Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
legea nam je sponzor, ne adidas
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Realno, Srbija ima najveci izbor igraca koji igraju u najjacim ligama Evrope, ali dzaba sve to kad: 1. nema savez (tj ima, ali koji je podoban mafijasima i raznoraznim menadzerima) 2. nema normalnog selektora, pa pola tih igraca koji treba da igraju za reprezentaciju se uopste i ne poziva...AnelZ je napisao/la:Igraci koji mogu nastupati za reprezentaciju iz regiona trenutno (igraci koji imaju jos uvijek papirologiju nisu ubrojani tipa Kolašinac i sl.) u top 9 liga Evrope (samo prvi rang) - Španija, Engleska, Njemacka, Italija, Francuska, Portugal, Ukrajina, Nizozemska i Rusija (u zagradi broj koliko je od njih u zadnjih 12 mjeseci bilo pozavno u reprezentaciju):
Španija: BiH 2 (2), Hrvatska 3 (3), Srbija 3 (2), CG 1 (1), Slovenija 0
Engleska: BiH 2 (2), Hrvatska 2 (2), Srbija 4 (3), CG 0, Slovenija 1 (1)
Njemačka: BiH 3 (3), Hrvatska 10 (5), Srbija 10 (5), CG 1 (1), Slovenija 0
Italija: BiH 3 (2), Hrvatska 3 (2), Srbija 12 (7), CG 4 (3), Slovenija 8 (8)
Francuska: BiH 1 (0), Hrvatska 1 (1), Srbija 5 (4), CG 1 (1), Slovenija 1 (0)
Portugal: BiH 0, Hrvatska 1 (0), Srbija 1 (1), CG 1 (1), Slovenija 2 (1)
Ukrajina: BiH 3 (1), Hrvatska 10 (7), Srbija 11 (1), CG 3 (0), Slovenija 2 (2)
Nizozemska: BiH 0, Hrvatska 1 (0), Srbija 7 (3), CG 0, Slovenija 3 (3)
Rusija: BiH 2 (2), Hrvatska 5 (4), Srbija 11 (3), CG 3 (3), Slovenija 1 (1)
Ukupno:
Srbija: 64 (29 od 45 pozvanih igraca u reprezentaciju u posljednjih 12 mjeseci)
Hrvatska: 36 (24 od 38 pozvanih igraca u reprezentaciju u posljednjih 12 mjeseci)
Slovenija: 18 (16 od 40 pozvanih igraca u reprezentaciju u posljednjih 12 mjeseci)
BiH: 16 (12 od 29 pozvanih igraca u reprezentaciju u posljednjih 12 mjeseci)
Crna Gora: 14 (10 od 31 pozvanih igraca u reprezentaciju u posljednjih 12 mjeseci)
transfermarkt.co.uk i wikipedia
Cak je jedna Crna Gora sa 800k stanovnika u posljednjih 12 mjeseci pozvala vise igaca u reprezentaciju nego mi...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
srećom kvalitet je bitniji od kvantitetamarconato je napisao/la:
Realno, Srbija ima najveci izbor igraca koji igraju u najjacim ligama Evrope, ali dzaba sve to kad: 1. nema savez (tj ima, ali koji je podoban mafijasima i raznoraznim menadzerima) 2. nema normalnog selektora, pa pola tih igraca koji treba da igraju za reprezentaciju se uopste i ne poziva...
Nije los. Ove dvije zvijezdice za dva baraza.ronaldo99 je napisao/la:
sta kazete ovako u Brazil![]()
pi.
Naravno, iz kvantiteta proizilazi i kvalitet!dean je napisao/la:srećom kvalitet je bitniji od kvantitetamarconato je napisao/la:
Realno, Srbija ima najveci izbor igraca koji igraju u najjacim ligama Evrope, ali dzaba sve to kad: 1. nema savez (tj ima, ali koji je podoban mafijasima i raznoraznim menadzerima) 2. nema normalnog selektora, pa pola tih igraca koji treba da igraju za reprezentaciju se uopste i ne poziva...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ne baš uvijekmarconato je napisao/la:
Naravno, iz kvantiteta proizilazi i kvalitet!

Jbg, klubovi poput Chelsea, Intera, Uniteda, Citya, Dortmunda, Fiorentine...idu u korist moje teze (barem u ovom slucaju)... 

kakva srbija, ima odličnu odbranu i to je to. totalno su operisani od napada gdje nemaju napadača da igra u prvoj ligi, od 2. francuske, engleske lige... također i vezni red gdje su glavni igrači otpadak stuttgarta kuzmanović, nekakve fejse, tadići i slični koji svi skupa ne mogu dati poštenog veznjaka.
to je razlog što je srbija goli qrac od ovce... džaba vrhunska (po imenima) odbrana kad je ostali dio ekipe za qrac i u rangu albanije.......
to je razlog što je srbija goli qrac od ovce... džaba vrhunska (po imenima) odbrana kad je ostali dio ekipe za qrac i u rangu albanije.......
Panda ti je odgovoriomarconato je napisao/la:Jbg, klubovi poput Chelsea, Intera, Uniteda, Citya, Dortmunda, Fiorentine...idu u korist moje teze (barem u ovom slucaju)...

