Evo i moja dva tiketa:
Parker 19+
Peković 15+
LA Lakers-GS 205+
P.Gasol 15+
Lee 18+
21.08
Gay 20+
Turner 22+
Walker 17+
Boston under 89.5
Portland under 96.5
Batum under 12.5
40.09
možda i bude šta

sretno svima
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://www.nba.com/InatSilanBosanski je napisao/la:Gdje se mogu pratit kosevi?
bevanda4 je napisao/la:Francuska 3.
Paris FC - Carquefou gg3+ NE @1,40
Ako pogledate statistiku 3. francuske, večeras se nalazi dosta klubova kod kojih je u dosadašnjim međusobnim omjerima palo jako jako malo golova. Ovaj par izdvajam jer ipak prednjači. Igrali su 2 puta, oba puta bez ijednog pogotka. Pogledam malo statistiku - obe ekipe po sredini tabele, izjednačene da izjednačenije ne mogu biti. Malo zabijaju, malo primaju. Oklada da neće bit 3 gola na ovoj utakmici mi se čini kao par dana. A sad proučavajući mislim da ću se okušati u još jednom piku na ovu utakmicu, a to je:
Paris FC - Carquefou X @3,10
LloriS je napisao/la:1
Hibert 13,5 UNDER
Parker 19,5 OVER
Gasol 14,5 OVER
2
DeRozan 20,5 OVER
Aldridge 22,5 UNDER
Henderson 12,5 OVER
Hawes 14,5 OVER
Portland - Chicago 2 2.40 st
Bravo Lloris..LloriS je napisao/la:LloriS je napisao/la:1
Hibert 13,5 UNDER
Parker 19,5 OVER
Gasol 14,5 OVER
2
DeRozan 20,5 OVER
Aldridge 22,5 UNDER
Henderson 12,5 OVER
Hawes 14,5 OVER
Portland - Chicago 2 2.40 st
winNexus je napisao/la:P.Gasol over 12,5 @ 1,85 Sportingbet 5/10
Nisam gledao u mnogo kladionica, ali gdje god sam gledao granica je 14,5, tako da na 12,5 ima value definitivno.
Drugo, rekao je da će za svaki poen koji ubaci donirati UNICEFu 1.000 USD, tako da se nadam da ce im donirati barem 13.000 USD.
Steta za M.Gasola,izasao u 2/4 zbog ozljede koljena,proveo samo 9 min u igri.A P.Gasol i Hibbert lagano prosli...addoBvB je napisao/la:vrijeme je za NBA![]()
Marc Gasol preko 15,5
Igra uvijek dobro protiv SA,pa tako i vcrs ocekujem da predje granicu,u nekim kladionicama je ponudjen na 17,5.Igra oko 40 min,tako da ne bi trebalo biti problema za over.
Paul Gasol preko 14,5
Znamo pricu za Paula i iskreno bih volio da ubaci vcrs preko 30(30.000 $ )
Roy Hibbert manje 14,5
Da je ovo onaj Hibbert od prosle sezone lako bih se odlucio za over,kada je ubacivao i preko 20,a ovako ga stavljam under.Ove sezone se vise posvetio odbrani i ne upucuje bas previse suteva na kos.Moje misljenje je da ce dati nekih 8-10 poena.
Sretno !!!
Ja bi volio da vidim taj tvoj ekstra jak ulog prije nego i ja uplatim.dusseldorf je napisao/la:Bevanda ovo ide na extra jak ulog sa obrazlozenjem.celik 1, zrinjski 1, milan 1, cibona 1, bayer kosarka 2....
nisam ti ja nista lose mislio care, samo sam rekao da se ne razbacujes sa bombastičnim izjavama, jer ovdje ima dječurlije koja bukvalno tako i shvata i koja nema pojma sta ej money menagment u klađenj.dusseldorf je napisao/la:Druze, meni je 35 god.tiket ide za 150-200 eura.rekao sam nek mi neko objasni kako cu okaciti tiket ovde ja cu ga odmah staviti.kladionica je tipico.nek stavi koliko ko hoce, ne lozim, prolazim i ja kroz sve to samo sto zivim u malo sredjenijim svijetom gdje nije toliko tesko doci do para.sretno svima.obrazlozio sam sve parove i mislim da ovo prolazi 90 posto.
To je za mene druze visa matematika.pisem sa telefona i ovako gramaticki grijesim pa me pojedinci napadaju.muskarcina a male tipke.vidim da su djeca, popljuvase me na temi dobitni listici beze, samo sto im je dirnut ego.ne kontam.uglavnom sretno i podrzi generaciju neces se pokajatiNexus je napisao/la:nisam ti ja nista lose mislio care, samo sam rekao da se ne razbacujes sa bombastičnim izjavama, jer ovdje ima dječurlije koja bukvalno tako i shvata i koja nema pojma sta ej money menagment u klađenj.dusseldorf je napisao/la:Druze, meni je 35 god.tiket ide za 150-200 eura.rekao sam nek mi neko objasni kako cu okaciti tiket ovde ja cu ga odmah staviti.kladionica je tipico.nek stavi koliko ko hoce, ne lozim, prolazim i ja kroz sve to samo sto zivim u malo sredjenijim svijetom gdje nije toliko tesko doci do para.sretno svima.obrazlozio sam sve parove i mislim da ovo prolazi 90 posto.
sto se tiče slikanja tiketa, jednostavno je instaliraj http://app.prntscr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad instaliras, na tastaturi pritisnes Printscreen tipku, zatim selektujes sta zelis sa desktopa da uslikas, zatim pritisnes prvu tipku na lijevoj strani novo otvorenog popup prozora (meni liči ko neki oblak il tako nesto) i kada program odradi, kopiras taj link i postavis na forum.
btw, generacija smo
Washington-Montreal 6Mashovd je napisao/la:Evo nesto od mene onako čisto iz osjecaja:
Washington-Montreal- U 5,5
Dallas-Utah- Over 200,5
Providence-Bridgeport- Over 5,5
Lakers(+6)-Golden State- 1
Pittsburgh-Islanders 2W ML- 1
Kvota:16,53
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.