Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

STEVEN
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la STEVEN » 17 avg 2013, 16:22

Henderson je napisao/la:Williana nema ni na klupi Anzhija u današnjem derbiju protiv Zenita.
Ako se uspije dovesti Willian, Aly i neki stoper kvalitetan kao zamjena za Skretala ako ovaj ode hoces li tada biti zadovoljan ovim prelaznim rokom ?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 16:24

slika

Mignolet kao plavuša između dva crnca a Henderson čeka svoju redu.
Ako se uspije dovesti Willian, Aly i neki stoper kvalitetan kao zamjena za Skretala ako ovaj ode hoces li tada biti zadovoljan ovim prelaznim rokom ?
Naravno, to se tražilo od početka.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 avg 2013, 16:31

Mogo vas Begovic kostati... :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 17 avg 2013, 16:33

@Henderson
A neko tvoje misljenje kolike su sanse da se to desi ? Koliko je sposoban Rodgers ili ko je vec zaduzen za transfere da realizuje sve to do kraja prelaznog roka, ali bez prodaje Suareza ?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 avg 2013, 16:34

STEVEN je napisao/la:@Henderson
A neko tvoje misljenje kolike su sanse da se to desi ? Koliko je sposoban Rodgers ili ko je vec zaduzen za transfere da realizuje sve to do kraja prelaznog roka, ali bez prodaje Suareza ?
Ne kenjaj. Dosta više negativnih tema. Uzivajte ljudi

Iskreno, kontao sam za Simona poslije prvog poluvremena da je novi Reina, jedna dobra intervencija, pa dvije loše. Sreća, pa ne napisah to na forum, ne bih ziv ostao. I hvala mu velika sto me demantovao
Ja te volim, volim Željo..

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 17 avg 2013, 16:36

gio10 je napisao/la:
Ne kenjaj. Dosta više negativnih tema. Uzivajte ljudi

Iskreno, kontao sam za Simona poslije prvog poluvremena da je novi Reina, jedna dobra intervencija, pa dvije loše. Sreća, pa ne napisah to na forum, ne bih ziv ostao. I hvala mu velika sto me demantovao
Nije mi jasno sta je kenjanje ako pitam covjeka kojeg smatram kvalitetnim forumasem i cije misljenje cijenim na ovoj temi neke stvari vezane za LFC na temi koja se zove LFC ? :?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 16:36

Male, ali to nije njegov posao nego Ayrov. Mislim na pregovaranja sa klubom. Tu mislim na Williana, jer je Sissokov transfer završen.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 17 avg 2013, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 avg 2013, 16:37

Protumačio sam tvoj post kao provokaciju i pokušaj nabijanja opet stare teme. Halali

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 17 avg 2013, 16:40

Henderson je napisao/la:
Male, ali to nije njegov posao nego Ayrov. Mislim na pregovaranja sa klubom. Tu mislim na Williana, jer je Sissokov transfer završen.
Ma ako ne iskoriste ovu situaciju i ne dovedu tako kvalitetnog igraca kao sto je Willian za pristojnu i realnu cijenu onda nisu normalni. Ovo danas je izgledalo poprilicno dobro, u napadu mozda i odlicno sa problemima u realizaciji koji ce nestati kad se vrati Suarez, dok je odbrana imala nekih problema za koje vjerujem da ce se rijesiti. Ali uz dolazak Williana 90% sam siguran da bi bili najozbiljniji kandidat za top4. Doista se nadam da nece usra.ti sa njim.
@gio10
Daleko od provociranja, samo me zanimalo njegovo misljenje, nista vise.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 avg 2013, 16:43

Lucas Leiva ‏@LucasLeiva87 51s

What a game to open the season. At the end a brilliant save from @SMignolet and 3 points . Well done everybody !!!

