Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Nakon duge dominacije teme Safeta Susica, ova tema je postala najjaca na ovom podforumu. Sto i dostoji nasem kapitenu. Aferim! 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- RockyMaivia
- Kontakt:
Ovdje ovi Spahicoljupci slave neke nesportske poteze.Sramota 
StarMo nije skutorija...
-
džakailibu
- Kontakt:
kaze lik argumentovano! sjajno! naravno da je ovo primitivan pristup. sa primitivcima tako i treba!Virtu4l je napisao/la:Nešto ne vidim da si se argumentovano uključio u diskusiju. Vidim samo loš, da ne kažem primitivan pokušaj...džakailibu je napisao/la:i ja
Tebe ne pikammandraX je napisao/la:I ja.Virtu4l je napisao/la:Ja samo istinu zborim.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Slobodno poštuj njihovo...

...dok ću ja voljeti svoje...

...dok ću ja voljeti svoje...

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- sigurnoable
- Kontakt:
Je li zna neko sta Spahic ovdje Pjani govori nakon sto je razmontirao ovog izdajnika Marina. Cini mi se kao da mu Pjana govori nemoj Spaha to raditi a on njemu idi mali letaj tamo, igraj....Cartman je napisao/la:Aferim ovom momciluku, ocito da je patriota, skoro kao nas Spaha.mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedan jedini.![]()
Da znam momčinu koji je pravio ovaj klip, lijepo bih ga počastio stare mi.![]()
Hvala ti kapitenu, drzi Jugonostalgicare na aparatima, jedva disu.
-
džakailibu
- Kontakt:
i ovo je zanimljivo. Kao ovo moje je nesportski potez a bulling nad svima nama promovisuci najgore karakterne osobine usmjerene prema liku kojeg sam milion puta vidio da se bas borio u dresu bih i to sve 20 dana prije prvenstva koje ja cekam 20 godina!!??? to je sportski potez i fair-play? nemam ja veze sa spahicem i spaholjupcima ali ste za ponjake u stau! i to obilno. i opet, izvinite dobri ljudi!RockyMaivia je napisao/la:Ovdje ovi Spahicoljupci slave neke nesportske poteze.Sramota
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Joj ovogakokakolas je napisao/la:Slobodno poštuj njihovo...
Koje njihovo? Misliš na dečka koji je donio milione Bosni i Hercegovini u ova teška vremena. Da, poštujem ga i klanjam mu se do poda. Objasnio je mnogim lokalnim facama neke stvari... povlačim sve ružno što sam rekao o njemu, u nevolji se poznaju prijatelji i veliki ljudi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Spahic nas je kostao puno puta u reprezentaciji.Njegovo ponasanje u reprezentaciji je kap koja je prelila casu.džakailibu je napisao/la:i ovo je zanimljivo. Kao ovo moje je nesportski potez a bulling nad svima nama promovisuci najgore karakterne osobine usmjerene prema liku kojeg sam milion puta vidio da se bas borio u dresu bih i to sve 20 dana prije prvenstva koje ja cekam 20 godina!!??? to je sportski potez i fair-play? nemam ja veze sa spahicem i spaholjupcima ali ste za ponjake u stau! i to obilno. i opet, izvinite dobri ljudi!RockyMaivia je napisao/la:Ovdje ovi Spahicoljupci slave neke nesportske poteze.Sramota
Da se mene pita,oduzeo bih mu kapitensku traku i izbacio iz reprezentacije kao primjer drugima.
StarMo nije skutorija...
A'e ne seri ljudino.RockyMaivia je napisao/la: Spahic nas je kostao puno puta u reprezentaciji.Njegovo ponasanje u reprezentaciji je kap koja je prelila casu.
Da se mene pita,oduzeo bih mu kapitensku traku i izbacio iz reprezentacije kao primjer drugima.
Daj Bože da se izrodi u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi, samo mlađi...jadni mi kad se ovaj momak oprosti od repke - zapamtite! Vidjet' ćete koliko će opast' naša defanziva. Samo polako...
Ovdje te definitivno stojim, ne mogu da vjerujem da postoje neki koji bi i ovo popljuvali, samo zato što ovaj nije (pazi molim te) "naš".Virtu4l je napisao/la:Koje njihovo? Misliš na dečka koji je donio milione Bosni i Hercegovini u ova teška vremena. Da, poštujem ga i klanjam mu se do poda. Objasnio je mnogim lokalnim facama neke stvari... povlačim sve ružno što sam rekao o njemu, u nevolji se poznaju prijatelji i veliki ljudi.
