Bravo ja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mala sala,neigraj nikad protiv dusseldorfaEdinho992 je napisao/la:To je kad se ja pravim pametan i igram hokej.Edinho992 je napisao/la:PAR PRIJEDLOGA:
17:00 Kometa Brno-Litvinov - kp1 @1,35
> Zanimljivo je svakako u češkom hokejaškom prvenstvu. Domaćin Brno, zabilježio je 6 uzastopnih pobjeda kao domaćin, dok su gosti imali niz od 7 poraza vani, kojeg su teškom mukom prekinuli prošlo kolo. Međusobni, statistike, kvalitet, sve je na strani domaćina, očekujem otpor Litvinova na početku, ali kasnije će to domaćini rutinski odraditi.
17:00 Nitra-Martin - 1 @1,35
> Gosti su redovne mušterije Nitre za poboljšavanje gol razlike i redovno ih kući šalju sa po 5, 6, 7, pa čak i 8 golova u mreži. Imperativ više je što pobjedom skaču na prvu mjesto, i zaista ne vidim način da ekipa Martina, koja je najlošija gostujuća ekipa lige ovdje može ugroziti domaćine.
18:30 Znojmo-Dornbir - 1 @1,40
> U svih do sada odigranih 7 međusobnih duela ovih timova, svaki put je neupitno slavila ekipa Znojma. Pobjedom ovdje idu na 6. poziciju, što je cilj svake ekipe, tih top 6, koje vode u grupu pobjednika i dalje razigravanje. Gosti su i u očajnoj formi, i očekujem ovdje laganu pobjedu Znojma.
19:30 Nurnberg-Dusseldorf - 1 @1,30
> Duel 2. ekipe na tabeli Nurberga i posljednje ekipa Duseldorfa. Duseldorf je nizao 8 uzastopnih poraza, a danas im slijedi i 9. Nurnberg ovo "mora" dobiti, s obzirom da su kiksali u zadnjih par tekmi, pa bi gosti vrlo lako mogli otići kući sa punom mrežom.
19:45 Bern-Biel - 1 @1,45
> U 16 duela ove dvije ekipe kada je Bern bio domaćin, 13 puta su slavili domaćini. Zadnje 2 utakmice su nesretno izgubli u produžecima, i mislim da je danas vrijeme da to isprave i konačno briljiraju. A uz to u goste im dolazi definitivno najlošija gostujuća ekipa lige, koja vani ima skor 1-10.
20:15 Strasbourg-Brose B. - 1 @1,90
> Strasbourgu je ovo posljednja šansa ako se žele nadati kakvom takvom prolazku dalje, prošlo kolo su odigrali dobar meč u Italiju protiv Milana, i pokazali da ipak vrijede. Ne vidim koga mogu dobiti ako ne Brosea, meni definitivno najmržu ekipu.
20:45 Milano-Efes - kp1 @1,50
> Derbi grupe B, pobjednik ovog meča je korak više prolazku dalje među 16 najboljih. Milano je ufatio formu, i vidi se da podižu nivo igre. Po meni su u ovom trenutku sigurno kvalitetnija ekipa od protivnika i očekujem zanimljiv meč, i na kraju pobjedu talijana'.![]()
Košarka <3.
Tebe sam čekoLloriS je napisao/la:Beal 20,5 OVER
Na mom je tiketu dok god prelazi granicu, zadnje dvije utakmice odigrao odlicno, nocas Washington gostuje Torontu, a uzimajuci u obzir da ce ga cuvati DeRozan koji je u odbrani supalj kao "svicarski sir" mislim da bi trebao prebaciti ovu granicu
Lillard 19,5 UNDER
Lillard ce imati nocas tezak dvoboj protiv Rose i Hinricha, ovaj drugi je dobar defanzivni igrac, Portland docekuje Chicago a svi znamo kakvu odbranu Bullsi igraju, bekovi Bullsa su sinoc zaustavili Lawsona na 10-ak poena a mislim da ni Lillard ne bi trebao preci ovu granicu
Nowitzki 20,5 UNDER
Dallas nocas igra protiv najslabije ekipe u ligi, dolazi im Utah i domaci su veliki favoriti, tu vidim priliku da Dirk ode ispod ove granice, i ako je u formi, zadnji par meceva je prelazio 20 poena mislim da bi nocas mogao ostati ispod te granice
LA Lakersi - Golden State 204,5 OVER
Dvije kipe koj igraju za kos vise, GS je poznat po tome i o njima ne treba pricati puno, a od ove sezone i LAL su poceli igrati puno brzu kosarku, razlog tome je dosta "mladih" igraca, igraju brze, sa puno suteva za 3 poena, ove sezone su imali vec dosta meceva sa 210+ poena, ocekujem i nocas da padnu stotke na ovom mecu
