Postao/la farukzidane » 10 jan 2014, 21:28
Pozz svima
zao mi je pa se nisam jucer mogao pojaviti na forumu,,jbg,,bio sam odsutan iz drzave,,,
Ovako stoje stvari,,,
danas na prvoj prozivci su trebala biti promovisana dva pojacanja,,nazalost to se nije desilo,,,,,razlozi su sljedeci,,,prvo pojacanje koje je i dogovoreno,,vjerovatno iz tehnickih razloga nece biti ni potpisano,,radi se o Ahmadu Kasamiju,,vecina je vas to i cula,,,nazalost zbog vize ovaj momak vjerovatno nece potpisati ugovor,,,iako je s njim sve dogovoreno poodavno,,steta,,,jer bi to bilo najvece pojacanje do sada,,,radi se o izvanrednom beku,,,koji je prije nekoliko mjeseci i odbio ponudu Arminije iz bilefelda,,,znaci radi se sigurno o kvalitetnom igracu koji je i dosta mlad i jos bi mogao napredovati,,,sanse su skroz male da dodje,,jer sef Jarni nece pristati da jos ceka na eventualno rjesenje tog problema,,jer se vec to oteglo nekih 10ak dana,
Drugo pojacanje koje je trebalo da dodje ,,,je golman... Delac,,,,,,ali isto tako iz nekih tehnickih razloga ni on nije na vrijeme dosao,,kazem na vrijeme,,jer ovaj golman ima velike sanse da dodje u nas klub,,u toku su zavrsni pregovori,,i vjerovatno ce biti posudjen nasem klubu od strane celzija.
U toku su pored ove dvoice pregovori sa jos dva igraca,,,i to je se vec proculo,,jedan od njih je Stevanovic,,sve je dogovoreno,,ceka se samo njegov pristanak,,jedino sto se nadamo,,,bar u sarajevu,,,da on nece otici u kordobu,,,mi mu nudimo ono sto Kordoba sigurno nece,,,tu vrstu garancije rijetko koji klub moze garantirati,,,i nadam se da ce pristati i to ubrzo,,,jos cu spomenuti i da je jedan veznjak ali bas dobar,,po mom ukusu blizu prelaska u nas klub,,,nebi govorio o njemu,,,dok se to nesredi,..u toku su pregovori,,,
Jos bi spomenuo jednu stvar,,,nazalost zbog raznih medijskih spekulacija,,do sada su nam propali pregovori sa dvoicom dobrih igraca,,,jer su im mediji digli cijenu i to nevjerovatno,,,
kad se sve ovo zavrsi,,kao sto sam i rekao napisacu poveci tekst o svemu sto se desavalo u ovom prelaznom roku,,pozz