Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 21 maj 2014, 21:59

Nakon duge dominacije teme Safeta Susica, ova tema je postala najjaca na ovom podforumu. Sto i dostoji nasem kapitenu. Aferim! :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 21 maj 2014, 22:10

Ovdje ovi Spahicoljupci slave neke nesportske poteze.Sramota :thumbdown:
StarMo nije skutorija...

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 maj 2014, 22:10

Virtu4l je napisao/la:
džakailibu je napisao/la:i ja
Nešto ne vidim da si se argumentovano uključio u diskusiju. Vidim samo loš, da ne kažem primitivan pokušaj...
mandraX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ja samo istinu zborim.
I ja. :tralala:
Tebe ne pikam :rol:
kaze lik argumentovano! sjajno! naravno da je ovo primitivan pristup. sa primitivcima tako i treba!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 21 maj 2014, 22:16

Slobodno poštuj njihovo...

slika

...dok ću ja voljeti svoje...

slika
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 21 maj 2014, 22:18

Cartman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]

Jedan jedini. :bih:

Da znam momčinu koji je pravio ovaj klip, lijepo bih ga počastio stare mi. :cool:
Aferim ovom momciluku, ocito da je patriota, skoro kao nas Spaha. :bih:

Hvala ti kapitenu, drzi Jugonostalgicare na aparatima, jedva disu.
Je li zna neko sta Spahic ovdje Pjani govori nakon sto je razmontirao ovog izdajnika Marina. Cini mi se kao da mu Pjana govori nemoj Spaha to raditi a on njemu idi mali letaj tamo, igraj....

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 maj 2014, 22:19

RockyMaivia je napisao/la:Ovdje ovi Spahicoljupci slave neke nesportske poteze.Sramota :thumbdown:
i ovo je zanimljivo. Kao ovo moje je nesportski potez a bulling nad svima nama promovisuci najgore karakterne osobine usmjerene prema liku kojeg sam milion puta vidio da se bas borio u dresu bih i to sve 20 dana prije prvenstva koje ja cekam 20 godina!!??? to je sportski potez i fair-play? nemam ja veze sa spahicem i spaholjupcima ali ste za ponjake u stau! i to obilno. i opet, izvinite dobri ljudi!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 22:21

kokakolas je napisao/la:Slobodno poštuj njihovo...
Joj ovoga :facepalm:

Koje njihovo? Misliš na dečka koji je donio milione Bosni i Hercegovini u ova teška vremena. Da, poštujem ga i klanjam mu se do poda. Objasnio je mnogim lokalnim facama neke stvari... povlačim sve ružno što sam rekao o njemu, u nevolji se poznaju prijatelji i veliki ljudi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 21 maj 2014, 22:28

džakailibu je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:Ovdje ovi Spahicoljupci slave neke nesportske poteze.Sramota :thumbdown:
i ovo je zanimljivo. Kao ovo moje je nesportski potez a bulling nad svima nama promovisuci najgore karakterne osobine usmjerene prema liku kojeg sam milion puta vidio da se bas borio u dresu bih i to sve 20 dana prije prvenstva koje ja cekam 20 godina!!??? to je sportski potez i fair-play? nemam ja veze sa spahicem i spaholjupcima ali ste za ponjake u stau! i to obilno. i opet, izvinite dobri ljudi!
Spahic nas je kostao puno puta u reprezentaciji.Njegovo ponasanje u reprezentaciji je kap koja je prelila casu.
Da se mene pita,oduzeo bih mu kapitensku traku i izbacio iz reprezentacije kao primjer drugima.
StarMo nije skutorija...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2014, 22:32

RockyMaivia je napisao/la: Spahic nas je kostao puno puta u reprezentaciji.Njegovo ponasanje u reprezentaciji je kap koja je prelila casu.
Da se mene pita,oduzeo bih mu kapitensku traku i izbacio iz reprezentacije kao primjer drugima.
A'e ne seri ljudino.
Daj Bože da se izrodi u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi, samo mlađi...jadni mi kad se ovaj momak oprosti od repke - zapamtite! Vidjet' ćete koliko će opast' naša defanziva. Samo polako...
Virtu4l je napisao/la:Koje njihovo? Misliš na dečka koji je donio milione Bosni i Hercegovini u ova teška vremena. Da, poštujem ga i klanjam mu se do poda. Objasnio je mnogim lokalnim facama neke stvari... povlačim sve ružno što sam rekao o njemu, u nevolji se poznaju prijatelji i veliki ljudi.
Ovdje te definitivno stojim, ne mogu da vjerujem da postoje neki koji bi i ovo popljuvali, samo zato što ovaj nije (pazi molim te) "naš".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 22:37

mandraX je napisao/la:Daj Bože da se izrod u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi
:rol: :rol:

