Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Bravo Asmire!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav car,tačno čovek nekada ima osećaj da mu je nemoguće dati gol,maltene tako i dođe,aferim ti bilo brate !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Principatus
- Kontakt:
Masina, njegove odbrane protiv Grcke su nas odvele na SP, i samo nastavlja dalje. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trebamo biti ponosni kakvog golmana imamo...Svaka mu cast za one dvije sinocnje intervencije u samom finisu utakmice.
Od kako je stao na gol reprezentacije covjek je imao samo jednu gresku - mada me i dalje ubjedjuju da on nije kriv za gol Ronalda u Lisabonu, no ja i dalje ostajem pri svojoj tvrdnji da je samo trebao napraviti jos jedan korak u desno prije suta i da bi loptu bez problema izbacio u korner.

Od kako je stao na gol reprezentacije covjek je imao samo jednu gresku - mada me i dalje ubjedjuju da on nije kriv za gol Ronalda u Lisabonu, no ja i dalje ostajem pri svojoj tvrdnji da je samo trebao napraviti jos jedan korak u desno prije suta i da bi loptu bez problema izbacio u korner.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
solidan golman, bolji od Hasagića 

Koliko samo znači imati kvalitetnog i pouzdanog golmana.. 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pogrijesio je kod gola Drogbe.amerosm je napisao/la:Trebamo biti ponosni kakvog golmana imamo...Svaka mu cast za one dvije sinocnje intervencije u samom finisu utakmice.![]()
![]()
![]()
![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ma povreda je njega ondje sprijecila za bolju intervenciju jer mu je lopta prosla kroz usi..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo mi nije jasno sta onoliko pegla loptu kod ispucavanja ali mi se vsidja kad zagalami na njih stvarno nekad ispadnu ko amateri puste covjeka da puca sa 25m nema nikog u bloku opet smo imali problem sa 1-2 kornerom itd
Nije povreda nego se momak poskliznuo.
Sto se tice Ronalda, nije ni prvi ni posljednji koji je primio gol iz slobodnog od njega.
Ima na Youtube-u masa slobodnjaka koje je nevjerovatno odbranio. Gerrardu, Lampardu, Nasriu, Drogbi iz raslji izvadio, Rooneyu itd..
Sto se tice Ronalda, nije ni prvi ni posljednji koji je primio gol iz slobodnog od njega.
Ima na Youtube-u masa slobodnjaka koje je nevjerovatno odbranio. Gerrardu, Lampardu, Nasriu, Drogbi iz raslji izvadio, Rooneyu itd..
Asmir je bio cudno postavljen protiv Ronalda ( skroz uz stativu ) jer je Kristina tako postigla pogodak protiv Danske, samo utakmicu prije baraza.
Znaci onaj krivudavi projektil u golmanovu stranu sa velike udaljenosti.
Onda jemedjutim pucao preko zivog i pogodio. Boze moj ...
Asmir je u Top 5 golmana svijeta jer navija za Bayern
Znaci onaj krivudavi projektil u golmanovu stranu sa velike udaljenosti.
Onda jemedjutim pucao preko zivog i pogodio. Boze moj ...
Asmir je u Top 5 golmana svijeta jer navija za Bayern

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Uz Cecha najbolji golman Premiershipa.Vidi se da mu je uzor Kahn. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sto dobro izgleda ova golmanska oprema, ljepe boje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- the scouser
- Kontakt:
Liči mi na dres Maribora.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
He-he,kad se samo sjetim koliko je raja bila protiv Begovića,jer mi kao imamo HasagićaChinaglia je napisao/la:solidan golman, bolji od Hasagića

Ova mi zuta ima neke logike, samo su trebali umjesto one ljubicaste sto je na sitnim detaljima stavit mozda plavu ili bijelu al eto hajd necemo sitnicaritthe scouser je napisao/la:Liči mi na dres Maribora.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.