Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Puma » 20 mar 2011, 16:59

Dajte Di Nataleu Zlatnu kopacku odmah, ubi covjek :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 mar 2011, 18:44

slika
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 mar 2011, 22:00

Napisao Monolog na drugoj temi:
Monolog je napisao/la:Ama 4 na kraju ove sezone idu u CL, a od one "anam" :lol: su samo 3 talijanska predstavnika.
Mene zanima, da li postoji neki period koliko ce Bundesliga imati zagarantovano 4 mjesta, ili se to moze promjeniti vec nakon sezone, dvije, lupam?
Support Velez, It's logical! ★

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 20 mar 2011, 22:05

Mont0 je napisao/la:Napisao Monolog na drugoj temi:
Monolog je napisao/la:Ama 4 na kraju ove sezone idu u CL, a od one "anam" :lol: su samo 3 talijanska predstavnika.
Mene zanima, da li postoji neki period koliko ce Bundesliga imati zagarantovano 4 mjesta, ili se to moze promjeniti vec nakon sezone, dvije, lupam?
ja mislim 3-4 sezone minimum da bi vratili to mjesto, i to je pod znakom pitanja, zavisi kakvi budemo u LP mi a kakvi Švabe
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 mar 2011, 13:10

Talijanski nogometaši među najvećim cmizdravcima u svijetu

AMERIČKI internet portal "Totalprosport" napisao je članak o najvećim cmizdravcima u svijetu sporta. Među devet sportaša, na trećem mjesto našli su se talijanski nogometaši, "koje je jednostavno odvratno gledati kako cvile na terenu".

Tako je deveto mjesto zauzeo legendarni John McEnroe, koji jednostavno nije mogao podnijeti da stvari krenu putem koji on nije zamislio. Kaže se da je sastavio dio jednog vrhunskog sportaša i mogućnost primanja "udaraca", a McEnroe to nikada nije mogao.

Osmo i sedmo mjesto zauzela su dva sjajna NBA košarkaša, Rasheed Wallace i Allen Iverson. Spominje se kako je Wallace u karijeri skupio čak 304 osobne greške. Kada bi dobio udarac, nije mogao izdržati a da ga odmah ne vrati. Iverson je pak bio veliki borac nekad, ali je u stare dane postao cmizdravac, pobjegavši iz SAD-a u Tursku.

Slijede dva igrača američkog nogometa Terrell Owens i Jerry Rice, koji se stalno tužakaju po novinama. Ili igraju previše ili igraju premalo, njima ništa ne odgovara, a ne treba ni spomenuti koliko zarađuju.

Na trećem mjestu su kao što smo rekli talijanski nogometaši, čiji je smisao igre simulirati prekršaje, frustrirati navijače i zapravo obezvrjeđivati nogometnu igru. Rade stotine prekršaja, a čim ih se dotakne padaju kao pera na tlo. I da, uvijek se nešto žale sucima, apsolutni kraljevi cmizdrenja. :)

Prva dva mjesta zauzeli su pak Tim Duncan i bejzbolski trener Pete Rose. Ljutiti Duncanov izraz lica, kada nešto nije po njegovu, već je kultni u SAD-u, a iživcirao je već milijune gledatelja na malim ekranima. Peter Rose je pak zaradio milijune kladivši se na svoju momčad, a kada je izbačen iz bejzbola doživotno, svaki dan je plakao u medijima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 22 mar 2011, 20:39

Nadam se dace Napoli biti prvak Italije, samo su mi oni simpatican klub u Italiji, inace na PES igram sa njima godinama. 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Anel-Lavezzi
Kontakt:

Post Postao/la Anel-Lavezzi » 22 mar 2011, 21:32

http://sscnapoli-bih.****/ Napoli BiH blog ..posjetite

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 mar 2011, 21:39

Anel-Lavezzi je napisao/la:http://sscnapoli-bih.****/ Napoli BiH blog ..posjetite
lijepo, svidja mi se ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 mar 2011, 00:00

robovi88 je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Napisao Monolog na drugoj temi:
ja mislim 3-4 sezone minimum da bi vratili to mjesto, i to je pod znakom pitanja, zavisi kakvi budemo u LP mi a kakvi Švabe
Sljdedećih 5 godina jer UEFA to obračunava svako 5 godina.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2011, 13:47

Jel sigurno ovo...cuj 5 godina ccccc :| :roll:

Ma nije valjda... :cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 mar 2011, 13:56

ma ne vjerujem da je 5 godina, mozda maximalno dvije sezone ako ih opet ne preteknemo u medjuvremenu :roll:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2011, 14:03

Gdje je sad onaj anton :lol: on to racuna :lol:

Ko ce ba gledat hannover i slicne ekipe 5 godina :roll: :cry:

Mada,ne vjerujem ni ja da se to tako obracunava....znaci,u tom periodu talijani 4 godine mogu igrati finala i opet im nista ne bi znacilo..nije logicno...

