Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
sve je to goli **** i daleko od prave ekipe,bolje bi čistačica vodila ekipu nego klaun na klupi,taktički i motivatorski mrtav trener
Ma ko nato ste jaki,pobjeda je bitna bice to bolje
Ne ide ni meni to u glavu nikako. Pogotovo sto imas jako tromog stopera, kojem je svaka lopta u prostor smrt. Lik dok se okrene, ja 3 filma pregledam. A nije da nema profil igraca za presing igru. Pogotovo sad kad se jos i Volkot vrati. Velbek, Aleksis, Volkot, Cembrlen, Vilsir, Remzi, Gibs, Debusi( Cembers), Koselni- sve pokretni igraci koji bez problema mogu igrat taj stil igre. Ali ne, idemo mi na svoju polovicu, drkat qrac, ili jos bolje, dodavat se do besvijesti na 30 m od gola protivnika ( ni slucajno pomislit pa probat sut), izgubit loptu i gledat kako ljudi idu u kontru u situaciji 5 na 3, ili cak jos i gore.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Alexise brate ne zaslužujemo te.
Ostatak ekipe kući treba da te gleda 24/7 i uči kako se igra igra zvana nogomet.

Ostatak ekipe kući treba da te gleda 24/7 i uči kako se igra igra zvana nogomet.

Nama je di marija veliko pojacanje al ovaj sto je vama dobar u pm igea alexis ko zvijer
Eee a sto je najjace od svega mi ovde koji smo totalni amateri smo pre utakmice, cim je sastav izasao poceli kukati jel smo znali kakva ce igra biti!
Kakav potencijal ima ova ekipa i kako je Wenger gusi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakav potencijal ima ova ekipa i kako je Wenger gusi...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Bilo bi fino vidjeti Campbela od početka za vikend, al nema od toga ništa, još sad kad se Walcott vratio momčina opet neće biti ni na klupi .
A Wenger tupko umjesto da izmiješa karte jer ovi momci što bi ušli sa klupe ništa nisu lošiji kvalitetom, jer realno pored milijardu povreda imamo kvaliteta da izmiješamo karte barem u napadu, al jok Wenger je uvukao igrače u neku kolotečinu da je to postalo smorno gledati.
A Wenger tupko umjesto da izmiješa karte jer ovi momci što bi ušli sa klupe ništa nisu lošiji kvalitetom, jer realno pored milijardu povreda imamo kvaliteta da izmiješamo karte barem u napadu, al jok Wenger je uvukao igrače u neku kolotečinu da je to postalo smorno gledati.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Wenger odlazi i to je to...
Al 2017. najvjerovatnije. Nije mi jasno, zbog cega vas je vecina odjednom da on ode?Gunner4 je napisao/la:Wenger odlazi i to je to...
Re: $: Arsenal
bega_afc je napisao/la:Al 2017. najvjerovatnije. Nije mi jasno, zbog cega vas je vecina odjednom da on ode?Gunner4 je napisao/la:Wenger odlazi i to je to...
Zezas jeli tako?
Meni je dovoljno to sto ga onaj jazavac iz Tereka svaki put zajebe.bega_afc je napisao/la: Al 2017. najvjerovatnije. Nije mi jasno, zbog cega vas je vecina odjednom da on ode?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
J... opet cete igrat sa nama... Ili Barsom. Necu, hocu drugog protivnika...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Arsenal chief executive Ivan Gazidis suggested during the recently concluded annual AGM meeting that they (Arsenal) don’t have a huge budget to spend in transfers 

