Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
jbt zar si žedan pa ćeš se brukat zbog sky cole od 0.5l
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
e yebem mu nanu kad je skupo, kad sam racunar uzimao prije 876 godina i tad bila samo ta vrstaNarin je napisao/la:Skupo,jako skupo.Nije tačno sigurno,ali otprilike oko 80km je 1 giga ili tako nešto,ako nije i skuplje.CLASSisPERMANENT je napisao/la:np
nego vidim Dzeko na avataru, mozda se budemo druzili i na EPL pdfu ubuduce
nego raja zna li neko kako se krecu cijene grafickih kartica, DDR1 je u pitanju ja mislim

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
mene bi bilo stid krasti ali eto sretnoCautinho je napisao/la:Pa nije to,cuj zedan,nego sam nasao 'rupu u sustavu' i ocu da je iskoristim.Nije to marka za 2 puta,nego svaki put kad vidim nesto gdje je taj automat.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ovaj lik razvaljuje pa vi pricajte sta hocete, ima i kod nas nesto da valja hvala Bogu
ovaj lik razvaljuje pa vi pricajte sta hocete, ima i kod nas nesto da valja hvala Bogu
- EdenHazard
- Kontakt:
prsjek mrtvi je onCLASSisPERMANENT je napisao/la:[youtube][/youtube]

ufur'o se i sad stalno nastupa pa kad treba da pjeva petkom ko mrtvac bude

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
@hazard Sta je on?
Pa cisto sumnjam da je iko od nas ovdje neki muzicki strucnjak, ali svako ko je poslušao kako pjeva lik vidi da zna pjevati, tako da ne znam što ti misliš da je prosjek (ako misliš to), budalaštinje
Pa cisto sumnjam da je iko od nas ovdje neki muzicki strucnjak, ali svako ko je poslušao kako pjeva lik vidi da zna pjevati, tako da ne znam što ti misliš da je prosjek (ako misliš to), budalaštinje
je l' se to opijas ?LjumanM95 je napisao/la:[youtube][/youtube]
nazdravite

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- EdenHazard
- Kontakt:
strucnjaka nema ni za lijeka ovdje, al kazem, dobro pjeva, al sad kako ga ukivaju u zvijezde nije nesto, ima ih bar 2-3 koji pjevaju bolje od njega i preseravanje na fejsu s njim mi je na vrh kurca vise. Svi ocekuju da dobije sve 10CLASSisPERMANENT je napisao/la:@hazard Sta je on?

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
ma brate lik ima tek 17 godina
bit ce nesto od ovog momka vidjet ces

Ivana Mlakić i Soniboj Sabo najbolji sportisti Mostara
kreativni roditelji nema sta

kreativni roditelji nema sta

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma i mene nerviraju ove curice sto se loze na njega, mos mislit na fb napisu kad su nominacije , " moze li denial reci pozdrav za berinu i eminu iz kalesije "EdenHazard je napisao/la:strucnjaka nema ni za lijeka ovdje, al kazem, dobro pjeva, al sad kako ga ukivaju u zvijezde nije nesto, ima ih bar 2-3 koji pjevaju bolje od njega i preseravanje na fejsu s njim mi je na vrh kurca vise. Svi ocekuju da dobije sve 10CLASSisPERMANENT je napisao/la:@hazard Sta je on?

Opet je Armin Bijedic tu najbolji.
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
hmm
Bijedic, Hecimovic i ovaj mali Ahmetovic ubijaju, nije ni Malkočević loš, ovo ostalo je buranija barem po meni muzickom neznalici koji voli da pametuje izgleda
Bijedic, Hecimovic i ovaj mali Ahmetovic ubijaju, nije ni Malkočević loš, ovo ostalo je buranija barem po meni muzickom neznalici koji voli da pametuje izgleda

jesi li siguran? mali je postao instant zvijezda a zna se da su takve vrlo kratkog roka trajanja.CLASSisPERMANENT je napisao/la:ma brate lik ima tek 17 godina![]()
naprijed rejal
Kod nas nikad nista dobro..
Djevojka Amela B. (21) iz okoline Zenice nedavno je upoznala muškarca putem interneta, ne sluteći kroz kakav će horor proći nakon što se upoznaju. Stravičan slučaj zbog kojeg je Amela završila na Klinici za psihijatriju UKC-a Tuzla, kako saznaje “Dnevni avaz”, dogodio se u selu Dubnica kod Kalesije.
Nju je, dalje saznajemo, zlostavljao pripadnik vehabijske zajednice iz Dubnice, kojeg je prethodno upoznala putem interneta. Premlaćivana je, polomljene su joj obje noge, ošišana joj je kosa, a pripadnik vehabijske zajednice, s kojim je djevojka navodno ostala i trudna, nanio joj je povrede genitalija oštrim predmetom, zbog čega joj je izvršen abortus.
Djevojka Amela B. (21) iz okoline Zenice nedavno je upoznala muškarca putem interneta, ne sluteći kroz kakav će horor proći nakon što se upoznaju. Stravičan slučaj zbog kojeg je Amela završila na Klinici za psihijatriju UKC-a Tuzla, kako saznaje “Dnevni avaz”, dogodio se u selu Dubnica kod Kalesije.
Nju je, dalje saznajemo, zlostavljao pripadnik vehabijske zajednice iz Dubnice, kojeg je prethodno upoznala putem interneta. Premlaćivana je, polomljene su joj obje noge, ošišana joj je kosa, a pripadnik vehabijske zajednice, s kojim je djevojka navodno ostala i trudna, nanio joj je povrede genitalija oštrim predmetom, zbog čega joj je izvršen abortus.
Tomislav je dobarCLASSisPERMANENT je napisao/la:hmm

- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Jest, i Tomo je dobar, što jes jes
Azra je dobra za ''one'' filmiće samo
@Sveti
Pa ne znam jbg, premlad je lik da sad nešto govorimo, al svakako buducnost je pred njim, nisam ni rekao da ce biti najveci svih vremena, nego tek da ce biti nesto od njega

Azra je dobra za ''one'' filmiće samo

@Sveti
Pa ne znam jbg, premlad je lik da sad nešto govorimo, al svakako buducnost je pred njim, nisam ni rekao da ce biti najveci svih vremena, nego tek da ce biti nesto od njega

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.