Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

sarajevo81
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la sarajevo81 » 21 nov 2013, 23:30

fixator je napisao/la:danas su samo dvije utakmice i jedina primamljiva oklada mi je Denver - Chicago over 195,5 koševa na utakmici jer koliko god trener Denvera zahtijevao od svojih igrača da povećaju intenzitet u obrani, oni jednostavno po svome jer su navikli na run&gun košarku i obrana im definitivno nije forte što će Chicagu omogućit dosta lakih poena
druga utakmica u NBA-u je ona između Oklahome i Clippersa, definitivno atraktivnija i zvučnija po imenima.. s jedne strane su Paul i Griffin a s druge Westbrook i Durant uz još nekoliko odličnih igrača poput Ibake i baš bi taj zadnji mogao biti X faktor u tom susretu pošto Griffin i Jordan igraju očajnu obranu onda bi Westbrook mogao lakše ulazit pod koš i najbolja oklada mi se ovdje čini Westbrook over 23.5 koša na utakmici... zadnje 3 je zabijao 30, 26 , 31 a prošle sezone je Clippersima dao u zadnjoj utakmici 29 koševa i za očekivat je da će imat 10ak slobodnih bacanja jer su domaćini

Denver - Chicago over 195,5 @ 1.85
Westbrook over 23,5 @ 1.85
u premieru 199,5 granica,isplati li se igrati?

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 21 nov 2013, 23:35

Da ponovim: nije beg cicija ;)

www.blog.abet.com (bez tacke iza ''g'')

Sve se desava na naslovnoj u prozoru ''What's new''. Prijedlozi, sugestije, informacije, sve se updajtuje samo nije potrebno refresovati.

Ima budala koji lupaju ko martin po diviziji, ima dobrih tipsera, a ima i onih koji prodaju informacije i ponekad radi privlacenja musterija izbace nesto besplatno. Skontat cete nakon par dana ko je ko i sta vam odgovara.

Ja sam danas uzeo lovu na Ceska-Austrija vise od 3 gola, Horsens dvica (+neki ludi Rus u 15. minuti meca se kune djecom da Lyngby nece vise dati gol da ce ostati na tom jednom postignutom u 8. minuti). Cak sam uzeo i predlozene hendikepe na Barcelonu, Sienu i Rytas (isti lik je jucer garantovao zivotom da ce Besiktas izgubit) :roll:

Obratiti paznju na NBA, NHL i juznoamericki fudbal, ima nekih ludih likova, ni sam ne razumijem kako tako lahko i samouvjereno pogadjaju sa prijedlozima cak i dan-dva prije odigravanja meca :oops:

Usvakom slucaju, bez da i odigrate predlozeno, mozete procitati zanimljive i korisne informacije ;)

Ostaje mi jos samo da kolegi dizeldorfu u PP posaljem tikete, u suprotnom imam osjecaj da ce me napustit fortuna :lol:

Laku noc i sretno ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 21 nov 2013, 23:38

fixator je napisao/la:danas su samo dvije utakmice i jedina primamljiva oklada mi je Denver - Chicago over 195,5 koševa na utakmici jer koliko god trener Denvera zahtijevao od svojih igrača da povećaju intenzitet u obrani, oni jednostavno po svome jer su navikli na run&gun košarku i obrana im definitivno nije forte što će Chicagu omogućit dosta lakih poena
druga utakmica u NBA-u je ona između Oklahome i Clippersa, definitivno atraktivnija i zvučnija po imenima.. s jedne strane su Paul i Griffin a s druge Westbrook i Durant uz još nekoliko odličnih igrača poput Ibake i baš bi taj zadnji mogao biti X faktor u tom susretu pošto Griffin i Jordan igraju očajnu obranu onda bi Westbrook mogao lakše ulazit pod koš i najbolja oklada mi se ovdje čini Westbrook over 23.5 koša na utakmici... zadnje 3 je zabijao 30, 26 , 31 a prošle sezone je Clippersima dao u zadnjoj utakmici 29 koševa i za očekivat je da će imat 10ak slobodnih bacanja jer su domaćini

Denver - Chicago over 195,5 @ 1.85
Westbrook over 23,5 @ 1.85
Zasto mislis da ce Chicago Denveru dopustiti dosta lahkih poena?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 nov 2013, 23:54

