Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

dinoo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la dinoo » 31 okt 2015, 23:26

“This victory is for us… for those who believe in us and the people who live Juve 365 days a year and whose entire week is based on our result!!!"
Gianluigi Buffon :bow: :bow: :bow: :bow:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 okt 2015, 23:53

cak i Markizijo koji je poznat po taktickoj disciplini i odradjivanju zadataka, da ne govorimo o privrzenosti klubu, u jednom momentu nakon izgubljene lopte stoji na sredini i mlatara rukama...dakle ne gine nazad da spasi kontru..u takvim momentima vidis koliko je sve to rastimano

kad takvi igraci kao sto je Markizijo ili Mandzukic gube zelju za borbom...od Hernanesa svakako niko nista ni ne ocekuje

imam osjecaj da su izgubili totalno povjerenje u trenera, a zatim i jedni u druge
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 01 nov 2015, 00:40

Ovo bi mogla biti vrlo bitna pobjeda, jednostavno se mora napraviti serija pobjeda pa čak i ako ne igramo dobro. Da je Juve pobjedio Sassuola sad bi već bio blizu vodećih i pričalo bi se o priključenju u utrci za scudeto, ovako je još to poprilično daleko, kako bodovno tako i igrom, mada svaku sljedeću tekmu očekujem da vidim pravi Juve al' teško ide...
Inače malo nam se vratilo od nekih nes(p)retno izgubljenih bodova ;) nadam se da sa staklenim nije ništa ozbiljno :roll:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 nov 2015, 01:05

118-ti rođus. :thumbup:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 nov 2015, 01:21

Od užasa do euforije iz koje ako se ne izrodi preokret sezone, onda je ova sezona za zaborav i biće to grčevita borba za LP.

Max na kraju ispade junak sa uvođenjem Sandra, ali ne znam šta da mislim za njega, jednostavno, nekad liči na top stratega, nekad radi poteze koje niko ne može da shvati :roll: .

Pogba u zadnje vrijeme mnogo bolje igra, ali ima tu još mnogo stvari koje mi se ne sviđaju kod njega ove sezone. Realno pobjedu nismo zaslužili, ali vratilo nam se za neke druge utakmice gdje smo bili mnogo bolji, a kiksali.

I ponovo se vraćamo na staro sa individualnim glupostima i grešaka, prošlu utakmice Chiellini i Lemina, a ovu Bonucci, nevjerovatno kako se glupi prekršaji prave u opasnoj zoni za slobodnjaka (haman odlaskom Pirla mi smo jedina ekipa koja ne može prelomiti utakmicu iz prekida, a drugi nas redovno kažnjavaju). Koliko samo kornera i slobodnjaka od početka sezone, a nije ih bilo 10tak da su solidno izvedeni (Dybala na početku izvodio kornere dobro, a sad svaki 5 nabaci gdje treba).

slika

Vođa navijača :mrgreen:

118 godina, malo li je! :cool:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 01 nov 2015, 09:33

Šta kazeš...118 godina?
slika

:mrgreen:

:kafa:

Hajmo bit pozitivni. :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 nov 2015, 09:45

Teška utakmica, pogotovo a saspekta vjere jednih u druge i i samopouzdanja, ali isto tako tekma koja može okrenuti sezonu da stvari krenu nabolje zaista, samo da to ne bude bljesak kao npr Lazio 2011 i Krasićev gol, pa opet jovo nanovo...

Buffon - babuka, kod gola nije mogao ništa a kako je samo onoj kamili odbranio..ufffff :clap: :clap: :clap: :opaopa:
Barzagli - nek' si nam živ i zdrav ljudino
Bonuci - et' može proći, bezze ondje popušio foru za onaj slobodnjak
Padoin - -momak odigrao što treba, svoj zadatak soldatino
Evra - starac je ok, dobra tekma
Khedira - šteta za povredu majku joj... ne znam koliko će ga dugo izbaciti iz stroja
Marchisio - mora se postaviti kao babuka na terenu, neki igrači trebaju pljuske a on to može
Pogba - svaka dala za gol :clap: , ima tu i da ga sudije ne uvažavaju dovoljno, mnogo je imao startova gdje je trebao biti faul a nije mu sviran
Dybala - odličan, dobra tekma kad ga je izvodio bio sam :?
Morata - prodaš Comana da bi ti ovaj igrao na lijevom krilu :shock: :? :o , u drugom užasan i ne treba ovo da igra on
Hernanes - neće ga šut i gol, izgleds da je to ostalo od njega, može igrati iza napadača i nigdje drugo više

