PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DenchiNL
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la DenchiNL » 14 apr 2017, 22:47

escobarpablo je napisao/la:Joj kad se sjetim kad su ganjali investitore tj. naguzivali se svakom, neki se lik sa infa predstavio kao arapski investitor i furao ih da hoće da uloži. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Kakvi intelektualci su tamo u upravi, nije ni čudo što je ovim agentima na forumu IQ na nivou abortiranog mladunčeta dikobraza.
Jooooj kud me na to podsjeti, plakao sam od smijeha danima , imaju ti mailovi kod nekog ili na temi tamo na infu garant, trajala je ta zajebancija podugo :urnebes: :urnebes: :rol: :pinokio:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2017, 22:52

valentinilievski je napisao/la:a sta cemo onda reci za gosp. misimovica? sada bez zajebancije, dajem ti konretno pitanje, isti odgovor ocekujem. dal' znas da je sav novac upumpan od strane vlasnika megamixa osiguran kamatom u iznosu od 6,9% i kakav je tvoj stav o tome?
Moj stav je ovakav,

http://fkzeljeznicar.ba/reagovanje-na-n ... ima/20457/
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 apr 2017, 22:53

Balasevic je napisao/la:
escobarpablo je napisao/la: Uručite momku kantu godine nema potrebe za glasanjem. Ovakav mentol će teško ponovo da se rodi.
Ne znate replicirati na adekvatan način pa ga morate vrijeđati, kao ti upravo sada, iako nisam primijetio takvu vrstu komunikacije sa druge strane. Valjda si svjestan šta to o tebi/vama govori...
Što se kante tiče, možete mu ju uručiti samo vi svojim glasovima, kao što ste to i do sada radili (da istu ne bi dobio jedan iz vaših redova).

Psi laju, a karavani prolaze...
:facepalm:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 apr 2017, 22:56

Isprdak nakon sto je shvatio da ne moze napuniti ni pola stadiona, odlucio da se i sutra prodaju karte. A do danas pricao da MUP ne dozvoljava prodaju istih na dan utakmice. Hajde forumski kerovi podrzite ga i unistite u miru ono sto njegova beogradska braca nisu uspjeli u ratu.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 apr 2017, 22:59

evo alena dosao da opet umjesto evandera vrijedja, pitar ko pitar svi su oni isti :kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 14 apr 2017, 23:01

Dosao pitar na kolonoskopiju, nisu mu nista vidjeli na istoj.. Sem forumasa @samir..
alenpitar je napisao/la:Isprdak nakon sto je shvatio da ne moze napuniti ni pola stadiona, odlucio da se i sutra prodaju karte. A do danas pricao da MUP ne dozvoljava prodaju istih na dan utakmice. Hajde forumski kerovi podrzite ga i unistite u miru ono sto njegova beogradska braca nisu uspjeli u ratu.
Kakav ste vi sljam. Stidio bih se da medju nasim navijacima ima ovakvih, fuj.. Bagro papanska !
Životni saputnik! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2017, 23:02

Zeljo92 je napisao/la:evo alena dosao da opet umjesto evandera vrijedja, pitar ko pitar svi su oni isti :kafa:
Nisu svi isti naravno, ali ovaj ološ koji se nakotio na temi je nevjerovatan, to nije u stanju sastaviti smislenu rečenicu.
Voli te tvoje Sarajevo.

valentinilievski
Kontakt:

Post Postao/la valentinilievski » 14 apr 2017, 23:03

Virtu4l je napisao/la:
valentinilievski je napisao/la:a sta cemo onda reci za gosp. misimovica? sada bez zajebancije, dajem ti konretno pitanje, isti odgovor ocekujem. dal' znas da je sav novac upumpan od strane vlasnika megamixa osiguran kamatom u iznosu od 6,9% i kakav je tvoj stav o tome?
Moj stav je ovakav,

http://fkzeljeznicar.ba/reagovanje-na-n ... ima/20457/
kako mozes biti siguran u to na osnovu jednog obavjestenja iz kluba koje nije sasvim slucajno zatalasalo masu blisku klubu, zar nije to isti slucaj za dinom i ibrakom koji su kes izvlacili u najmanju ruku sumnjivim transferima i isplatama odsteta tkz. pojacanjima? zar i sam gosp. mismovic, trgovacki mag nakon toliko godina iskustva da stavi na neki komad papira famoznih 7% ili ce pak to odraditi mnogo mudrije, izvlaceci svoj kes + kamatu na recimo transferima igraca, prilivu neevidnetiranog novca, sponzorskim ugovorima itd? ne optuzujem, ne sudim, samo informativno.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 14 apr 2017, 23:03

Jesi ovi pitari mastoviti ko moja kita kad se isprazni :lol:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 apr 2017, 23:04

Zeljo92 je napisao/la:evo alena dosao da opet umjesto evandera vrijedja, pitar ko pitar svi su oni isti :kafa:
Koga vrijedjam druze? Vrijedjam ratnog profitera koji je setao po Beogradu dok je raja branila Grbavicu, i vrijedjam one koji ga podrzavaju dok pokusava unistiti nesto po cemu je Sarajevo poznato u cijelom svijetu. Prava raja se stidi a budale se raduju.
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 apr 2017, 23:05