Durant 30,5 OVER

Nocas mec dvije atraktivne ekipe, koje igraju brzu kosarku sa dosta suteva i poena, igrali su jedan mec prije osam dana i tad su Clippersi kuci pobjedili 111-103 a Durant je u tom mecu postigao 33 poena, nocas je OKC domacin, ocekujem neizvjesnu utakmicu, KD-a ponovo sa dosta uzetih suteva i naravno da predje ovu granicu, nadam se i uz dosta izvedenih slobodnih bacanja (u tom mecu 15/17 sutirao) koja bi mu pomogla da predje 30+ poena

Lawson 22,5 UNDER

Denver docekuje Bullse, ekipa koja ima 5 vezanih pobjeda i koja igra jednu od najbolji odbrana u ligi, s druge strane Denver je skroz drugacija ekipa rijec odbrana u njihovom "rijecniku" ne postoji i uvijek igraju za kos vise, no veceras ce biti dosta teze, granica za Lawsona jeste na nivou njegovog prosjeka 21,2 poena ali mislim da se nece toliko naigrati kao protiv drugih ekipa, cuvace ga Rose tu je i Hinrich koji je dobar defanzivni igrac, i mislim da Lawson ne bi trebo preci ovu granicu nocas

Oklahoma - Clippers 210,5 OVER

Vec sam spominjao u analizi za Duranta za ove dvije ekipe koje skoro da i nemaju odbranu, igrali su taj jedan mec prije 8 dana 111-103 za Clipperse i ako se "po jutru dan poznaje" onda bi i ovo trebala biti utakmica na veliki broj poena

Tiket II

Denver - Bulls 2
Westbrook 22,5 OVER
Rose 17,5 OVER
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 22 nov 2013, 00:25

Prvo Zahvala Bevandi za Robertsona :)

Za Večeras :

Libertad-Lanus over 1.5 1.52
Clippers Under 103.5 1.85

Regatas-Quimsa h1(-9.5) 1 1.85

Kv 5.2
Zadnja izmjena: marioo8888, dana/u 22 nov 2013, 10:34, ukupno mijenjano 1 put.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 nov 2013, 00:33

D.Rose 17,5 preko

Večeras ili nikad. Krajnje vrijeme je da jednu prebaci napokon. Nema Butlera, tako da će igrati sigurno 35-40 minuta, ako ne može zabiti 18+, nek' se oprosti.

Chicago kp2

Jedno s drugim ide, odnosno jedno bez drugog ne može. :lol: Ukoliko Ruža bude u elementu večeras, a ja sam siguran da hoće, mislim da pobjeda gosta ne bi trebala doći u pitanje.
Željezničar za život cijeli!

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 22 nov 2013, 03:17

Ništa od Duranta večeras :roll:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 22 nov 2013, 03:25

DrinaJedina je napisao/la:Ništa od Duranta večeras :roll:
:?: :?: :?:

Na poluvremenu ima 16, poena, a on tek proigra u 3/4.. Ne kontam što želiš reći. 95% je da će Durant u over..
U desetom selu živi Antuntun!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 nov 2013, 03:28

bevanda4 je napisao/la:

Na poluvremenu ima 16, poena, a on tek proigra u 3/4.. Ne kontam što želiš reći. 95% je da će Durant u over..
Pa možda je igrao under... Inače, Paul i Durant idu preko, Griffin i Westbrook ispod.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 nov 2013, 03:34

Neće Paul otići u over.

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 22 nov 2013, 04:37

bevanda4 je napisao/la:

Ništa od Duranta večeras .. Povali me glupan da valja :?

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 nov 2013, 04:39

DrinaJedina je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:

Ništa od Duranta večeras .. Povali me glupan da valja :?
Ma nisi ti dobar.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 22 nov 2013, 07:23

Guarin14 je napisao/la:Ako neko konta da Rose nece u over veceras, nek se javi na PP da se dogovorimo za kakvu opkladu..

Nekako sam izdvojio jos 3 para za veceras
Lawsona manje
Ibaku vise i
Boozera vise
Boozeru je falio jedan **** kos za pare..Naravno slobodna je pucao 1 od 4 i posljednjih 12 minuta nije ni usao u igru..Nevjerovatno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 nov 2013, 10:26

Head je napisao/la:Rose over
Durant Under
Oklahoma 1
;)
1946

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 nov 2013, 10:35

bevanda4 je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Kucu na Rosea veceras..
ovakvi postovi mene izbacu iz takta.. :)
LenBias je napisao/la:sto je najgore to svi pisu za veceras, protivnik je idealan, lawson je idealan za uraditi nesto tako, granica je relativno mala i sve vodi ka tome ali hajde ti budi siguran u njega, da li ce konacno uhvatiti formu, da li ovo, da li ono :D
takodje sam ovo savjetovao svakome ko me porukom upitao, naravno ne na veliki ulog jer noc nije bila za takvo nesto nego da ako se vec kladi neka bude taj izbor :)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 22 nov 2013, 10:42

