Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ko je taj ??Devil je napisao/la:Zamenio si ti njega sa Ivanom Adzicem.![]()
Ja sam čuo za vašeg Adžića jel to tajDevil je napisao/la:Jel' to nisi cuo za Adza jest' jednako znanje ?
Monolog reaguj.![]()
![]()
Prenose evropske,a mozes i mene videti.
Ma ja otišo na Dragana jbgDevil je napisao/la:Po normalno da je nas,samo je on mnogo pametan da mu je nadimak Znanje.
Imam,proslo je 4 minute od mog zadnjeg posta.legenda reala je napisao/la:Ma ja otišo na Dragana jbgDevil je napisao/la:Po normalno da je nas,samo je on mnogo pametan da mu je nadimak Znanje.![]()
Kako tako brzo postaš, jel ti nemaš onaj razmak od dve minute
kako brzo minute prolaze moj ŠtefkoDevil je napisao/la: Imam,proslo je 4 minute od mog zadnjeg posta.
Sta to radis zanimljivo ?legenda reala je napisao/la:kako brzo minute prolaze moj ŠtefkoDevil je napisao/la: Imam,proslo je 4 minute od mog zadnjeg posta.
Ništa jbt. pogidoh gledajući ove utakmice, ne znam šta bih gledo, da se ne fališ više ti sa svojim Sport KlubovimaDevil je napisao/la: Sta to radis zanimljivo ?![]()
Ima se može seDevil je napisao/la:Blago tebi,ja nisam utakmice pogled'o sad ce nekih 5 sati.
Sve ih treba banovatLBJ MVP je napisao/la:Vidi ove dječurlije
Neces valjda,sa kim cu suplju baciti,ona moja zaspala.legenda reala je napisao/la:Ima se može seDevil je napisao/la:Blago tebi,ja nisam utakmice pogled'o sad ce nekih 5 sati.![]()
Haj bježi odo kakav i film pogledati
Pa evo ti Denge tvog starog jaranaDevil je napisao/la: Neces valjda,sa kim cu suplju baciti,ona moja zaspala.
Ma sta cu legat' nisam navikao nikako da ovako rano lezem,a opet ne mogu da se probudim posle 9 nikako.legenda reala je napisao/la:Pa evo ti Denge tvog starog jaranaDevil je napisao/la: Neces valjda,sa kim cu suplju baciti,ona moja zaspala.![]()
pa lezi i ti kraj nje