Virtu4l je napisao/la:
Nisu svi isti naravno, ali ovaj ološ koji se nakotio na temi je nevjerovatan, to nije u stanju sastaviti smislenu rečenicu.
ma uvijek ima izuzetaka, nek si me ispravio al alenSlino posto je ogranicen ko balkon ko kolega mu evander onda mora psovat jbg :lol:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 14 apr 2017, 23:07

Koliko su nemocni poceli su vrijedjati majke, ismijavati profesije forumasa, deklarisati nas gorim od cetnika a klub nazivati cetnicko-ustaskim.
Mars, bagro ! Papci intelektualno inferiorni !
Životni saputnik! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2017, 23:08

valentinilievski je napisao/la:kako mozes biti siguran u to na osnovu jednog obavjestenja iz kluba koje nije sasvim slucajno zatalasalo masu blisku klubu, zar nije to isti slucaj za dinom i ibrakom koji su kes izvlacili u najmanju ruku sumnjivim transferima i isplatama odsteta tkz. pojacanjima? zar i sam gosp. mismovic, trgovacki mag nakon toliko godina iskustva da stavi na neki komad papira famoznih 7% ili ce pak to odraditi mnogo mudrije, izvlaceci svoj kes + kamatu na recimo transferima igraca, prilivu neevidnetiranog novca, sponzorskim ugovorima itd? ne optuzujem, ne sudim, samo informativno.
Nećeš me uvući u tu priču, tako je bolje da ne pokušavaš, samo gubiš vrijeme ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 14 apr 2017, 23:09

Zeljo92 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
ma uvijek ima izuzetaka, nek si me ispravio al alenSlino posto je ogranicen ko balkon ko kolega mu evander onda mora psovat jbg :lol:
Eto ja sam ogranicen jer pisem protiv profitera koji pokusava unistiti derbi, a ti si pametan jer podrzavas njega i nasjedas na pricu momka iz CG koji vjerovatno nikad nije ni bio u Sarajevu, niti zna sta je derbi i Sarajevska raja. Bravo pametnjakovicu :clap:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 14 apr 2017, 23:10

alenpitar je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Eto ja sam ogranicen jer pisem protiv profitera koji pokusava unistiti derbi, a ti si pametan jer podrzavas njega i nasjedas na pricu momka iz CG koji vjerovatno nikad nije ni bio u Sarajevu, niti zna sta je derbi i Sarajevska raja. Bravo pametnjakovicu :clap:
Hocu li vam pokvariti slavlje ako vam kazem da je rodjen u Sarajevu?

ZIVIO NAM RATNI PROFITER STO GODINA !
Životni saputnik! 1921

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 apr 2017, 23:11

Policijski terenac sa specijalciima svako malo obilazi stadion. Znaci ocigledno ima nesto u vezi danasnjih saslusanja.
- Zeljeznicar -

valentinilievski
Kontakt:

Post Postao/la valentinilievski » 14 apr 2017, 23:12

Virtu4l je napisao/la:
valentinilievski je napisao/la:kako mozes biti siguran u to na osnovu jednog obavjestenja iz kluba koje nije sasvim slucajno zatalasalo masu blisku klubu, zar nije to isti slucaj za dinom i ibrakom koji su kes izvlacili u najmanju ruku sumnjivim transferima i isplatama odsteta tkz. pojacanjima? zar i sam gosp. mismovic, trgovacki mag nakon toliko godina iskustva da stavi na neki komad papira famoznih 7% ili ce pak to odraditi mnogo mudrije, izvlaceci svoj kes + kamatu na recimo transferima igraca, prilivu neevidnetiranog novca, sponzorskim ugovorima itd? ne optuzujem, ne sudim, samo informativno.
Nećeš me uvući u tu priču, tako je bolje da ne pokušavaš, samo gubiš vrijeme ;)
i ne pokusavam, kao sto rekoh, cista znatizelja.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 14 apr 2017, 23:13

Zenzo je napisao/la:Policijski terenac sa specijalciima svako malo obilazi stadion. Znaci ocigledno ima nesto u vezi danasnjih saslusanja.
Naravno da obilazi, neka ti kazu ovi njihovi ultrasi sa foruma iz kojeg razloga obilaze. Ako su upuceni..
Životni saputnik! 1921

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 apr 2017, 23:16

Virtu4l je napisao/la:Obožavam postove sa mnogo smajlija, uvijek odražavaju nedostatak intelekta kod autora.
Eisenbahner1921 je napisao/la:Zato vam se Uprava nije ujedinila. Koliko struja imate u klubu?
Zasto je Cala nezadovoljan?

Cuj 10-15000 ljudi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :facepalm: :urnebes: :urnebes:
Virtu4l je napisao/la:Obožavam postove sa mnogo smajlija, uvijek odražavaju nedostatak intelekta kod autora.
Hrasno1921 je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika
Hrasno1921 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:amca bujrum na sjever, nece ti niko nista ,pusti klosare od svojih kolega, svi normalni navijaci su dobrodosli
pa ga na kraju prebijemo ... :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Virtu4l je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:"Pitari ja sam na derbiju, zasto niste dosli?" :rol:
:lol: :lol:

istina
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 apr 2017, 23:17

A da odete sad malo do Grbavice i pogledate koliko obezbjedjenja ima okolo stadiona? ;) propao vam je plan pitari, sve je to Siljak znao a sad mi moralisete o derbiju i njegovoj cari, odyebite od svetinje!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.