vidi se da mnogi nisu upuceni kako nemamo golmana pratiteli vi treninge i zvijezdu uopste.pa mi imamo dva reprezentativna golmana koji su bolji i od smajica i kovacevia to su mladi kurbasic i prljacamaksi je napisao/la:Sve ovo što je na probi nema kvlitet z premijer ligu. Tako je svaki prelazni rok zovu tate i "dobre mame" nude sinove preko prijatelja da dođu na probu, pa se stvara mala "autobuska stanica" Sumnjam da ćemo moć dovest provjerene igrače tipa Ristića, Gavarića, Hasića.Naše dijete Smajića smo poćerali... imamo samo jednog golmana a ako nam ga povrijede u prvenstvu ko će branit...Svi se pojačavaju i niko se nije pomirio sa ispadanjem biće "vruće proljeće"...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma nemas vise sta s njima raspravljat...doneki dan pisu protiv smajica a sad kad je otiso hvalega pusti ba te njihove price opusti se vdijet ces da ce u prvenstvu sve biti puno bolje i necemo ispast 100% umrite dusmaniastra1922 je napisao/la:vidi se da mnogi nisu upuceni kako nemamo golmana pratiteli vi treninge i zvijezdu uopste.pa mi imamo dva reprezentativna golmana koji su bolji i od smajica i kovacevia to su mladi kurbasic i prljacamaksi je napisao/la:Sve ovo što je na probi nema kvlitet z premijer ligu. Tako je svaki prelazni rok zovu tate i "dobre mame" nude sinove preko prijatelja da dođu na probu, pa se stvara mala "autobuska stanica" Sumnjam da ćemo moć dovest provjerene igrače tipa Ristića, Gavarića, Hasića.Naše dijete Smajića smo poćerali... imamo samo jednog golmana a ako nam ga povrijede u prvenstvu ko će branit...Svi se pojačavaju i niko se nije pomirio sa ispadanjem biće "vruće proljeće"...
-
- Kontakt:
Haman je proradila stranica, samo je bezveze. Nema crvene boje ni za lijeka.
http://nkzvijezda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

★u♥
dobra dobra bolje ista nego nista,iako bi cak i ja bolje pisao,cuj pripreme van zemljenkzvijezda je napisao/la:Haman je proradila stranica, samo je bezveze. Nema crvene boje ni za lijeka.![]()

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
javi se administratoru, vapi za pomoć naravno ako imaš volje i vremenaastra1922 je napisao/la:dobra dobra bolje ista nego nista,iako bi cak i ja bolje pisao,cuj pripreme van zemljenkzvijezda je napisao/la:Haman je proradila stranica, samo je bezveze. Nema crvene boje ni za lijeka.![]()
http://nkzvijezda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
evo ja se dobrovoljno javljam da pomognem samo kako da ga kontaktiramseven je napisao/la:javi se administratoru, vapi za pomoć naravno ako imaš volje i vremenaastra1922 je napisao/la:dobra dobra bolje ista nego nista,iako bi cak i ja bolje pisao,cuj pripreme van zemljenkzvijezda je napisao/la:Haman je proradila stranica, samo je bezveze. Nema crvene boje ni za lijeka.![]()
http://nkzvijezda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
-
- Kontakt:
Ma čitaju administratori forum. Ako imaju srca ubacit ce malo više crvene. Nisam stručnjak, ali mislim da bi uzor trebala da bude stranica hajduka: http://hajduk.hr/
★u♥
-
- Kontakt:
Ubaciti informacija o gradu(klub u funkciji promocije grada), više informacija o historijatu kluba, starih slika sa utakmica, rubrika o legendama kluba itd. Ne znam ko radi na stranici ali ima mladih ljudi, žurnalista, koji bi mogli profesionalno da rade intervjue, reportaže i slično za web stranicu kluba.
Zadnja izmjena: nkzvijezda, dana/u 09 feb 2012, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
★u♥
sad se administrator skroz sjebo od ovih kritika, hajmo malo podrške
, svaki početak je težak

seven ba kako da ga kontaktiram hocu da pomognemseven je napisao/la:sad se administrator skroz sjebo od ovih kritika, hajmo malo podrške, svaki početak je težak
Ukoliko bude trebala bilo kakva pomoć administratoru weba, ako ovo slučajno čita
, tu sam. Sam sam radio na nekoliko site-ova, a inače sam i kvazi novinar na sportsport.ba portalu 

ovu nasu stranicu radice jedna zena pa stim uvezi dobro bi joj dosla pomoc jednog kao sto je soni razumije se momak u to.ja se samo nadam da ce na stranici biti dosta informacija o pripremama kao i izvjestaja sa prijateljskih utakmica
ne bi bilo dobro da ti izvjestaji budu postavljani dan ili dva nakon utakmica nego odma poslije utakmice
ne bi bilo dobro da ti izvjestaji budu postavljani dan ili dva nakon utakmica nego odma poslije utakmice

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
I ja sam tako čuo, da je zaposlena jedna žena za rad na stranici i za marketing. Rekao sam već, tu sam i rado ću pomoć. Radio sam sam site Omladinca a i kao novinar sam pisao na više portala.astra1922 je napisao/la:ovu nasu stranicu radice jedna zena pa stim uvezi dobro bi joj dosla pomoc jednog kao sto je soni razumije se momak u to.ja se samo nadam da ce na stranici biti dosta informacija o pripremama kao i izvjestaja sa prijateljskih utakmica
dovoljno je kliknut na nkzvijezda.ba pojavit ce se mail administratora ; [email protected]
dobra stranica sta brljavite... odlicna... treba je jos samo malo popuniti i super...
Kada se nasi vratise iz Teslića,eno ih u cafeu Bela-Mioniks.Jutros ih je Durgut izgleda dobro izmuzao na igralistu,nesto je ljut, a zasto i nebi.Ako igraju sa Slobodom u nedjelju jel to znači da bi mogli negdje blize,ne vjerujem da će opet put Teslića po ovakvom vremenu.
urednika, ne administratorahomu je napisao/la:dovoljno je kliknut na nkzvijezda.ba pojavit ce se mail administratora ; [email protected]
da smo u dobrim odnosima sa orasjem mozda bi igrali u orasju pa da i mi vidimo momke na djelu,iako mislim da ce se na kraju i igrati u orasju triput je dalje teslic i nama i slobodi logicno bi bilo 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nije sija jest vratseven je napisao/la:urednika, ne administratorahomu je napisao/la:dovoljno je kliknut na nkzvijezda.ba pojavit ce se mail administratora ; [email protected]
U Tesliću je daleko suvremenija podloga i sigurno da je za ekipu bolje da igra u Tesliću nego u Orašju. U Orašju je podloga pretvrda i često bude povreda. Teslić je puno bolja opcijaastra1922 je napisao/la:da smo u dobrim odnosima sa orasjem mozda bi igrali u orasju pa da i mi vidimo momke na djelu,iako mislim da ce se na kraju i igrati u orasju triput je dalje teslic i nama i slobodi logicno bi bilo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.