Re: $: Arsenal
Gunner4 je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Al 2017. najvjerovatnije. Nije mi jasno, zbog cega vas je vecina odjednom da on ode?Gunner4 je napisao/la:Wenger odlazi i to je to...
Zezas jeli tako?
Ne zezam se. Arsenal je uvijek igro lijepo i zbog tog i simpatisem ovu ekipu. Ne kazem da nije imo pogresnih odluka, al ne moze se osporit ni da je imo i onih genijalnih. Kupovine Ezila i Aleksisa mi daju nadu da ce transferi opet krenut u pravom smjeru. Arsenal ima igrace koji u napadu mogu uvijek napravit prevagu. Trenutno je odbrana problem jer je Arsen bio tvrdoglav i nije doveo kvalitetne igrace na CD-a i DMF-a. Ovo ocekujem u januaru. I to prava rjesenja. Ako tu uspije poslozit kockice, vjerujem da ova ekipa moze daleko. Nadu mi daju njihove godine i to da ce ostat koju sezonu zajedno na okupu. Iskreno, mislim da ova ekipa ima veliki potencijal, samo je pitanje da li ce ti momci ispunit ocekivanja i postat vrhunski igraci. Nisam za to da se mijenja trener u toku sezone, osim ako bas ide toliko lose. U ligi 5 remija odma na pocetku, ali i samo 1 poraz. A Arsenal ce uc u seriju, gdje ce vezat 6-7 pobjeda, ko i svake godine. Samo da se popravi ovo stanje sa povredama i da je kompletna ekipa na okupu. Vise me to brine, fizicko stanje ekipe. Venger sigurno tu nije najveci krivac.Greivis je napisao/la:Meni je dovoljno to sto ga onaj jazavac iz Tereka svaki put zajebe.bega_afc je napisao/la: Al 2017. najvjerovatnije. Nije mi jasno, zbog cega vas je vecina odjednom da on ode?
Ukoliko nekim čudom na kraju budemo imali isto bodova kao i Dortmund, šta se prvo gleda međusobni duel ili gol razlika?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ekipa Arsenala ne igra lijepo makar 2-3 sezone, a nesto prije toga jeste ali diskontinuirano. Svi se mi pozivamo na nepobjedive, ali davno je to bilo. Pojedini bljeskovi nisu relevantni, imaju ga sve ekipe.
Drago mi je zbog Arsenala i pobjede sinoc, pa to je ekipa za koju navijam od malena al mislim da je jedini napredak za Arsenal da ove sezone ne udjemo u ligu prvaka, da nista ne osvojimo i tako otjeramo senilnog starca. Taj covjek je grobar Arsenala zadnjih pet godina. Ako si ti stvorio neke rezultate u proslosti to ti ne daje za pravo da unistavas klub koji je medju 3 najveca u Engleskoj.
Nacinio je ekipu koje se vise niko ne boji i ekipu koja igra ruzan fudbal. Svi smo poceli naviajti za Arsenal zbog igre koja je bila prepoznatljiva prije 10-15 godina, ovo sto danas gledamo je na nivou Stoka.
Covjek je debelo napunio svoj bankovni racun i boli ga kita, buducnost Arsenala je siva dok god je njegova eminencija na celu, predvodjena mafijaskom Upravom.
Slagao bih kad bih rek'o da ove sezone s istim intenzitetom pratim Arsenal kao prethodnih. Prije su se streamovi trazili, sad ako nema utakmice na SK ili na nekoj domacoj televiziji lagno iskuliram i pogledam rezultat ( izuzetak je kup i onaj arapski komentator )
Sto bih se ja nervirao i kidao svoje zivce, trosio vrijeme i grijesio se zbog senilnog starca koji je destabilizirao Arsenal ali i vecini navijaca ubio volju da gledanjem.
Privatni klub dinastije Wenger.
Nacinio je ekipu koje se vise niko ne boji i ekipu koja igra ruzan fudbal. Svi smo poceli naviajti za Arsenal zbog igre koja je bila prepoznatljiva prije 10-15 godina, ovo sto danas gledamo je na nivou Stoka.
Covjek je debelo napunio svoj bankovni racun i boli ga kita, buducnost Arsenala je siva dok god je njegova eminencija na celu, predvodjena mafijaskom Upravom.
Slagao bih kad bih rek'o da ove sezone s istim intenzitetom pratim Arsenal kao prethodnih. Prije su se streamovi trazili, sad ako nema utakmice na SK ili na nekoj domacoj televiziji lagno iskuliram i pogledam rezultat ( izuzetak je kup i onaj arapski komentator )
Sto bih se ja nervirao i kidao svoje zivce, trosio vrijeme i grijesio se zbog senilnog starca koji je destabilizirao Arsenal ali i vecini navijaca ubio volju da gledanjem.
Privatni klub dinastije Wenger.
1946
[youtube][/youtube]
Vidi Bully-ja što ga nosaju na 1:45 haha ...on i Claude Legende
Vidi Bully-ja što ga nosaju na 1:45 haha ...on i Claude Legende

Arsenal All The Way !
Čembrlen won 6 tackles, made 4 interceptions, had 91 touches and scored a goal against Anderlecht.

Svala čast majstore

Svala čast majstore

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.