Milan 1, Koln 1 i C.Zvezda 1 sve nogomet po meni zicerienobarca je napisao/la:Ako vam nije problem da nabacite par sigurica za sutra, nebitno koji sport.Planiram odigrati sta na 20KM, pado sam 45 listica zaredom na jednom paru, sta reci nego baksuz
Hvala za mišljenje,nadam se da će proći trebaju mi 2/4 prolazna listića barem da se vratim na "nulu" nakon ovog katastrofalnog dana.Sretno majstore.LloriS je napisao/la:mario8888 Prvi tiket ne bih igrao uvijek izbjegavam Gey-a a ni Mayo ne forsiram na tiketima, mada mislim da Gay moze nocas preci jer igraju Washingtonom tekma sa dosta poena dok Mayo takodje puno suta i glavni je igrac Milwaukeea u kojem fali pola ekipe. Drugi tiket je dobar Dirka sam i ja igrao Under dao sam obrazlozenje zasto, a mislim da bi i Pau trebao ici u over, ako cemo govoriti o novcima koje dijeli za svaki postignuti kos onda bi trebao ici na 20 poena
Hvala druze, oko Milana se premisljam, sa njima se nikad ne zna.LloriS je napisao/la:Milan 1, Koln 1 i C.Zvezda 1 sve nogomet po meni zicerienobarca je napisao/la:Ako vam nije problem da nabacite par sigurica za sutra, nebitno koji sport.Planiram odigrati sta na 20KM, pado sam 45 listica zaredom na jednom paru, sta reci nego baksuz
Milan 1enobarca je napisao/la:Ako vam nije problem da nabacite par sigurica za sutra, nebitno koji sport.Planiram odigrati sta na 20KM, pado sam 45 listica zaredom na jednom paru, sta reci nego baksuz
i menimajestic24 je napisao/la:dajte mi 6 sigurnih za nba veceras
Zvezda pred praznim tribinama, ali u svakom slucaju bi trebali dobitimarioo8888 je napisao/la:Milan 1enobarca je napisao/la:Ako vam nije problem da nabacite par sigurica za sutra, nebitno koji sport.Planiram odigrati sta na 20KM, pado sam 45 listica zaredom na jednom paru, sta reci nego baksuz
Real 2
Barca 1
Zvezda 1
Zrinjski 1
Kvota 3.76
(Zrinjski bi trebao dobit i bez ovih događanja u i oko Zvijezde,a nakon ovoga mi je još sigurnije,ali je i pomalo navijački od moje strane odigrano tako da tvoja volja hoćeš uzet)na ovaj listić sutra idem sa što Kurbla kaže Max Bet.
I još jedan "fin na oči",Ali kako se kaže,sve je fino dok ne počne.
Benfica-Braga 1
BVB-Bayern 2
Arsenal-Soton 1
Kvota 5
Od srca ti želim da ti 46-ibude sretan,nadam se da će ti pomoć neki od mojih parova,Sretno.
pa vrati se par postova iznad, ljudi ti detaljne analize postavilimajestic24 je napisao/la:dajte mi 6 sigurnih za nba veceras
dzaba se trudis ovakvim ista objasnjavat. cuj dajte mi 6 sigurnih. ajde da je rekao 1ili2 para nego 6EmirTM87 je napisao/la:pa vrati se par postova iznad, ljudi ti detaljne analize postavilimajestic24 je napisao/la:dajte mi 6 sigurnih za nba veceras
Ma odigracu ovaj prvi sigurno, ubaciti jos Porto i Ajax, isto sa vecim ulogom.A drugi na manji ulog, dodati jos celzi, kvota me privlaci, West Ham igra ocajno.marioo8888 je napisao/la:Milan 1enobarca je napisao/la:Ako vam nije problem da nabacite par sigurica za sutra, nebitno koji sport.Planiram odigrati sta na 20KM, pado sam 45 listica zaredom na jednom paru, sta reci nego baksuz
Real 2
Barca 1
Zvezda 1
Zrinjski 1
Kvota 3.76
(Zrinjski bi trebao dobit i bez ovih događanja u i oko Zvijezde,a nakon ovoga mi je još sigurnije,ali je i pomalo navijački od moje strane odigrano tako da tvoja volja hoćeš uzet)na ovaj listić sutra idem sa što Kurbla kaže Max Bet.
I još jedan "fin na oči",Ali kako se kaže,sve je fino dok ne počne.
Benfica-Braga 1
BVB-Bayern 2
Arsenal-Soton 1
Kvota 5
Od srca ti želim da ti 46-ibude sretan,nadam se da će ti pomoć neki od mojih parova,Sretno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.