Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
I mislio sam da ce se Kokoske umijesati, ne mogu zadrzati Balea a Willian je trenutno najbolje rjesenje. Ne znam koliko im mozemo finansijski parirati, obzirom da za Velsanina mogu uzeti mnogo novca 

LiverpoolFC News @LFCTransferNRS now
Gazzetta dello Sport say Willian is close to joining Spurs. Oh well.
Jack Wells @thisisjackwells 3m
Willian will choose Spurs. You just know it, don't you?
Ben Smith @BenSmithBBC 9m
@I_Am_The_Bert No decision been made by Willian yet. Spurs have a very good record of pinching #LFC targets in recent times.
Ben Smith @BenSmithBBC 13m
@LFCNegotiations All I know is that #LFC expect to know one way or another on Willian in the next 24hrs. Spurs the other option.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nista ni od Williana izgleda. 

eto neki su uzivali u mastanju da ce nasi dovesti williana. na kraju ce naravno izabrati tottenham kao i svaki igrac u posljednje vrijeme.
ne mogu nasi izgleda dovesti igraca ni na silu. jos malo cemo se morati poceti otmicama baviti ne bi li kakvo jace ime doslo na anfield
ne mogu nasi izgleda dovesti igraca ni na silu. jos malo cemo se morati poceti otmicama baviti ne bi li kakvo jace ime doslo na anfield

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pored Uniteda, najmrza ekipa u PL.
- Ponos Torina
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 18 avg 2013, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
[youtube][/youtube]OTNYS_YNWA je napisao/la:Nema mi mrze ekipe u premier ligi!
Vođa zna.
Nismo se jos predaliBen Smith @BenSmithBBC 6m
@paudieconnolly @MostarLFC @LFCNegotiations London will be a factor, but suspect #LFC will pay bigger wages. Player likes $$

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozemo mu ponuditi platu astronomsku koliko smo se samo igrača riješili sa velikim platama . Mozda i on ovo koristi da digne više para . Ako im ode Willian , Bale odlazi 100 % tako da oni nece pretjerano pojacati igracki kadar , a nama kad bi dosao to bi bilo pojacanje u rangu Suareza prije 2 godine .
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Uh, ako Tottenham "mlatne" Williana, onda...
A sve su prilike da ce se to desiti. Svakako se oprastaju od Balea i potrebno im je jos neko pojacanje zbog mira u kuci. Nekako mi je Liverpool (pre)sporo odradio ovo oko Williana - mogli su ovo dosad rijesiti da yebe rak raka. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sada je pravo vrijeme da se i vlasnici pokazu, dajte te pare je*em ti bejzbol i majku 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ayre izgleda radi potajno za Tottenham

Fakat ako ne dovedemo Williana onda smo karine mislim na one koji trebaju da zavrse taj posao..

Fakat ako ne dovedemo Williana onda smo karine mislim na one koji trebaju da zavrse taj posao..
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 18 avg 2013, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sada je pravo vrijeme da se i vlasnici pokazu, dajte te pare je*em ti bejzbol i majku

Nije Liverpool nista sporo odradio, Liverpool je dogovorio odstetu sa Anzijem, ponudio mu ugovor, isto to je uradio I Totenham I sad je na igracu da odluci.Monolog je napisao/la:Uh, ako Tottenham "mlatne" Williana, onda...A sve su prilike da ce se to desiti. Svakako se oprastaju od Balea i potrebno im je jos neko pojacanje zbog mira u kuci. Nekako mi je Liverpool (pre)sporo odradio ovo oko Williana - mogli su ovo dosad rijesiti da yebe rak raka.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Enivej, hajmo sacekati sutra I Willianovu odluku. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Moram Kemu zamoliti da ga prosvijetli. 

- Ponos Torina
- Kontakt:

Po transfermarketu imamo 50 % sanse za Williana dok kokokse imaju 29%.
Scot Sinclair nam je suđen.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Uči hodža da ne dođe taj , šta znaš , jao majko :S Sa Williana na SKota ...Henderson je napisao/la:Scot Sinclair nam je suđen.
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.