Cuadrado - neka gola, dobro se postavio, Peres ga je ganjao cijelu tekmu i nije mu lako bilo igrati, nekad me podsjeća na Rominog Gervinha, trči i spusti pačvrlju dole
Sandro - ok igrao kad je ušao, bio sam iznenađen izmjenom

Uvijek je dobro pobijediti u ovakvoj utakimici, još na ovakav način to može podići samopouzdanje itekako, Allegri mi se čini da je pogubio konce i nadam se da ovo neće biti mazanje očiju, ako- Niz se mora nastaviti 'beš ovo ako se ne pobijedi Empoli, nema se mnogo prava na kiks, ako žele uhvatiti treće mjesto, ne treba pričati o nerealnim stvarima kao što je odbrana titule, to ove sezone dijele Roma, Napoli i Inter.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 nov 2015, 11:21

Peace je napisao/la:
Italia je napisao/la::lol: Murinjo izgubio jos jednu tekmu, sada cvrsto drzi 17. poziciju. Ajde izgubi jos koju pa dodji kod nas, jer sa nama ces sve osvojiti, takav trener ne moze napredovati u ekipi poput Chelsea :lol:

Tu je i Capelo, koji je failovo u svakom klubu od 2004. godine, al sta ima veze. Takodje tu su Prandeli, Montela i Spaleti, prepuni iskustva i osvojenih trofeja, ne znas ko bi nas bolja opcija bio.
De ba @daffy najveći sam defanzivac Alegria, i nisam da ode, al realno ne mozes ga porediti sa Mouom... ovaj mu ne moze dodati peskir da obrise ruke a kamoli sta drugo... kad bi takav trener bio dostupan apsolutno bi se to moralo iskoristiti... uspjesi i trofeji govore o njemu.... a i vrsni takticar kakvi i prolaze u Italiji... uostalom i pokazao je sa Interom kakav je majstor i maher....
Naravno da je Jose majstor, ali dajem ti primjer managera koji je vjerovatno najbolji na svijetu, zadrzao citavu ekipu + je unaprijedio sa Falcaom i Pedrom i sada je 17. na tabeli i malo ga dijeli da ispadne iz LP. Dok Max u LP igra odlicno (odlicno u grupi smrti), dok je u Italiji 8 bodova iza glavnog konkurenta, a sta je ekipa sve prevazisla.

I nije samo problem taj odlazak, problem su i pocetni rezultati. Udine, Juve fantastican, ali nesposoban da zabije gol, Frosinone necu ni da komentarisem, Roma, protiv njih smo igrali bez pola ekipa. Ma to je unistilo i citavo samopouzdanje ekipi i sad im je svaka utakmica pritisak. Splet nesretnih okolnosti, potpuna promjena ekipe, mnostvo povreda i sad treba za sve da kritikujemo trenera i vjerujemo da bi neko drugi mogao voditi bolje. Sjecam se koliko smo pljuvali Ranierija, pa sta se onda desi nakon njega ? Dvije godine lutali sa Zakeronijem, Del Nerijem i Ferarom. Treba li nam taj luksuz ? Svi smo svjesni da je proslogodisnja sezona rezultat Maxa, a ne neko naslijedje Contea :crazy: Imas sposobnog trenera, pa daj mu vremena da se ekipa poslozi. Koliko nam je puta ove sezone vezni redio bio 22-22-22, tj. Pogba - Lemina - Sturaro, pa to je premlado i za Sasuolo, a kamoli za ekipu koja ide na sva 3 fronta. Jos tome dodas da nam citavu sezonu glavni vezni igrac ima 22 godine, a da nam je glavni kreator cak mladji :lol:

slika
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 nov 2015, 11:32

To sam i ja pisao ljetos. Koliko god mi bilo drago da se gleda na buducnost dovodjenjem mladih igraca, toliko je to i glupo zbog neiskustva kojeg imaju na pretek. Nije Calcio za mlade igrace a mi ih previse imamo.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 01 nov 2015, 11:42

Jel zna ko sta vise o Khediru?

