Zar ti se isplati cekati Zelju na tom prvom tiketu kad ti ostali igraju danas ?

Sent from my ST23i using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Isplati prijateljuanonimni je napisao/la:@ Prijedor
Sent from my ST23i using Tapatalk
ja nesumnjam.otrplike vodis se istim rezonom kao i ja.nije mi jasno sto na prvi tiket i najaci nisi dodao zrinjskog.poklon kec,ljudi sa kesom,dobra ekipa,dobili su vas sa deset igraca lagano a zvijezda raspala,kriza,strajk,a i domacinska ekipa.sretnoPrijedor je napisao/la:Isplati prijateljuanonimni je napisao/la:@ Prijedor
Sent from my ST23i using TapatalkUglavnom ako neko sumnja o mojim uplata slobodno neka kaze okacicu tiket. Pozdrav
Zrinjskom fali dosta igraca, teren je nikakav, gledao sam ih zadnje dve kuci kad su igrali kad je prenos bio pravo se pate da zabiju gol... Protiv Zvijezde se ne volim kladiti, opeko sam se dosta puta, to je jedini razlog zasto ih nisam stavio iako sam se razmisljao i ocekujem keca...dusseldorf je napisao/la:ja nesumnjam.otrplike vodis se istim rezonom kao i ja.nije mi jasno sto na prvi tiket i najaci nisi dodao zrinjskog.poklon kec,ljudi sa kesom,dobra ekipa,dobili su vas sa deset igraca lagano a zvijezda raspala,kriza,strajk,a i domacinska ekipa.sretnoPrijedor je napisao/la:Isplati prijateljuanonimni je napisao/la:@ Prijedor
Sent from my ST23i using TapatalkUglavnom ako neko sumnja o mojim uplata slobodno neka kaze okacicu tiket. Pozdrav
zrinjski ove sezone ide na titulu.imaju dobre igrace, dosta kesa i dobrog trenera.ocekujem ovde dva razlike a ako zatreba arbitri ce navuci jer su ovi galantni domacini.ne bih da pehiram ali bih kod tebe izbacio ovaj frajburg.prelosi su, braunswajg kao najstariji njemacki klub ima dobru ekipu, dobili su wolsburg u gostima pa nanijeli jedini poraz mislim leverkuzenu tako da mi je sigurnija opcija tip 1, ali ko zna.nek bude 3:1 i svi dobriMonolog je napisao/la:Ne igram našu ligu (u stvari, vrlo rijetko da budem precizan), al' ono što ja čuh iz prve ruke - čist kec na Zrinjski. Ovo su mi govorili još i prije tog štrajka (u ponedjeljak i utorak je ovo bio "zicer"), al' mene ovaj štrajk igrača bukvalno odbija da uplatim. Možda sam kontradiktoran, al' danas će Zrinjski sigurno biti PB, a vazda sam bježao od takvih. Da nije bilo štrajka i da se sve to dešavalo u kakvoj-takvoj tajnosti - zamastio bih uplatu na Zrinjski i mirna Bosna.![]()
Danas ganjam ova tri para:
Newcastle - Norwich 1
Braunschweig - Freiburg odg3+
Dortmund - Bayern odg
Bit će tu i nekih ludih sistema, kojekakvih duhova i gluposti, a vjerovatno će poslijepodne "pasti" još koji PRAVI listić.
Sretno svima
Pa Davis sto bas sinoc onako ocajan sutMaradonaaa je napisao/la:Al Horford (Atlanta) (18,5) Manje 1,70
P.Gasol(LA Lakers) (14,5) Više 1,85
A.Davis (New Orleans) (18,5) Više 1,85
Hajde Gasol zbog djece ako imas srca
moguce jeEmirTM87 je napisao/la:Gledam ovih 6 parova i kontam da li je moguce pasti na ovome.
Ovako to izgleda:
Zrinjski 1 1,40
Celik 1 1,40
Real 2 1,30
C.Zvezda 1 1,25
Bayern gg1 1,16
Barcelona 1 1,15
Uk.kvota: 4.25
Sretno svima nama!
i crveni kartondiplomatija je napisao/la:Hertha-leverkuzen penal da ce biti na 50 KM po statistici sudije koji sudi na jednoj u prosjeku sudi po dva penala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.