Na pik-u idu od 230,390,450km jbg zavisi koliko je očuvan.Marsal je napisao/la:HTC ONE M7 od 32 GB, za koliko se para može uvalit?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Je li koristi neko ovaj Clean Master za WP sa Storea? Je li sigurna app?
sta ce ti Clean Master za WP ??
WP nema virusa...

Neam pojma, zbog cachea? Treba li mi uopšte?semir01 je napisao/la:sta ce ti Clean Master za WP ??WP nema virusa...
ne trebaBaader je napisao/la:Neam pojma, zbog cachea? Treba li mi uopšte?semir01 je napisao/la:sta ce ti Clean Master za WP ??WP nema virusa...

Oduševljen sam od starta sa telefonom i sistemom, a to je još jedna divna informacija.semir01 je napisao/la:ne trebaBaader je napisao/la:Neam pojma, zbog cachea? Treba li mi uopšte?semir01 je napisao/la:sta ce ti Clean Master za WP ??WP nema virusa...
tvoje je samo da ocistis ekran kad se zaprlja i to je to
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
aplikacija je sigurna ali beskorisna, neki ljudi tacno ne znaju sta ce sa svojim zivotom pa trose svoje slobodno vrijeme u takve stvariBaader je napisao/la:Je li koristi neko ovaj Clean Master za WP sa Storea? Je li sigurna app?
@QUARESMA 18 : Šta očekuješ druže od Lumie 950? Trenutno koristim iPhone 6 i mijenjao bih za nju.. Neću iPhone više kupovati.. Daš toliko novca i na kraju ti se počne rastavljati kao Lego kockice.. Gornja ploča počela žvakati, sve čekam kad će se raspasti.. Nikad više u moje ruke..
A doduše ni Android me ne privlači, tako da se vračam na WP..
A doduše ni Android me ne privlači, tako da se vračam na WP..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

sve zavisi kako ce odraditi windows 10 mobile, hardverski uredjaj nema manu, ono jedino sto se meni ne svidja jeste polozaj zvucnika
otkljucavanje telefona ici ce preko rožnice, prejako. (pogledaj windows 10 hello)
mene interesuju neke druge stvari, npr sta ce microsoft uraditi sa kamerom, jer je konkurencija dostigla lumiu.
jos se šuška da će lumia 950 imati čak četiri mikrofona za noise cancellation, što je fenomenalno, znas kako sad lumije dobro odradjuju posao u prostoru gdje je velika buka, a kako ce tek sada biti

[youtube][/youtube]
evo ti jedan moj video pa presudi kako radi lumia1020 sa dva mikrofona, lumia 930 mislim ima 3
sve u svemu nestrpljiv sam jako, jedva cekam da vidim sta ima microsoft ponuditi nakon svega, a nadam se da ce predstavljanjem novih uredjaja ubrzo biti i pusten download za windows 10 mobile
Ja sam koristio 1520. Osim sto mi je sprzila sim karticu (novu) i bugova na Viberu i Messengeru ostalih zamjerki nisam imao 
Nedavno sam imao u ruci jedan novi model Lumie ali ne znam koji, nisam mogao vjerovati kako je lagan.. A dizajn 950 mi je prejak..
Sve u svemu, nabrojani bugovi i da dotjeraju pretraživač jer se na onom koji sam imao, nisam snalazio najbolje i imaju dugoročnog korisnika...

Nedavno sam imao u ruci jedan novi model Lumie ali ne znam koji, nisam mogao vjerovati kako je lagan.. A dizajn 950 mi je prejak..
Sve u svemu, nabrojani bugovi i da dotjeraju pretraživač jer se na onom koji sam imao, nisam snalazio najbolje i imaju dugoročnog korisnika...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jos da dodam dizajn, odnosno koristenje polikarbonata, kojeg bih ja u svako doba uzeo prije nego li aluminijum i staklo
jos ako se kod 950 bude mogao mjenjati oklop, i neka microsoft ponudi sa strane vise boja, i to je to.
meni je drazi polikarbonat koji je nokia koristila neko ona plastika od samsunga
jos ako se kod 950 bude mogao mjenjati oklop, i neka microsoft ponudi sa strane vise boja, i to je to.
meni je drazi polikarbonat koji je nokia koristila neko ona plastika od samsunga
[youtube][/youtube]
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Upravu si. Čini mi se da samo HTC koliko sam uspio skontat ima ovu opciju..RedBlue je napisao/la:To ti je cell broadcast, u podesavanjima poruka trazi tu opciju, kod mene na srpskom je prevedeno kao emitovanje operatera. Salje mu lokacije svih baznih stanica na koje se telefon zakaci.*p!p!t@* je napisao/la:Znači SMS porukom mi dolazi gdje se trenutno nalazim. Gasio sam lokaciju, opet dolazi, majke mi ne znam kako, al me izludi. Preko 100 poruka dnevno...Elegant je napisao/la:Kakvu lokaciju ? Google ili telefonov GPS ?
Ako je Android ides Settings > Location service > pogasis sta hoces, ako je Google aplikacija ides Google settings > Location > ugasis.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sto sam stalno online na viberu cak i kada iskljucim wifi ? prije bi bilo dovoljno da samo iskljucim wifi da budem offline (sto je i logicno valjda) a sada i pored toga uradim neke stvari i opet isto....jedino sto uspijeva je da: pravilno izadjem iz vibera, izbrisem tamo onu medjumemoriju iz aplikacije u postavkama i iskljucim wifi...a mrsko mi to raditi uvijek...mislim, nekima je svejedno jesu li online ili ne, ali brate ako nisam online onda i necu da sam online..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
evo sad cu ja sefu vibera prenijeti, mora ti to ispraviti, ne smije se tako s musterijom postupati
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pasa ako nemas sta pametno napisati, onda zaobidji post, a nemoj pokusavati trolati kad ti ne ide od ruke..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobra vijesti za sve WP korisnike, osvanula jedna posebna aplikacija na storeu

Kako cu na Samsung S4 odredit u postavkama da mi snima sve na SD karticu?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Isplati li se dati 300 keša i S3 za navodno (upravo idem pogledati s likom) očuvan G3 (32 gb / 3gb rama) s 2 godine garancije ?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.