FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pa mi smo prvi , tako da je jasno da drugi moraju da se pojacavaju da bi stigli najbolje 
pa uzivajte u tom prvom mjestu a nas pustite da komentarisemo o pojacanjima o svemu finom ne morate se i vi nadovezivat i u kotru ici beze i tema ode u off topic....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Napisem prvi post u vezi Tana i naidjem na ovakve komentare, pucaju me kompleksi, do mene je.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
lafomamone
- Kontakt:
Pa glup ti je malo post znas, nista nisacim svasta nesto udrobljeno, i na kraju se ispostavi da mlatis bezveze samo da ti vrijeme prodje. Evo doveli ste pjetlica iz Veleza, nadamo se da ceste se konacno malo okrenuti sebi 
Šta vam je ljudi, čovjek je rekao svoje mišljene, ne vidim tu nikakav problem. Da li je onako kako on misli je druga priča... Bez razloga ga sad napadate, ovo je javni forum i svako ima pravo da iznese svoje mišljene o datoj temi, dakle o temi, nije čovjek trolao, za razliku od nekih njegovih kolega.
Sad napadnite i mene, kao što su to neki već radili prije, ali ja uvijek volim čuti i drugačije mišljenje...
Sve dok je u okviru teme FK Sarajevo podržavam.....
Sad napadnite i mene, kao što su to neki već radili prije, ali ja uvijek volim čuti i drugačije mišljenje...
hilmo je napisao/la:Šta vam je ljudi, čovjek je rekao svoje mišljene, ne vidim tu nikakav problem. Da li je onako kako on misli je druga priča... Bez razloga ga sad napadate, ovo je javni forum i svako ima pravo da iznese svoje mišljene o datoj temi, dakle o temi, nije čovjek trolao, za razliku od nekih njegovih kolega.
njemu niko nije spomenuo ni da je kompleksas ili slicno nisam na njga OPCENITO mislio vec sam trkao u mnozini jer st god nesto vezano za nas izadje ili procuri u javnost ili neko napise na forunmu nsto odma se nadovezuju debilnim pisanjem sve u kontru idu i ode tema u nepozeljnom ptavcu, tipa titule bla bla sedam godinA idt..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- moustapha
- Kontakt:
Pa kaze covjek da je Tan, prema njegovom misljenju dosao iz nekih drugih razloga. Kada ga pitamo iz kojih, onda kaze da ne zna niti ga interesuje. Kako oonda mozemo reci da je rekao svoje misljenje?hilmo je napisao/la:Šta vam je ljudi, čovjek je rekao svoje mišljene, ne vidim tu nikakav problem. Da li je onako kako on misli je druga priča... Bez razloga ga sad napadate, ovo je javni forum i svako ima pravo da iznese svoje mišljene o datoj temi, dakle o temi, nije čovjek trolao, za razliku od nekih njegovih kolega.
#divovi
moustapha je napisao/la:Pa kaze covjek da je Tan, prema njegovom misljenju dosao iz nekih drugih razloga. Kada ga pitamo iz kojih, onda kaze da ne zna niti ga interesuje. Kako oonda mozemo reci da je rekao svoje misljenje?hilmo je napisao/la:Šta vam je ljudi, čovjek je rekao svoje mišljene, ne vidim tu nikakav problem. Da li je onako kako on misli je druga priča... Bez razloga ga sad napadate, ovo je javni forum i svako ima pravo da iznese svoje mišljene o datoj temi, dakle o temi, nije čovjek trolao, za razliku od nekih njegovih kolega.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
E mi trebamo shvatiti šta je debilno pisanje, a šta, ne mogu reći objektivno pisanje jer oni ne mogu biti objektivni prema nama, neki post koji izražava mišljenje određenog forumaša o temi o kojoj se vodi reasprava...Rule_hz je napisao/la:
njemu niko nije spomenuo ni da je kompleksas ili slicno nisam na njga OPCENITO mislio vec sam trkao u mnozini jer st god nesto vezano za nas izadje ili procuri u javnost ili neko napise na forunmu nsto odma se nadovezuju debilnim pisanjem sve u kontru idu i ode tema u nepozeljnom ptavcu, tipa titule bla bla sedam godinA idt..
Znači, one postove za koje smatramo da su "debilni" ignorišemo, a one konstruktivne komentarišemo, ne moramo se uopće slagati sa njima....
Pa nisu valjda na forumu sve djeca da ne znamo voditi finu raspravu bez nekih prepucavanja bez veze...
@mustafa možda još uvijek smišlja, dajmo mu malo vremena..
imal sta konkretno ?