I manite se te price oko mladji igraca, Jedino Dybala koji konstantno igra a ovo ostalo griju klupu, (Rugani,Lemina)

Ima tu dosta izkusni igraca koje se vise ocekiva od njih..

Nama fali jedan golgeter... Kad bi mogli nekako napraviti zamjenu na zimu Berardi-Zaza.. :mrgreen:

Forza Juventus ohhhhh..

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 01 nov 2015, 13:43

Frosinone primi 4 u prvom od viole..protiv koga smo mi prosuli bodove..
#ALLEGRIOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 nov 2015, 13:58

bianconeros je napisao/la:Jel zna ko sta vise o Khediru?

I manite se te price oko mladji igraca, Jedino Dybala koji konstantno igra a ovo ostalo griju klupu, (Rugani,Lemina)
Khedira vjerovatno propusta naredne dvije utakmice. (GDS)

Pogba, Sturaro, Lemina, Sandro, Dybala, Morata, Zaza ... svi su igrali i dobijali lijepu minutazu.

Najvise sam volio Juve koji ima 13-14 iskusnih igraca, 5-6 koji su tu negdje od 24-28 godina i 2-3 mladja. S takvim se ekipama uzimaju titule, a ne sa golobradim djecacima.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 01 nov 2015, 14:03

Mi koji smo kao mlađi igrali menadžera bolje ovo zadnje. :mrgreen:

Ne bih volio da je ostalo sve isto, ne vidimo u budućnost, ali sa starom ekipom kakvu smo imali opet bi imali negdje ozbiljno prizemljenje, ovo je prava godina za takvo nešto. Inter post triplete je primjer zakašnjele smjene.

A i puno se potencira to podmlađivanje, a opet nismo najmlađa ekipa ni u Italiji, ni u 5-6 sigurno, u Evropi da ne govorim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 01 nov 2015, 16:01

Jedna dobra vijest ,Lich je dobio zeleno svijetlo i moze se sada prikljuciti grupi..

Trebat ce nam i te kako.. dobro doso Forrest! :salut:

Forza Juventus ohhhhh..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 nov 2015, 17:05

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 01 nov 2015, 17:30

Strašno dobri rezultati za nas. Sa dvije pobjede u igri smo za Scudetto.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 01 nov 2015, 17:32

HeavensWonder je napisao/la:Strašno dobri rezultati za nas. Sa dvije pobjede u igri smo za Scudetto.
Ne znam ,jer svaki put kad nam se prilika pokaze mi nekako useremo to :crazy:

Ali mozda nas ova pobjeda napokon okrene na pravi put ..

Forza Juventus ohhhhh..

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 01 nov 2015, 18:42

Ma red bi bio. Sad će biti odlučujuća utakmica u srijedu. Vezati današnju, u srijedu i još 2 pobjede u Seriji A i dižemo se. Tek danas kad razmišljam o Juventusu i cijelom timu zbog rođendan kluba sam se sjetio. Pa ovaj novi tim nema još taj pobjednički mentalitet kao prije. Dosta se stvari izmijenilo, značajan broj igrača u prvom timu još nema titulu s klubom, nisu doživjeli uspjeh i to im nedostaje kao motiv. Kako je Gigi uvijek motivisan.

Cuadrado, Hernanes, Dybala, Khedira, Mandžukić, Sandro, Lemina, Rugani (ne znam tačno za njega), Zaza... Svi ovi igrači nisu osvojili Scudetto i ne znaju za takav uspjeh. Nemaju ono što je u srži ovog kluba, biti pobjednik, najbolji i najveći u svakom trenutku. Vezati par utakmica i mislim da će polako shvatati o čemu se radi. Torino, Gladbach, Empoli da dobijemo i onda idemo u pauzu da se sve to uklopi kako treba.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 01 nov 2015, 19:36

Igramo u utorak :D
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 01 nov 2015, 20:18

Moja greška. :D

Imamo li prvih 11 ili smo još uvije izgubljeni ? :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.