LenBias je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Kucu na Rosea veceras..
ovakvi postovi mene izbacu iz takta.. :)
LenBias je napisao/la:sto je najgore to svi pisu za veceras, protivnik je idealan, lawson je idealan za uraditi nesto tako, granica je relativno mala i sve vodi ka tome ali hajde ti budi siguran u njega, da li ce konacno uhvatiti formu, da li ovo, da li ono :D
takodje sam ovo savjetovao svakome ko me porukom upitao, naravno ne na veliki ulog jer noc nije bila za takvo nesto nego da ako se vec kladi neka bude taj izbor :)
Skoro me masakriro Rose,nasreću odigra rezervni sa Boozerom i Rašom underima pa sam refa :P

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 22 nov 2013, 11:20

Kurbla je napisao/la:Nije beg cicija, sto bi rek'o nas narod :mrgreen:

Atl.Nacional - It.Ditaires 1 @1,60
K.Durant vise od 29,5 @1,75
Denver - Chicago manje od 199,5 @ 1,85

Kvota: 5,18
Ej moj Durantula :roll:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 nov 2013, 11:32

Real M Zalgiris 21,5 h2 -Real jeste jaka ekipa i dobro igraju ove godine ali sam misljenja da nece dobiti 22+ razlike ekipu Zalgirisa koja ipak nije podrum evropske kosarke.Ekipa koja ima par dobrih igraca,iskustvo igranja u euroligi i dolaze iz kosarkaske zemlje.Tako da cu ja ovo probati.

Fenerbahce Budivelnik 18,5 h2 Takodjer mislim da Fenerbahce nece dobiti vise od 18 poena razlike.Ekipa koja ima Strelniasa,Lavrinovica i par kvalitetnih amerikanaca mislim da moze pruziti dostojan otpor ekipi Fenerbahcea.
1946

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 22 nov 2013, 11:45

Sport: Fudbal
Liga: Engleska, Southern premier league
Vrijeme: 16:00
Par: Chesham - Totton
Tip: Chesam AH -2,0
Koefecijent: 1,93
Kladionica: Marathonbet

Stake 5/10
* Pobjeda Chesama od 3 i vise golova razlike, u slučaju pobjede od 2 gola, tip je void.

Šta da vam kažem. Chesam je jedan, ako ne i jedini, najozbiljniji klub u ovoj ligi koji pretendira na promociju. Nije to samo zbog rezultata koji su zaista impresivni, nego i zbog same organizacije kluba i posvećenosti klubu.
Na njihovoj stranici, sto je rijetkost za neke mnogo vece klubove, ima report od svake utakmice, tako da oni koji zele da ih prate uvijek su u toku desavanja.
Sto se tiče one klasike, Chesam je od 16 tekmi, 12 dobio, 2 nerješeno i 2 izgubio. Kod kuće je igrao 6-1-0 sa gol razlikom 20:6.
Gosti su kanta za trpanje. Bukvalno.
Ako im je jadni Hitchin, koji je na 19-tom mjestu i u kaastrofalnoj formi, u proslom kolu u gostima uvalio 5 komada, onda ne vidim razlog da im Chesam uvali barem 3. komada. Nije to jedini slučaj i Frome (16-ti) 5 komada. Obe ove tekme su zadnje koje je Totten igrao, tako da dovoljo govore u kakvoj su formi.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 22 nov 2013, 13:11

Angers - Clermont(SP) 1 1.85
KSV 1919 - Liefering 1 1.80
Ajaccio - Marseille pik 2 1.60
Stuttgart - Borussia MG 1 2.25
Brno - Plzen 2 1.55

Kvota: 18.60
Ulog: 0.75 :mrgreen: ( jbg kad se nema )
Dobitak: 13.95

Prva dva para na osnovu stastistike

Angers 2. Doma 5-1-0. Clermont 11. u gostima 1-2-3 i Kapfennberg 2. doma 6-1-1. Liefering 4. u gostima 2-3-3.
Marseille bio bi red da pobjede u gostima i to protiv slabašnog Ajaccio koja su najlošija domaća ekipa sa omjerom 1-2-4. Ako ništa pobjeda u prvom poluvremenu tj. pik 2 1.60.
Stuttgart više na osjećaj a i uopšte nisu loši.
Plzen ako kojim slučajem izgube ili odigraju nerješeno mogu se oprostiiti sa titulom.
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 22 nov 2013, 13:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.