Ma o Novaku više neću da pričam, momku treba dati ulicu. Gdje su te naše silne zvijezde, fejsbukaši, tviteraši i instagramaši, nisu se očešali, a kamoli da urade nešto slično, ili da ne daj Bože nazovu neki svjetski medij, apeluju, bar u zemljama gdje su popularni... ali neka, o tom po tom ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2014, 22:40

Virtu4l je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Daj Bože da se izrod u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi
:rol: :rol:
A'e mrš kad ti fino kažem! :mrgreen:
Virtu4l je napisao/la:Ma o Novaku više neću da pričam, momku treba dati ulicu. Gdje su te naše silne zvijezde, fejsbukaši, tviteraši i instagramaši, nisu se očešali, a kamoli da urade nešto slično, ili da ne daj Bože nazovu neki svjetski medij, apeluju, bar u zemljama gdje su popularni... ali neka, o tom po tom ;)
Ne, ne i ne. Nemoj da koristiš taj argument kako bi nekog "našeg" popljuvao koji se nije oglasio. Ja sam siguran da od "naših" sportista (evo samo njih ću da uzmem u obzir) nema nijedan koji je okrenuo glavu od ove situacije koja nas je zadesila.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 21 maj 2014, 22:41

mandraX je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la: Spahic nas je kostao puno puta u reprezentaciji.Njegovo ponasanje u reprezentaciji je kap koja je prelila casu.
A'e ne seri ljudino.
Daj Bože da se izrodi u reprezentaciji jedan barem sličan Spahi, samo mlađi...jadni mi kad se ovaj momak oprosti od repke - zapamtite! Vidjet' ćete koliko će opast' naša defanziva. Samo polako...
Pored toga sto u zadnje vrijeme za reprezentaciju igra lose,dozvolio je sebi da odredjuje spisak selektoru :thumbdown:
StarMo nije skutorija...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 22:42

Znaš i sam da ja mislim da se uvijek moglo uraditi više... ni sad nije kasno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 maj 2014, 22:42

To je selektor dozvolio da mu neko kroji spisak. Prvo brat, pa onda Spahic i Dzeko.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2014, 22:47

Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da ja mislim da se uvijek moglo uraditi više... ni sad nije kasno.
Ma uradilo se sigurno dosta toga, ne mora značit' ako mediji to nisu ispratili - da se nije ni desilo.
RockyMaivia je napisao/la:dozvolio je sebi da odredjuje spisak selektoru
Prvo, ovo nije istina.
Drugo, sve i da je tako - tu je opet najmanje kriv Spaha, kakav je to selektor koji će igraču dozvolit' da kroji spisak repke. :facepalm:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 21 maj 2014, 22:47

Virtu4l je napisao/la:Ma o Novaku više neću da pričam, momku treba dati ulicu. Gdje su te naše silne zvijezde, fejsbukaši, tviteraši i instagramaši, nisu se očešali, a kamoli da urade nešto slično, ili da ne daj Bože nazovu neki svjetski medij, apeluju, bar u zemljama gdje su popularni... ali neka, o tom po tom ;)
Računa li se možda ako pomogneš, a ne slikaš se? Po tvojoj logici i logici ostalih "internet patriota", vjerovatno ne.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 22:49

kokakolas je napisao/la:Računa li se možda ako pomogneš, a ne slikaš se? Po tvojoj logici i logici ostalih "internet patriota", vjerovatno ne.
U ovakvoj situaciji se moraš slikati i eksponirati da bi pokrenuo lavinu ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 21 maj 2014, 22:49

Mozambik je napisao/la:To je selektor dozvolio da mu neko kroji spisak. Prvo brat, pa onda Spahic i Dzeko.
Iako ne volim rad Papetov od pocetka kvalifikacija,i Safet je sebi dozvolio premalo prostora.
Umjesto da rijesi probleme sa Edinom i Spahicem nasamo,cekao je intervju da javno govori o problemu.
Cekao je puno vremena,taj mali problem je postao veliki i zato se desavalo to sto se desavalo zadnjih mjeseci u reprezentaciji
StarMo nije skutorija...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 21 maj 2014, 22:59

Dobro, znači svako ko pomogne bi se trebao usput i slikati, jer inaće se ne računa ta njihova pomoć. Aferim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2014, 23:01

:facepalm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 24 gosta.