To se momentalno racuna...ako budemo bolji i cim ih prestignemo...dobivamo to 4. mjesto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 23 mar 2011, 14:10

Pa i Bayern je igrao finale LP prosle sezone, pa se nista nije momentalno promijenilo.

Ja ipak mislim da ce to trajati u zavisnosti od proslih sezona, i kako je koja od te dvije zemlje zavrsila.

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html

Na ovoj tabeli pise da je Njemacka od sezone 07/08, pa sve do ove sezone, svaki put bila uspjesnija. Zakljucujem da svaka pobjeda Njemacke u ovim proslim sezonama daje jednu sezonu Njemackoj (od sljedece sezone) kao ligi koja ce imati 4 predstavnika u LP.

Nadam se da ste me shvatili ;)
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 mar 2011, 14:19

gleda se zadnjih 5 sezona u Evropi,ako Italijani naprave razliku ove i naredne 2 sezone mislim da bi se mogla vratit ta 4 predstavnika...al mislim da ce trebat min 3-5 godina,uz dobre rezultate italijanskih klubova.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2011, 14:20

cccc :roll:

Bice da se ceka 5 sezona i to pod uslovom da budu bolji..joj sta su talijani sebi dozvolili :roll: :|

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 mar 2011, 14:27

sami su krivi,ekipe koje su bile u EL su to takmicenje shvatale olako i igrale sa izmjesanim ekipama i zato se desilo ovo sto se desilo...a Boze moj,nadam se samo da ce LP redovno igrat oni koji trebaju,jer to je jedini nacin da se vrati to izgubljeno mjesto.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 mar 2011, 14:35

Ja kažem da se čeka 5 godina :D

Njemci bježe nekih 5000 poena, a oni imaju konstantu i u CL i EL, tako da bi ih italijani što prije prestigli, potrebno je da igraju dobro i u CL i EL, a ne samo u cL...u tome je fazon, da su Juve i Palermo prošli grupnu fazu ove sezone italijani ne bi izgubili 4. mjesto...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 23 mar 2011, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 mar 2011, 14:37

[youtube][/youtube]

8 utakmica suspenzije zbog simluliranja i psovki :roll: :lol:

a Chivu i ostali jedva po 3-4 :lol: nisu normlani ovi talijani

cuj 8 hahhaah :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 mar 2011, 16:28

sarajlija89 je napisao/la:Gdje je sad onaj anton :lol: on to racuna :lol:
tu sam tu sam! Danas slučajno zaluto u ovu temu! :lol:

kad ova sezona završi švabi će imati prednost oko 10 bodova. To je jako puno. No kad prođe ova sezona onda će BUNDESLIGA biti ta koja postaje lovina ili da kažem drugačije, BUNDESLIGA će u slijedećih 5 godina biti ta koja će gubiti više bodova nakon svake szone. Ako realno gledamo možete oćekivati da će BUNDESLIGA MINIMALNO dvije sezone imati 4 predstavnika u LP. zato jer u dvije godine teško da će Talijani uspjeti nadoknaditi taj zaostatak. Nakon te dvije godine moguće je da talijani stignu švabe, ali jednostavno moraju biti bolji u Europi od švaba i to je to...

No ako se nastavi ovaj trend da BUNDESLIGA u Europi bude bolja od Talijana, STRIKTNO PO KOEFICIJENTU, onda će SERIA A prestići BUNDESLIGU na sveto nigdarjevo!

Mogu ja to i detaljnije objasniti ako nekužite kako se to računa, al to ćete mi morat platiti! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 mar 2011, 16:33

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja kažem da se čeka 5 godina :D

Njemci bježe nekih 5000 poena, a oni imaju konstantu i u CL i EL, tako da bi ih italijani što prije prestigli, potrebno je da igraju dobro i u CL i EL, a ne samo u cL...u tome je fazon, da su Juve i Palermo prošli grupnu fazu ove sezone italijani ne bi izgubili 4. mjesto...
+1
Italija je pala zbog potcenjivackog stava prema EL, ne rezultatima u LS. Neophodno je da LS igraju ozbiljni klubovi, ne Sampdoria i slicni, i da svako ko igra u EL, ne shvata to takmicenje banalnim. Realno, ove sezone, samo su Inter i Napoli osvetlali obraz Italije. Mora tu da budu bar jos 2 kluba, da bi se Nemci dobili. Oni su u LS i onako trube. Samo ih BM vadi.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 7 gostiju.