Zato sutra 4 da nadoknadisEmirTM87 je napisao/la:Danas nijedan odigran listic. Kako sam samo ponosan na sebe i kako jbno dobar osjecaj kad se nemas oko cega nervirati.![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zato sutra 4 da nadoknadisEmirTM87 je napisao/la:Danas nijedan odigran listic. Kako sam samo ponosan na sebe i kako jbno dobar osjecaj kad se nemas oko cega nervirati.![]()
Hahahha evo bas gledam ponudu. Jbs moje odvikavanjeSoba je napisao/la:Zato sutra 4 da nadoknadisEmirTM87 je napisao/la:Danas nijedan odigran listic. Kako sam samo ponosan na sebe i kako jbno dobar osjecaj kad se nemas oko cega nervirati.![]()
ako si na dijeti možeš pogledati u jelovnikEmirTM87 je napisao/la:Hahahha evo bas gledam ponudu. Jbs moje odvikavanjeSoba je napisao/la:Zato sutra 4 da nadoknadisEmirTM87 je napisao/la:Danas nijedan odigran listic. Kako sam samo ponosan na sebe i kako jbno dobar osjecaj kad se nemas oko cega nervirati.![]()
![]()
ide to sigurnoxaves je napisao/la:hajdeeee drotoviiiii, ispratio sam gg3+ na panduri valjda zabiju jedan
Realno ne može. Granica na gemove je 17.5, pa ti vidi.ado899 je napisao/la:Moze li Vinci Sereni uzeti jedan set? Slabo Vinci poznajem fina kvota na tr2 3.20
mislim da može, serena će biti pod velikim pritiskom, nakon 1988 prva tenisačica koja bi mogla osvojiti teniski grand slam sva 4 turnira u jednoj godini tako da bi mogla biti malo nervozna, jedino tako može nešto vinci, odličan dan talijanke i nesigurna i nervozna gđica Williams i eto seta za Vinciado899 je napisao/la:Onda nista bjezim od toga
Vrlo tesko. Po meni Serena to lagano dobija..zgmiky je napisao/la:mislim da može, serena će biti pod velikim pritiskom, nakon 1988 prva tenisačica koja bi mogla osvojiti teniski grand slam sva 4 turnira u jednoj godini tako da bi mogla biti malo nervozna, jedino tako može nešto vinci, odličan dan talijanke i nesigurna i nervozna gđica Williams i eto seta za Vinciado899 je napisao/la:Onda nista bjezim od toga
I ja sam radi toga mislio da moze uzet makar jedan set probao sam na 10 pa sta bude da ne zalim kasnijezgmiky je napisao/la:mislim da može, serena će biti pod velikim pritiskom, nakon 1988 prva tenisačica koja bi mogla osvojiti teniski grand slam sva 4 turnira u jednoj godini tako da bi mogla biti malo nervozna, jedino tako može nešto vinci, odličan dan talijanke i nesigurna i nervozna gđica Williams i eto seta za Vinciado899 je napisao/la:Onda nista bjezim od toga
upravo to, treba probati i ako prođe odlično barem ti neće biti krivo što nisi probao a ovo bi ionako potrošioado899 je napisao/la:I ja sam radi toga mislio da moze uzet makar jedan set probao sam na 10 pa sta bude da ne zalim kasnijezgmiky je napisao/la:mislim da može, serena će biti pod velikim pritiskom, nakon 1988 prva tenisačica koja bi mogla osvojiti teniski grand slam sva 4 turnira u jednoj godini tako da bi mogla biti malo nervozna, jedino tako može nešto vinci, odličan dan talijanke i nesigurna i nervozna gđica Williams i eto seta za Vinciado899 je napisao/la:Onda nista bjezim od toga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.