Panda je napisao/la:kakva srbija, ima odličnu odbranu i to je to. totalno su operisani od napada gdje nemaju napadača da igra u prvoj ligi, od 2. francuske, engleske lige... također i vezni red gdje su glavni igrači otpadak stuttgarta kuzmanović, nekakve fejse, tadići i slični koji svi skupa ne mogu dati poštenog veznjaka.
hahaha, pa taj Tadic je trenutno posle Modrica i Pjanica, najbolji veznjak na ovim prostorima! Djecko je medju najkorisnijim igracima holandskog prvenstva sa 11 asistencija i 10 golova i najbolji je igrac Twentea koji je u vrhu tabele!
Ako je Kuzmanovic kao clan Intera 'otpadak' ili ako Matic koji igra u prvoj postavi Benfice nije po volji, sta su onda ostali zadnji vezni sa ovih prostora?!
Tacno je da Srbija nema napadaca u rangu BiH ili Hrvatske. Ima ovog Djurdjica koji je sad presao u Grojter Firt i vec u prvom kolu nagovijestio da ce da reseta, zatim Djordjevica koji je prvi strijelac 2. francuske lige i koji ce sledece sezone sigurno igrati u prvoj ligi, ali to svakako nije presudno za uspjeh jednog tima, konkretno reprezentacije Srbije, jer njih 2. nisu jos odigrali ni jedan kvalifikacioni mec za reprezentaciju!
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 03 feb 2013, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
tako je i sulejmani pa gdje je sada? ako je on bolji od stevanovića, salihovića, badelja, rakitića, kovačića onda sam ja george w. bush
realno srbija je i u veznom redu slabija od hrvatske ili bih
taj tadić ima 24 godine, a još igra u nizozemskoj...ipak se mora dokazat u jačoj ligi...nije bolji od jednog rakitića(sevilla) ili badelja(hsv) koji igraju odlično u svojim klubovima...za modrića se naravno slazemo...
još kad se pridruže kovačić(inter) i radosevic(napoli)..
taj tadić ima 24 godine, a još igra u nizozemskoj...ipak se mora dokazat u jačoj ligi...nije bolji od jednog rakitića(sevilla) ili badelja(hsv) koji igraju odlično u svojim klubovima...za modrića se naravno slazemo...
Naravno, ali nije ni holandska liga neka sabanska, nego odmah iz ovih 5 najjacih. Tadic je kako sam kaze mogao iz Groningena i Liverpool ili Romu, ali nije htio, nego postepeno, sto ja podrzavam. Sad ga samo neka povreda moze shebati da ne predje u neki vrhunski klub, kao sto je bio slucaj sa gore pomenutim Sulejmanijem.dean je napisao/la:realno srbija je i u veznom redu slabija od hrvatske ili bih
Njegovim putem ide i mali Djuricic iz Heerenveena koji je odlican play i uvrsten u najbolju postavu jesenjeg dijela prvenstva...
Fazon je sto panda, kladim se, nije nikad ni gledao pomenutu dvojicu, a prica gluposti...
Rakitic ok, ali Tadic je ofanzivni vezni, tako da ga ne poredim sa Badeljom, Kuzmanovicem, Maticem, Kovacicem...
Stevanovic ni u JSL nije bio ispred jednog Markovica ili Lazovica! Njega su iskljucivo nastupi u reprezentaciji prodali, sto naravno ne pobija cinjenicu da je dobar igrac kao i druga 2...

ovo je ipak tema od bih zmajevima pa ću sljedeći post ostavit na temi srpske reprezentacije...
Naravno, necemo vise kvarit temu! Fazon je samo sto neki uzdizu svoje, a nepotrebno omalovazavaju tudje, iako nemaju bas cinjenice za to... 

http://www.sportin.ba/1961-izet-hajrovi ... ldov-poziv" onclick="window.open(this.href);return false; Eto ih svi na jednom mjestu 

Nisam bas specijalac u njemackom, ali sam naucio ponesto u skoli.
Ukratko, stoji da je Izet Hajrovic dobio naknadno poziv, jer je Shaquiri otkazao a vjerovatno i Derdyok.
Ukratko, stoji da je Izet Hajrovic dobio naknadno poziv, jer je Shaquiri otkazao a vjerovatno i Derdyok.
Pogledajte ovo,Stevanovica predstavljaju kao "Orla" ccc http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=683580" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
bas me kurko za to zaboli.
pa dobro, miro je igrao ipak u srbiji, isto tako hrvatski mediji dosta prate ibričića jer je igrao prije par godina u hrvatskoj ligi.......
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], zastitaIdentiteta i 23 gosta.