mandraX je napisao/la:Daj Bože da se izrod u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi
Ma o Novaku više neću da pričam, momku treba dati ulicu. Gdje su te naše silne zvijezde, fejsbukaši, tviteraši i instagramaši, nisu se očešali, a kamoli da urade nešto slično, ili da ne daj Bože nazovu neki svjetski medij, apeluju, bar u zemljama gdje su popularni... ali neka, o tom po tom
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A'e mrš kad ti fino kažem!Virtu4l je napisao/la:mandraX je napisao/la:Daj Bože da se izrod u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi![]()
![]()
Ne, ne i ne. Nemoj da koristiš taj argument kako bi nekog "našeg" popljuvao koji se nije oglasio. Ja sam siguran da od "naših" sportista (evo samo njih ću da uzmem u obzir) nema nijedan koji je okrenuo glavu od ove situacije koja nas je zadesila.Virtu4l je napisao/la:Ma o Novaku više neću da pričam, momku treba dati ulicu. Gdje su te naše silne zvijezde, fejsbukaši, tviteraši i instagramaši, nisu se očešali, a kamoli da urade nešto slično, ili da ne daj Bože nazovu neki svjetski medij, apeluju, bar u zemljama gdje su popularni... ali neka, o tom po tom
- RockyMaivia
- Kontakt:
Pored toga sto u zadnje vrijeme za reprezentaciju igra lose,dozvolio je sebi da odredjuje spisak selektorumandraX je napisao/la:A'e ne seri ljudino.RockyMaivia je napisao/la: Spahic nas je kostao puno puta u reprezentaciji.Njegovo ponasanje u reprezentaciji je kap koja je prelila casu.
Daj Bože da se izrodi u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi, samo mlađi...jadni mi kad se ovaj momak oprosti od repke - zapamtite! Vidjet' ćete koliko će opast' naša defanziva. Samo polako...
StarMo nije skutorija...
Znaš i sam da ja mislim da se uvijek moglo uraditi više... ni sad nije kasno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To je selektor dozvolio da mu neko kroji spisak. Prvo brat, pa onda Spahic i Dzeko.
Ma uradilo se sigurno dosta toga, ne mora značit' ako mediji to nisu ispratili - da se nije ni desilo.Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da ja mislim da se uvijek moglo uraditi više... ni sad nije kasno.
Prvo, ovo nije istina.RockyMaivia je napisao/la:dozvolio je sebi da odredjuje spisak selektoru
Drugo, sve i da je tako - tu je opet najmanje kriv Spaha, kakav je to selektor koji će igraču dozvolit' da kroji spisak repke.
Računa li se možda ako pomogneš, a ne slikaš se? Po tvojoj logici i logici ostalih "internet patriota", vjerovatno ne.Virtu4l je napisao/la:Ma o Novaku više neću da pričam, momku treba dati ulicu. Gdje su te naše silne zvijezde, fejsbukaši, tviteraši i instagramaši, nisu se očešali, a kamoli da urade nešto slično, ili da ne daj Bože nazovu neki svjetski medij, apeluju, bar u zemljama gdje su popularni... ali neka, o tom po tom
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
U ovakvoj situaciji se moraš slikati i eksponirati da bi pokrenuo lavinukokakolas je napisao/la:Računa li se možda ako pomogneš, a ne slikaš se? Po tvojoj logici i logici ostalih "internet patriota", vjerovatno ne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Iako ne volim rad Papetov od pocetka kvalifikacija,i Safet je sebi dozvolio premalo prostora.Mozambik je napisao/la:To je selektor dozvolio da mu neko kroji spisak. Prvo brat, pa onda Spahic i Dzeko.
Umjesto da rijesi probleme sa Edinom i Spahicem nasamo,cekao je intervju da javno govori o problemu.
Cekao je puno vremena,taj mali problem je postao veliki i zato se desavalo to sto se desavalo zadnjih mjeseci u reprezentaciji
StarMo nije skutorija...
Dobro, znači svako ko pomogne bi se trebao usput i slikati, jer inaće se ne računa ta njihova pomoć. Aferim.