AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: AC Milan
Rezultat FENOMENALAN! Ostalo no comment...
MIlan odigrao dobro dvije minute. Prvu i zadnju 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Adinjo je napisao/la:MIlan odigrao dobro dvije minute. Prvu i zadnju

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Haj' moRe i 2:2.Monolog je napisao/la:Danas vidjeh da je kvota na Barcelonu mizerna (1.27). Pa nije Milan u rangu Osasune, jbt. Ok, Blaugrana jeste favorit (ma protiv svakoga), al' ovo je baš proseravanje kladionica. Iz tog razloga bih volio da Milan sutra iznenadi i odnese barem bod sa užarenog gostovanja. Baš su Milanisti debelo potcijenjeni. Debelo.
Nek' bude 3:3 i da Messi uvali 3 gola, jer ga imam na Fantasy-ju.

Što se tiče same tekme, Milan jeste bio nadigran, al' ono što se moglo primijetiti je da doktori ostaju doktori (Nesta + Zambrotta). Prvi je u stopu pratio Messi-ja i nije mu dao da diše, a drugi je uštop'o Alvesa k'o da ga nije ni bilo na terenu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kod vas sad fešta, libo vas kuti!
Ovo je bilo za prvo mjesto, dobiti ove levate 4 puta i protiv Barce igrati na X i prvo mjesto u grupi!

Ovo je bilo za prvo mjesto, dobiti ove levate 4 puta i protiv Barce igrati na X i prvo mjesto u grupi!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ma nema se tu šta puno pisati igru briši bodove piše, volim kad Italijani rade ono što ne mogu ostali
!
Samo sam napravio veliki kiks na UEFA fantasyu imam Silvu, i kontam primiće ovdje Milan više golova, pa da ne idem u minus ostavim ga na klupi

Samo sam napravio veliki kiks na UEFA fantasyu imam Silvu, i kontam primiće ovdje Milan više golova, pa da ne idem u minus ostavim ga na klupi

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
ejj de ako neko ima onaj potez Seedrofa neka stavi !! 

-
- Kontakt:
JA ZADOVOLJAN JARANI ":)
- SoloJuve26
- Kontakt:
SoloJuve26 je napisao/la:Veceras bi moglo biti jedno velko iznenadjenje, mislim da bi ste barem bod mogli uzeti i uz malo srece i sva tri boda.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nevidim razlog da ne cestitate Milanu na osvojenom bodu. Sve je cisto i ostvareno na terenu. Tesko je nadigrati Barcu , malo ko to moze, al' uz malo srece moze se ostvariti pozitivan rezultat...DesimaL je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Cestitke.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
rezultat dobar, igra ništa specijalno, rani gol i još jedna šansa pata u prvom kad slabo prima loptu i jedan sumnjiv ofsajd i to je sve do gola u sudijskom, barsa bila bolja, tj. imali su loptu ali ja sam od barse nekako više očekivao, ovo što su oni pokazali i nije nešto posebno, posjed lopte bez nekih extra šansi, čini mi se da su lani bili puno bolji.
e da onaj alves je cigan najveći, prvo gurne nestu u reklame sa dvije ruke namjerno-i nikom ništa, pa onda emanuelsonu sa dvije noge ukliže krvnički i tek onda dobije žuti, da je bilo kontra već bi se eseji pisali o mesarima iz milana i divnim i prefinjenim tehničarima iz barselone.
sad pošto su izborili neočekivano dobar rezultat u barsi očekujem kiks ili protiv bate borisa ili protiv plzena
e da onaj alves je cigan najveći, prvo gurne nestu u reklame sa dvije ruke namjerno-i nikom ništa, pa onda emanuelsonu sa dvije noge ukliže krvnički i tek onda dobije žuti, da je bilo kontra već bi se eseji pisali o mesarima iz milana i divnim i prefinjenim tehničarima iz barselone.
sad pošto su izborili neočekivano dobar rezultat u barsi očekujem kiks ili protiv bate borisa ili protiv plzena

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Vidim da se slavi, pa cestitam.BigBen je napisao/la:Nevidim razlog da ne cestitate Milanu na osvojenom bodu. Sve je cisto i ostvareno na terenu. Tesko je nadigrati Barcu , malo ko to moze, al' uz malo srece moze se ostvariti pozitivan rezultat...DesimaL je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Cestitke.
Don't hate what you don't understand.
- Ulični Muzičar
- Kontakt:

www.ulicni-muzicar.****
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
a 1. i 90. minut ?senad_flamin je napisao/la:Nije lako braniti se 90 min
www.ulicni-muzicar.****
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.