Meni je bilo baš smiješno kad se ono belgijski kralj rukovao s njima, i sad dolazi do njega, a ovaj se nešto sageo, kontam isfuraće čovjeka, vidi sramote.
DragonGirl je napisao/la:Meni je bilo baš smiješno kad se ono belgijski kralj rukovao s njima, i sad dolazi do njega, a ovaj se nešto sageo, kontam isfuraće čovjeka, vidi sramote.
Svi se ono smjeskaju, glume finjaka a Besic ko Besic daj ba prolazi vise da igram!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
DragonGirl je napisao/la:Meni je bilo baš smiješno kad se ono belgijski kralj rukovao s njima, i sad dolazi do njega, a ovaj se nešto sageo, kontam isfuraće čovjeka, vidi sramote.
Svi se ono smjeskaju, glume finjaka a Besic ko Besic daj ba prolazi vise da igram!
Ma ne podnosi on te protokolarne situacije I kad se mora rukovati s protivničkim igračima, sudijama, sve nekako jedva, preko volje, nekad ima pogled ko da bi se pobio s njima umjesto rukovanja
Ma ne podnosi on te protokolarne situacije I kad se mora rukovati s protivničkim igračima, sudijama, sve nekako jedva, preko volje, nekad ima pogled ko da bi se pobio s njima umjesto rukovanja
Ocito mu nije zanimljivo
Ma sav je nekako "zivcan" da kazem. Neznam kako da opisem drugacije. njegov hod na terenu medu stotinu igraca mogu poznati. Sagne glavu i ubrza ko djete kad mu ne kupis igracku koju ono hoce pa se ko lafo "ljuti". Meni je bas prirasto srcu.
Fascinantno mi je kako jednostavno djeluje onaj njegov trk preko sredine terena, nadam se da je Meša to primjetio, da ce u buducnosti to česce raditi jer vrlo lahko se moze izroditi dobra sansa ako bi Mume znao podvaliti loptu za Dzeku, a Miske ce biti tu uz repku, malo neka ga poduci.
Burundi je napisao/la:Fascinantno mi je kako jednostavno djeluje onaj njegov trk preko sredine terena, nadam se da je Meša to primjetio, da ce u buducnosti to česce raditi jer vrlo lahko se moze izroditi dobra sansa ako bi Mume znao podvaliti loptu za Dzeku, a Miske ce biti tu uz repku, malo neka ga poduci.
On je pravo dobar tehnicar. On je jelde u intervjuu izjavio da je poceo igrati fudbal na 10ci al kad su treneri vidjeli kako je agresivan, pomjerili ga nazad? Za daily mail cini mi se?
za ovog momka. Kod njega nikada nema opravdanja, te forma te ne igranje, igra se uvijek maksimalno i preuzima odgovornost.
Uz Dzeku i birvaktile Bracu Salihamidzica jedan od rijetkih nasih sa pobjednickim mentalitetom. U njega nije bilo sumnje da ce odigrati na nivou, bez
obzira sto ga onaj spanski majmun gusi na klupi u Evertonu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
obzirom da i ne igra pretjerano puno u evertonu, a sabatini u posljednje vrijeme ima taj fetis za bh igracima iskreno prizeljkujem da ovaj momak nekada u svojoj karijeri moze zavrsiti u dresu rome (sto prije nadam se) idealna zamjena za de rossija - zamislite samo njega i radju u istoj ekipi
Znam da se svi dobro sjećate utakmice sa Argentinom, zanima me da li se sjećate rukovanja igrača prije samog početka?
edit: [youtube][/youtube]
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Za Pjanića si na sredini space shuttle !
Muda imas, borbenosti imas, ne sakrivas se od lopte igras jednostavno kapitenski
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sinoć poslije Džeke naš najkonkretniji igrač. Dosta je popravio pas igru, sa lakoćom je također par puta iznio loptu. Sigurno igrač koji će u budućnosti nositi igru našeg tima. Ukoliko se još Pjanić probudi i pronađemo ako ništa bar solidan stoperski dvojac mogli bi biti konkurentni Belgiji za 1. mjesto u narednim kvalifikacijama za SP. Jedino što zabrinjava jeste U21 reprezentacija. Pratim stalno U21 i A sastav i čini mi se da nikad nismo imali lošiju igru u U21 reprezentaciji
Razlika između njega i Pjanića kad imaju loptu u nogama je nebo i zemlja.
Jedan vuce naprijed stvara, otvara drugi ko da termin igra.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BadrHari je napisao/la:Razlika između njega i Pjanića kad imaju loptu u nogama je nebo i zemlja.
Jedan vuce naprijed stvara, otvara drugi ko da termin igra.
Pa mozda zato bas zbog toga sto oko Besica nema igraca koji je zaduzen za njega. Momak ima u radijusu nekad od 10 metara prostora da krene naprijed jer nema flastera na njemu.
Pjanic kada dobije loptu tu su uvijek igrac dva uz njega.
Nije ni ovo kantonalni fudbal, dodju ljudi maksimalno pripremljeni takticki za nas jbg