[youtube][/youtube]Reports claim Liverpool's €35 million bid for Willian da Silva Borges has been accepted by Anzhi.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
[youtube][/youtube]Reports claim Liverpool's €35 million bid for Willian da Silva Borges has been accepted by Anzhi.
Jao mangupahanniz je napisao/la:
Mora da se salis, momak je vanserijska igracina.Edin TM87 je napisao/la:Samo da ne ode Suarez ako dodje precijenjeni (ne kazem losi) Willian.
A cuj precenjen, lagano momak u prvih 11 u Brazilu da igra. U svakom top timu bi bio skoro pa glavni igrac. Platio bih i 40m samo da ga vidim u dresu LFC. Ova situacija Anzhija je dar od boga, i treba ga iskoristiti...Edin TM87 je napisao/la:Samo da ne ode Suarez ako dodje precijenjeni (ne kazem losi) Willian.
Ma nista bratenummaLFCŽ je napisao/la:Smijesno mi bilo sto si shvatio ozbiljno, neko slikao lika zato sto ima slicnu frizuru, gdje ce on fakat biti.HeKen je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da si ovo napisao kao da mi se podsmijavas. Nemoj tako, postujem te kao forumasa i vjerujem da si jedan od boljih i znas dosta informacija ali nemoj tako. Uostalom, lik stvarno lici na williana
Nemoj ti zamjeriti, nisam mislio nista lose.
Meni je na kraju tamo 90 pao na pamet Rafa , kako je on ako vodi 'vako sihirski , svake minute izmjenaOtelo je napisao/la:Danas je Rodgers koristio samo jednu izmjenu koliko se sjecam.Los potez od njega.
Mogao je dobiti Borini priliku kao i Allen.
Ja bi ga menjao odmah, posle ovakve sage i ponasanja doticnog.Edin TM87 je napisao/la:Haj kako vi kazete, al' ne bih ga mijenj'o za Suareza nikad
a i borini se na pripremama dokazao pravoHenderson je napisao/la:Ne može igrač od 1,68 igrati blizu našeg gola a igrati protiv Stoka nikako.
Imas podatak kol'ko smo okvira gola pogodili prosle sezone?Henderson je napisao/la:Ne može igrač od 1,68 igrati blizu našeg gola a igrati protiv Stoka nikako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.