ovakvi postovi mene izbacu iz takta..Guarin14 je napisao/la:Kucu na Rosea veceras..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ovakvi postovi mene izbacu iz takta..Guarin14 je napisao/la:Kucu na Rosea veceras..
Bevanda pogledaj ppbevanda4 je napisao/la:ovakvi postovi mene izbacu iz takta..Guarin14 je napisao/la:Kucu na Rosea veceras..
pogledao i odgovorio.. al ocito mi ne salje poruke, moram provjerit sto je sa tim.marioo8888 je napisao/la:Bevanda pogledaj ppbevanda4 je napisao/la:ovakvi postovi mene izbacu iz takta..Guarin14 je napisao/la:Kucu na Rosea veceras..
mrtvi maccabi a smatro sam ga najsigurnijim cccMostar81 je napisao/la:Losa noc za nba,ko ga hebe bice danas bolje haha![]()
Macabi TA-Laboral -155,5+ z2 (ocekujem prolom koseva haha)
Galatasary-Siena +5,5 h2 (galati nedostaje skoro kompletna petorka,pa cak ocekujem mozda i dvicu a i ako izgube nece preko 6 razlike)
D.Hackett -12,5+ 2 (ovaj par je vezan uz ovaj zadnji,trebao bi prebaciti ovu granicu s obzirom da je galata oslabljena)
Panathinaikos-L.Rytas +12,5- h2 (panata prelose igra ovu sezonu u euroligi,dok s druge strane ni rytas nije aman nesto dobar ali s obzirom da imaju par iskusnih pojedinaca ocekujem da nece izgubiti preko 12 razlike)
Nanterre (-61,5+) zg1 (ako ih pritisnu kao partizana nece doci ni do pedesetog poena)
Koja je to kladionica ?? pošao sam ispratit ali u mene kvota svega 3.9 svi ti underi po 1.25,što kažeš "da se zakucamo do kraja"zgmiky je napisao/la:nhl da se zakucamo do kraja danas![]()
Philadelphia-Buffalo under 6.5 1.55
Detroit-Carolina under 6.5 1.65
Edmonton-Florida under 6.5 1.75
San Jose-Tampa Bay over 5.5 1.85
8.28
nek je sa srećommarioo8888 je napisao/la:Ništa onda trpamo na Robertsona pa šta bude
pa kako granica je 6 i ti su koefi kod mene, hrvatska lutrijamarioo8888 je napisao/la:Koja je to kladionica ?? pošao sam ispratit ali u mene kvota svega 3.9 svi ti underi po 1.25,što kažeš "da se zakucamo do kraja"zgmiky je napisao/la:nhl da se zakucamo do kraja danas![]()
8.28
A lopovčina ovih evo ti primjer u tebe Fila-Buffalo under 6.5 1.55 u mene under 5.5 1.50zgmiky je napisao/la:pa kako granica je 6 i ti su koefi kod mene, hrvatska lutrijamarioo8888 je napisao/la:Koja je to kladionica ?? pošao sam ispratit ali u mene kvota svega 3.9 svi ti underi po 1.25,što kažeš "da se zakucamo do kraja"zgmiky je napisao/la:nhl da se zakucamo do kraja danas![]()
8.28
mijenjaj kladionicu,ma ionako nije sigurno nemoj ni igrati kad je tako mali koef. ne isplati se za 4 paramarioo8888 je napisao/la:
A lopovčina ovih evo ti primjer u tebe Fila-Buffalo under 6.5 1.55 u mene under 5.5 1.50
A to se poštuje, ne znam šta se ima stidit uloga?DrinaJedina je napisao/la:
Polažem sve nade u ovaj tiket !![]()
(nadam se da je dizeldorf sretan
)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.