... ima da nas, ako Stevanovic potpise u zenicu ode 2 ljami 
Ne razumijem stvarno zašto su ljudi toliko zabrinuti za ono što će nama Tan napraviti. Nevjerovatno je koliko se brinu za FK Sarajevo. Treba samo pustiti neka se lože. Meni su baš zanimljivi.
Zadnja izmjena: irh, dana/u 08 jan 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
MA U PETAK SVI NA PROZIVKU! POMOCNI TEREN, 11h ! 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
lafomamone
- Kontakt:
Nisu zabrinuti nego traze neki feler svemu ovome, standardno i ocekivanoirh je napisao/la:Ne razumijem stvarno zašto su ljudi toliko zabrinuti za ono što će nama Tan napraviti. Nevjerovatno je koliko se brinu za FK Sarajevo. Treba samo pustiti neka se lože. Meni su baš zanimljivi.
lafomamone je napisao/la:Nisu zabrinuti nego traze neki feler svemu ovome, standardno i ocekivanoirh je napisao/la:Ne razumijem stvarno zašto su ljudi toliko zabrinuti za ono što će nama Tan napraviti. Nevjerovatno je koliko se brinu za FK Sarajevo. Treba samo pustiti neka se lože. Meni su baš zanimljivi.
Zabrinuti je bilo sarkazam. Mada bi mene bolio "štrumf" i da su stvarno zabrinuti.
Realno, kod drugih se malo šta kvalitetnog događa i nemaju drugih poslova nego tu pametovati. Tek par uprava radi pomake.
Hilmo, volim i ja čuti drugo mišljenje. Dva su pametnija od jednog. Ali, rijetki dođu pa u svom mišljenju ostave mogućnost dobiti(što finansijske, što neke druge) Sarajeva u ovom svemu. Svi oni odma vide dešavanja u negativnom kontekstu i ne ostavljaju nigdje prostora za nešto pozitivno. 'Sarajevo je filijala. Tan neće ulagati u Sarajevo. Naši igrači neće igrati u Cardiffu.' To su sadašnje izjave(iz glave, nisam tačno citirao). A sjetimo se prije nekih mjesec do 20tak dana, bilo je 'Nema od ugovora ništa. Statut propada. Dino Fening. Tan ubleha. Tan se samo reklamira.' Vjerujem da će kao i tad, i sadašnje izjave biti pogrešne. Iako ja ne isključujem ove mogućnosti kao naše 'brižne' komšije i ostali.
Samo tražimo realno mišljenje. Naše je već navijački. Moraju nas shvatiti, da nakon 15(ili više?) godina grcanja u dugovima, i lošim garniturama u upravi, konačno imamo povod da se nečemu radujemo, i teško je trenutno biti realista u redovima navijača Sarajeva. Nek onda makar malo oni ostave prostora i za pozitive stvari, i mi trebamo ostaviti i za negativne.
Samo tražimo realno mišljenje. Naše je već navijački. Moraju nas shvatiti, da nakon 15(ili više?) godina grcanja u dugovima, i lošim garniturama u upravi, konačno imamo povod da se nečemu radujemo, i teško je trenutno biti realista u redovima navijača Sarajeva. Nek onda makar malo oni ostave prostora i za pozitive stvari, i mi trebamo ostaviti i za negativne.
4.10.2009.
koalem je napisao/la:Hilmo, volim i ja čuti drugo mišljenje. Dva su pametnija od jednog. Ali, rijetki dođu pa u svom mišljenju ostave mogućnost dobiti(što finansijske, što neke druge) Sarajeva u ovom svemu. Svi oni odma vide dešavanja u negativnom kontekstu i ne ostavljaju nigdje prostora za nešto pozitivno. 'Sarajevo je filijala. Tan neće ulagati u Sarajevo. Naši igrači neće igrati u Cardiffu.' To su sadašnje izjave(iz glave, nisam tačno citirao). A sjetimo se prije nekih mjesec do 20tak dana, bilo je 'Nema od ugovora ništa. Statut propada. Dino Fening. Tan ubleha. Tan se samo reklamira.' Vjerujem da će kao i tad, i sadašnje izjave biti pogrešne. Iako ja ne isključujem ove mogućnosti kao naše 'brižne' komšije i ostali.
POTPIS.
ps: da su oni samo svjesni kakve lopove i ublehe imaju u klubu pgotovo njihova zakletva amar osim
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nista se ne desava u klubu i odma prica o zelji , pitari pitari
.
Pregovara se sa mnogo igraca, medju kojim je i Sanel Jahic, ja ga licno ne bi volio vidjeti u Sarajevu ali eto...
terabajt je napisao/la:Nista se ne desava u klubu i odma prica o zelji , pitari pitari![]()
.
ko o zelji prica? a u nasem klubu se svasta finog trenutno desava
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.