mislim da veci gospodin u ovoj nasoj ligi nije radio od g mladena krstajica!!

...tacno me muka uhvati kad ga poredim sa ovim polusvjetom koji zadnjih 20 godina vodi moj klub...da ne nabrajam sad markove konake,ali tabloidi su pisali da je batine zimus dobio od nekog roditelja netalentovanog djeteta “samo ti balije igraju u radniku”...al hebo to,uioste me ne tangiraju te nacionalisticke gluposti 30 god poslije rata...kupio me jesenas nakon sto je radnik dozivio 6-ti uzastopni poraz!!!!...kaze gospodin,mi smo dugo vagali pri izboru trenera...ima nase potpuno povjerenje....uopste mu sudbina ne zavisi od sledece utakmice,ni ako izgubi jos 6 u nizu!!....e to je gospodin,sa velikim G!...gdje se vide svi maniri i sta je naucio sve igrajuci po bundesligi i bijelom svijetu...rezultate te odluke vidimo ovog proljeca...kuci razbili nas 3-0 i dobili sirokog...na dva gostovanja,neporazeni u mostaru i na kosevu!...ima li neko u svom klubu slican primjer takvog gospodina?...ja se unaprijed iskljucujem iz ovoga,jer mi smo susta suprotnost ovome,totalni malogradjani!)...ne zbog ovog momka koji je otisao nakon tri utakmice bez poraza,jer otisao je sam...ali recimo,prvog trenera ove sezone smo smjenili nakon sto je u zadnje 2 svoje utakmice osvojio 4 boda protiv viteza i sarajeva??