NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 10:21

maksi je napisao/la:Sve ovo što je na probi nema kvlitet z premijer ligu. Tako je svaki prelazni rok zovu tate i "dobre mame" nude sinove preko prijatelja da dođu na probu, pa se stvara mala "autobuska stanica" Sumnjam da ćemo moć dovest provjerene igrače tipa Ristića, Gavarića, Hasića.Naše dijete Smajića smo poćerali... imamo samo jednog golmana a ako nam ga povrijede u prvenstvu ko će branit...Svi se pojačavaju i niko se nije pomirio sa ispadanjem biće "vruće proljeće"...
vidi se da mnogi nisu upuceni kako nemamo golmana pratiteli vi treninge i zvijezdu uopste.pa mi imamo dva reprezentativna golmana koji su bolji i od smajica i kovacevia to su mladi kurbasic i prljaca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 09 feb 2012, 11:39

astra1922 je napisao/la:
maksi je napisao/la:Sve ovo što je na probi nema kvlitet z premijer ligu. Tako je svaki prelazni rok zovu tate i "dobre mame" nude sinove preko prijatelja da dođu na probu, pa se stvara mala "autobuska stanica" Sumnjam da ćemo moć dovest provjerene igrače tipa Ristića, Gavarića, Hasića.Naše dijete Smajića smo poćerali... imamo samo jednog golmana a ako nam ga povrijede u prvenstvu ko će branit...Svi se pojačavaju i niko se nije pomirio sa ispadanjem biće "vruće proljeće"...
vidi se da mnogi nisu upuceni kako nemamo golmana pratiteli vi treninge i zvijezdu uopste.pa mi imamo dva reprezentativna golmana koji su bolji i od smajica i kovacevia to su mladi kurbasic i prljaca
ma nemas vise sta s njima raspravljat...doneki dan pisu protiv smajica a sad kad je otiso hvalega pusti ba te njihove price opusti se vdijet ces da ce u prvenstvu sve biti puno bolje i necemo ispast 100% umrite dusmani

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 09 feb 2012, 12:02

Haman je proradila stranica, samo je bezveze. Nema crvene boje ni za lijeka. :evil:
http://nkzvijezda.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
★u♥

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 12:20

nkzvijezda je napisao/la:Haman je proradila stranica, samo je bezveze. Nema crvene boje ni za lijeka. :evil:
dobra dobra bolje ista nego nista,iako bi cak i ja bolje pisao,cuj pripreme van zemlje :D :lol:

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 feb 2012, 12:25

astra1922 je napisao/la:
nkzvijezda je napisao/la:Haman je proradila stranica, samo je bezveze. Nema crvene boje ni za lijeka. :evil:
dobra dobra bolje ista nego nista,iako bi cak i ja bolje pisao,cuj pripreme van zemlje :D :lol:
javi se administratoru, vapi za pomoć naravno ako imaš volje i vremena

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 09 feb 2012, 12:28

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
javi se administratoru, vapi za pomoć naravno ako imaš volje i vremena
evo ja se dobrovoljno javljam da pomognem samo kako da ga kontaktiram

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 09 feb 2012, 12:31

Ma čitaju administratori forum. Ako imaju srca ubacit ce malo više crvene. Nisam stručnjak, ali mislim da bi uzor trebala da bude stranica hajduka: http://hajduk.hr/
★u♥

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 09 feb 2012, 12:34

Ubaciti informacija o gradu(klub u funkciji promocije grada), više informacija o historijatu kluba, starih slika sa utakmica, rubrika o legendama kluba itd. Ne znam ko radi na stranici ali ima mladih ljudi, žurnalista, koji bi mogli profesionalno da rade intervjue, reportaže i slično za web stranicu kluba.
Zadnja izmjena: nkzvijezda, dana/u 09 feb 2012, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
★u♥

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 feb 2012, 12:35

sad se administrator skroz sjebo od ovih kritika, hajmo malo podrške :D , svaki početak je težak

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 09 feb 2012, 12:36

seven je napisao/la:sad se administrator skroz sjebo od ovih kritika, hajmo malo podrške :D , svaki početak je težak
seven ba kako da ga kontaktiram hocu da pomognem

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 feb 2012, 12:37

Ukoliko bude trebala bilo kakva pomoć administratoru weba, ako ovo slučajno čita :D , tu sam. Sam sam radio na nekoliko site-ova, a inače sam i kvazi novinar na sportsport.ba portalu :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 12:55

ovu nasu stranicu radice jedna zena pa stim uvezi dobro bi joj dosla pomoc jednog kao sto je soni razumije se momak u to.ja se samo nadam da ce na stranici biti dosta informacija o pripremama kao i izvjestaja sa prijateljskih utakmica
ne bi bilo dobro da ti izvjestaji budu postavljani dan ili dva nakon utakmica nego odma poslije utakmice :D

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 feb 2012, 12:57

astra1922 je napisao/la:ovu nasu stranicu radice jedna zena pa stim uvezi dobro bi joj dosla pomoc jednog kao sto je soni razumije se momak u to.ja se samo nadam da ce na stranici biti dosta informacija o pripremama kao i izvjestaja sa prijateljskih utakmica
ne bi bilo dobro da ti izvjestaji budu postavljani dan ili dva nakon utakmica nego odma poslije utakmice :D
I ja sam tako čuo, da je zaposlena jedna žena za rad na stranici i za marketing. Rekao sam već, tu sam i rado ću pomoć. Radio sam sam site Omladinca a i kao novinar sam pisao na više portala.

homu
Kontakt:

Post Postao/la homu » 09 feb 2012, 12:59

dovoljno je kliknut na nkzvijezda.ba pojavit ce se mail administratora ; [email protected]

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 09 feb 2012, 13:01

dobra stranica sta brljavite... odlicna... treba je jos samo malo popuniti i super...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 09 feb 2012, 13:02

Kada se nasi vratise iz Teslića,eno ih u cafeu Bela-Mioniks.Jutros ih je Durgut izgleda dobro izmuzao na igralistu,nesto je ljut, a zasto i nebi.Ako igraju sa Slobodom u nedjelju jel to znači da bi mogli negdje blize,ne vjerujem da će opet put Teslića po ovakvom vremenu.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 09 feb 2012, 13:02

homu je napisao/la:dovoljno je kliknut na nkzvijezda.ba pojavit ce se mail administratora ; [email protected]
urednika, ne administratora

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 feb 2012, 13:05

da smo u dobrim odnosima sa orasjem mozda bi igrali u orasju pa da i mi vidimo momke na djelu,iako mislim da ce se na kraju i igrati u orasju triput je dalje teslic i nama i slobodi logicno bi bilo :)

Nova sezona nova nafaka

homu
Kontakt:

Post Postao/la homu » 09 feb 2012, 13:06

seven je napisao/la:
homu je napisao/la:dovoljno je kliknut na nkzvijezda.ba pojavit ce se mail administratora ; [email protected]
urednika, ne administratora
nije sija jest vrat

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 feb 2012, 13:07

astra1922 je napisao/la:da smo u dobrim odnosima sa orasjem mozda bi igrali u orasju pa da i mi vidimo momke na djelu,iako mislim da ce se na kraju i igrati u orasju triput je dalje teslic i nama i slobodi logicno bi bilo :)
U Tesliću je daleko suvremenija podloga i sigurno da je za ekipu bolje da igra u Tesliću nego u Orašju. U Orašju je podloga pretvrda i često bude povreda. Teslić je puno bolja opcija ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.