Nista strasno, takvo nesto Lebron stalno radi, jest da mu treba 4-5 koraka al uglavnom se priznaEpidaurus je napisao/la:Giannis je upravo krenuo u dvokorak citavu stopu iza trice i polozio uz faul. Strasno.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nista strasno, takvo nesto Lebron stalno radi, jest da mu treba 4-5 koraka al uglavnom se priznaEpidaurus je napisao/la:Giannis je upravo krenuo u dvokorak citavu stopu iza trice i polozio uz faul. Strasno.
Ako ovako nastavi i Denver udje u PO, mislim da bi mogao biti.filip13 je napisao/la:je li jokic trenutno glavni kandidat za MIP nagradu?
Jabari i Giannis u paketu bi bilo najpostenije (da Jabari ne nastrada)jose je napisao/la:Ne znam da li je ikad sophmore dobio MIP nagradu? Nekako je normalno da napreduje drugu sezonu (samo nije normalan ovakav napredak).
Meni je Jabari bio prvi kandidat, ali nakon ove povrede ništa od toga.
BuffonGigi je napisao/la:Nista strasno, takvo nesto Lebron stalno radi, jest da mu treba 4-5 koraka al uglavnom se priznaEpidaurus je napisao/la:Giannis je upravo krenuo u dvokorak citavu stopu iza trice i polozio uz faul. Strasno.
Molders je napisao/la:Drago mi je što je Dirk i dalje tu, koja legenda! Volio bih da pređe tu brojku od 40 000 poena, odnosno to bi bio samo bonus na sve što je postigao.
AlphonseKauders je napisao/la:jao Jokića, jao jao jao, od Nowitzkog i Gasola ne sjećam se ovakve dominacije nekog Evropljanina...
Moram se dopuniti u ovome - giannis je ipak trenutno na slicnom nivou, Porzingis bi mogao postati ali nije jos ta klasa,a i koci ga Carmelo..filip13 je napisao/la:AlphonseKauders je napisao/la:jao Jokića, jao jao jao, od Nowitzkog i Gasola ne sjećam se ovakve dominacije nekog Evropljanina...
niko od evropljana uz njih dvojicu i parkera nije ni igrao tako dobro u nba
Kada bi se zajebavali..Gdje su oni koji su imali prosjek preko 20ppg.....filip13 je napisao/la:AlphonseKauders je napisao/la:jao Jokića, jao jao jao, od Nowitzkog i Gasola ne sjećam se ovakve dominacije nekog Evropljanina...
niko od evropljana uz njih dvojicu i parkera nije ni igrao tako dobro u nba
Ma dobro, i Dragić ima iza sebe dvije takve sezone (ovo mu je druga), al' opet ne dominira.lumani je napisao/la:Kada bi se zajebavali..Gdje su oni koji su imali prosjek preko 20ppg....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.