PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
e cuj krenuli na stadion

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Pantelija i dalje ne vjeruje u te mitove.
Koliko je lik validan dovoljno je samo reci da mu hrasno mora govoriti sta im se desava u grupi
Koliko je lik validan dovoljno je samo reci da mu hrasno mora govoriti sta im se desava u grupi
Ako je ovo istina onda je ovo sramota da se atakuje na infrastrukturu.
Nadam se da će se ovo do kraja riješiti pa da se zna sta i kako. Svako svoju priču priča i vuče na svoju stranu. Policija bez valjanih obavijesti neće vršiti patrole. Čitao sam u Avazu da negdje u gradu kontrolori sve redom auta.
Nadam se da će se ovo do kraja riješiti pa da se zna sta i kako. Svako svoju priču priča i vuče na svoju stranu. Policija bez valjanih obavijesti neće vršiti patrole. Čitao sam u Avazu da negdje u gradu kontrolori sve redom auta.
Popisao se Miske po vama
dobili ste pare i pod svaku cijenu idete na to da belaj kakav napravite al ćuna vam evo, nista od tog!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo vidiš, tuga je da niko od komšija ne reaguje na ove gluposti. Očigledno da je momak retrdiran ali mu to ne daje za pravo da nas vrijeđa na ovakav način.alenpitar je napisao/la:Nije istina. I nije istina da je Zeljo cetnicki, ali gazda Zelje jest cetnicki saradnik i profiter koji namjerno pokusava da unisti nesto sto je svim Sarajlijama sveto. Vi koji ga podrzavate ste ili glupi ili ste isti kao i on. Cetnicki isprdci koji su se nakon rata nakotili u Sarajevu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Koliko su nemocni poceli su vrijedjati majke, ismijavati profesije forumasa, deklarisati nas gorim od cetnika a klub nazivati cetnicko-ustaskim.
Mars, bagro ! Papci intelektualno inferiorni !
On i još par njih vrti ovakve bljuvotine već par dana.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
pantelija se bavi mnogo pametnijim stavarim a u zivotu od skupljanja mahalskih prica o invaziji vanzemaljaca na grbavicu ...BijelaCokolada je napisao/la:Pantelija i dalje ne vjeruje u te mitove.
recimo da imam ciljeve koji ne porazumjevaju da imam vremena da dostignem razinu mahalanja levela hrasnog, koji od mahalanja protiv misketa i uprave stize do mahalanja iz mupa i hz ... napreduje momak nema sta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tuga je da ti i tebi slicni isprdci stitite cetnickog ahbaba koji pokusava unistiti nesto sto je sveto i nama i navijacima Zelje.Neandertalac je napisao/la:Evo vidiš, tuga je da niko od komšija ne reaguje na ove gluposti. Očigledno da je momak retrdiran ali mu to ne daje za pravo da nas vrijeđa na ovakav način.alenpitar je napisao/la:Nije istina. I nije istina da je Zeljo cetnicki, ali gazda Zelje jest cetnicki saradnik i profiter koji namjerno pokusava da unisti nesto sto je svim Sarajlijama sveto. Vi koji ga podrzavate ste ili glupi ili ste isti kao i on. Cetnicki isprdci koji su se nakon rata nakotili u Sarajevu.Eisenbahner1921 je napisao/la:Koliko su nemocni poceli su vrijedjati majke, ismijavati profesije forumasa, deklarisati nas gorim od cetnika a klub nazivati cetnicko-ustaskim.
Mars, bagro ! Papci intelektualno inferiorni !
On i još par njih vrti ovakve bljuvotine već par dana.
Zavrsavam raspravu sa vama, ratnoprofiterskim poslusnicima i kerovima.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- Medikament
- Kontakt:
neka te ba, stani makar da te po glavi pomilujem kako si pametan.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ja i ti po trajni ban.Evander je napisao/la:Evander je napisao/la:
Bude li vas vise od 10 000, ja slova ovdje vise nikad napisati necu.
Takodje ni ti, ako bude ispod.
Evander
Molim @acu da ubiljezi ovaj post i banuje gubitnika.
vec 6.000 a sutra cijeli dan prodaja od 10...mislim da je u 14h gotovo 10.000
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
6000+700+2500HajdeZeljozabiGol je napisao/la:vec 6.000 a sutra cijeli dan prodaja od 10...mislim da je u 14h gotovo 10.000jesi jos siguran ispod 10.000 hoces da dignemo granicu?
desetogodišnje i sezonske
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pateticari kuknjava
High je uvijek bio gospodin, steta sto je napustio svetu temu al zna on kad se vrati bit ce opet isprskan 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- Medikament
- Kontakt:
ma i on je isti, nema tu razlike vjeruj miEisenbahner1921 je napisao/la:Niko sem @High nije reagovao na sva pisanja o nama kao onima koji su gori od cetnika. Kapa dole momku, a vi ostali ste takav sljam da je suvisno bilo sta pisati o vama.
a ovo što pišu meni je šega iskreno. to ti je isto kad kurava govori za druge normala cure da su kurve. e tako i oni, sve što nama nabacuju, ustvari opisuju sebe. znaju to i oni, zato se toliko i ponavljaju...
Zadnja izmjena: Medikament, dana/u 14 apr 2017, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda72 je napisao/la:
bas mu prilici ovaj nick panetlija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
pa jos samo 800Virtu4l je napisao/la:6000+700+2500HajdeZeljozabiGol je napisao/la:vec 6.000 a sutra cijeli dan prodaja od 10...mislim da je u 14h gotovo 10.000jesi jos siguran ispod 10.000 hoces da dignemo granicu?
desetogodišnje i sezonske
Željo1921
kad su takve stvari u pitanju, nije, svaki ban koji je dobio, dobio ga je braneći stavove suprotne ovima iznadMedikament je napisao/la:ma i on je isti, nema tu razlike vjeruj miEisenbahner1921 je napisao/la:Niko sem @High nije reagovao na sva pisanja o nama kao onima koji su gori od cetnika. Kapa dole momku, a vi ostali ste takav sljam da je suvisno bilo sta pisati o vama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Druze nije tacno za Higha, bilo je dosta puta gdje se oglasio povodom njihovih gluposti.Medikament je napisao/la:ma i on je isti, nema tu razlike vjeruj miEisenbahner1921 je napisao/la:Niko sem @High nije reagovao na sva pisanja o nama kao onima koji su gori od cetnika. Kapa dole momku, a vi ostali ste takav sljam da je suvisno bilo sta pisati o vama.
a ovo što pišu meni je šega iskreno. to ti je isto kad kurava govori za druge normala cure da su kurve. e tako i oni, sve što nama nabacuju, ustvari opisuju sebe. znaju to i oni, zato se toliko i ponavljaju...
Kad su stavljali stolice na ogradu on je reagovo.
Ovi ostali evo 3 dan kako psuju sve zivo sto ima veze s nama. Fuj bem ti lipu na sta su spali.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Sutra raspad Divova!
Bit će milina čitati ove debile, Pantelije i co kako laju na svoje. Av av kerovi!
Bit će milina čitati ove debile, Pantelije i co kako laju na svoje. Av av kerovi!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
sagni se panetili i posluzi gaNeandertalac je napisao/la:Sutra raspad Divova!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.