to forsirati na forumu da se ne procuje :kafa:

Valjda ce nam donijet titulu(e) ko i vama pa da budemo na istom nivou sto se tice sudacke price, na terenu je zadnji derbi sve pokazao...
Vama će krmak Prolić reći ko i Kmelji prošle godine, de i vi donesite koji bod pa će te možda i bit prvaci. :lol: :lol:

Nije samo do sudija mora se malo i igrati i koji bod i bez sudija donjeti.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 13 mar 2018, 12:46

ko brise postove?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 mar 2018, 17:59

mislim da veci gospodin u ovoj nasoj ligi nije radio od g mladena krstajica!! :tokralju: ...tacno me muka uhvati kad ga poredim sa ovim polusvjetom koji zadnjih 20 godina vodi moj klub...da ne nabrajam sad markove konake,ali tabloidi su pisali da je batine zimus dobio od nekog roditelja netalentovanog djeteta “samo ti balije igraju u radniku”...al hebo to,uioste me ne tangiraju te nacionalisticke gluposti 30 god poslije rata...kupio me jesenas nakon sto je radnik dozivio 6-ti uzastopni poraz!!!!...kaze gospodin,mi smo dugo vagali pri izboru trenera...ima nase potpuno povjerenje....uopste mu sudbina ne zavisi od sledece utakmice,ni ako izgubi jos 6 u nizu!!....e to je gospodin,sa velikim G!...gdje se vide svi maniri i sta je naucio sve igrajuci po bundesligi i bijelom svijetu...rezultate te odluke vidimo ovog proljeca...kuci razbili nas 3-0 i dobili sirokog...na dva gostovanja,neporazeni u mostaru i na kosevu!...ima li neko u svom klubu slican primjer takvog gospodina?...ja se unaprijed iskljucujem iz ovoga,jer mi smo susta suprotnost ovome,totalni malogradjani!)...ne zbog ovog momka koji je otisao nakon tri utakmice bez poraza,jer otisao je sam...ali recimo,prvog trenera ove sezone smo smjenili nakon sto je u zadnje 2 svoje utakmice osvojio 4 boda protiv viteza i sarajeva??

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 13 mar 2018, 18:01

Dzemidzic na celu antikoruptivnog tima, ali vazno je pricati da u savezu guraju Zelju.

Begic, Bakovic, Pilav, Prolic i Hasanbegovic. :lol:
- Zeljeznicar -

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:07

Zenzo je napisao/la:Dzemidzic na celu antikoruptivnog tima, ali vazno je pricati da u savezu guraju Zelju.

Begic, Bakovic, Pilav, Prolic i Hasanbegovic. :lol:
I gdje smo pogurani. :? :? gdje smo pokrali,gdje su nam svi ti navedeni pomogli, :?: :?:
A vi ste gospodo suspendovali pola sudijeske organizacije,reci ako govorim neistine i navedi kontra argumente.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 13 mar 2018, 18:11

Nije Zeljo nista suspendovao, nego disciplinska koju sacinjavaju pitari i hrvati, u savezu je 0 (nula) zeljovaca.

Da su to Zeljine sudije kako tvrdite, sto bi ih mi sami suspendovali, ko to jos dira svoje ljude ? Gdje vam je logika ? Ko je poslao onog sudiju da svira onaj penal Zrinjskom, pa nije valjda neki zeljovac iz saveza svom klubu napakosio ?
- Zeljeznicar -

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 mar 2018, 18:19

Zenzo je napisao/la:Nije Zeljo nista suspendovao, nego disciplinska koju sacinjavaju pitari i hrvati, u savezu je 0 (nula) zeljovaca.

Da su to Zeljine sudije kako tvrdite, sto bi ih mi sami suspendovali, ko to jos dira svoje ljude ? Gdje vam je logika ? Ko je poslao onog sudiju da svira onaj penal Zrinjskom, pa nije valjda neki zeljovac iz saveza svom klubu napakosio ?
Ko ne svira penal za Zrinjski protiv vas sada,ili ko prizna gol Sirokog protiv nas. :?
Po tvojoj logici,vasa je sudijska,nasa disciplinska a Hercegovci vladaju :urnebes:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2018, 18:37

Penaltiky je napisao/la:Rezim im pravio stadione, davo zemlju, a oni mu prkosili. Sta bi bilo da su isli niz dlaku?
Ja i dalje ne mogu da vjerujem sta ljudi pisu ovdje hahaha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 mar 2018, 18:40

Zenzo je napisao/la:Nije Zeljo nista suspendovao, nego disciplinska koju sacinjavaju pitari i hrvati, u savezu je 0 (nula) zeljovaca.

:thumbup: BRAVO

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 13 mar 2018, 18:40

mma_hz je napisao/la:

Ko ne svira penal za Zrinjski protiv vas sada,ili ko prizna gol Sirokog protiv nas. :?
Po tvojoj logici,vasa je sudijska,nasa disciplinska a Hercegovci vladaju :urnebes:
Zohar Zenzo samo spominne kad se klubovi poguraju a kad npr nama ne svira ocigledan penal protiv Zelje ili ponisti gol protiv Radnika kod 0:1 regularan ili kad ne svira zaledje Radniku kod gola onda je sudija regularan ...puuu jeb...te nakaradna
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 mar 2018, 20:39

Kakav rijecnik :facepalm:

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 13 mar 2018, 21:00

Adekvatan!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.