Nadam se da će uhvatiti konstantu, dobro se postavljao danas i krao lopte,izbijao, dobra partija :)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 16:49

Jako je bitno da Arsenal ne kiksa krupno u prva tri kola, tj. da Wenger bude siguran u ekipu koju ima bez pojačanja. Jer ovaj Arsenal ne može dugo izdržati na visokom nivou zbog kratke klupe.
Tottenham je jači ove sezone nego je to bio prošle sezone i od njega očekujem da uzme to četvrto mjesto. Ionako su prošlu sezonu zaostajali samo bod u odnosu na Arsenal.
Što se tiče Liverpoola, od početka govorim da će imati dobar start ali da će pad krenuti od decembra kada se poveća tempo lige, odnosno više utakmica u jednom mjesecu. Nismo mi danas vidjeli ništa novo u igri Liverpoola. Dominacija u posjedu lopte, kornerima, prilikama i šutevima ali se desilo ono što smo najmanje nadali. Prvo go je dat van kaznenog, što znači bez akcije a sve akcije golman je branio. Opet hudom Gerardu i Hendersonu. Jedina novina jeste da smo odbranili penal kada je bilo potrebno a ne da smo fulali penal kao u ranijim sezonama.
Nikad bolja situacija za Liverpool kao ove sezone. Stoke, United, City, Chelsea, Everton u tranziciji sa velikim promjenama, imali smo ekipu koja je pokupovala sve naše flopove tj. West Ham, loša transfer politika Arsenala, Newcastla, WBA, ali jedino što nam fali je široka klupa za LP. Ne igramo Evropu, dakle manje utakmica nego prošle sezone, ali ne do Bog da se Coutinho povrijedi, Mignolet.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 17 avg 2013, 16:52

gio10 je napisao/la:Lucas Leiva ‏@LucasLeiva87 51s

What a game to open the season. At the end a brilliant save from @SMignolet and 3 points . Well done everybody !!!

Nadam se da će uhvatiti konstantu, dobro se postavljao danas i krao lopte,izbijao, dobra partija :)
Ja nesto sumnjam u to da ce on ostati konstantan. Danas je bio odlican, ali mislim da bi vec sljedecu utakmicu mogao biti los, previse oscilacija kod njega ima nakon one povrede.
@Henderson
Koliko god Tottenham da se pojacao Bale ako ode oni ne mogu nikako biti bolji nego prosle sezone, to je barem moje misljenje. Arsenal i ako dovede koga sumnjam da ce to biti kvalitetni igraci koji im mogu mnogo unaprijediti igru. Manchesterski klubovi ove sezone su enigma, tek treba vidjeti sta ce biti sa njima zbog novih trenera, to se pogotovo odnosi na United koji je bio uzasan na pripremnim utakmicama, ali to ne mora nista da znaci. Celzi je taj koji je opasan i za koje mislim da su prvi kandidati za titulu, sto zbog Josea, sto zbog odlicnog sastava.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 17 avg 2013, 17:05

Pola života mi je danas otislo, prvi mec, ocekivanja, dugo se nije nerviralo i onda prava adrenalinska bomba. Ne znam vise ni sta sam gledo. 3 boda su tu to je bitno a i igra je dobra. i za kraj SIMON FUCKING MIGNOLET ! 8-)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 17 avg 2013, 17:18

Istina je da postoji taj problem sirine klupe, al' isto tako je cinjenica da ne igramo u Evropi sto znaci da nam je dovoljan manji broj igraca. Sa Cissokhom i Willianom bi imali potrebnu sirinu za top 4.

Gledajuci tekmu bio sam ubjedjen na jos jedan LFC deja vu , dominacija u svim segmentima i onda glupost Reine/odbrane i X. Odbrana penala moze bit' kljucni "psiholoski" momenat za ove igrace, jer ih je vecina x puta dozivjela da "samelju" protivnike i ostanu kratkih rukava..

Sad opusteno s vrha posmatrat ove ostale tekme i u sljedecem kolu napast Villu 8-)

P.S. Kao sto sam pred pocetak sezone rek'o, mnogi ce se morat' posut pepelom radi komentara o (ne)kvaliteti Lucasa.. ;)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 avg 2013, 17:41

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 avg 2013, 17:42

Mignolet i Toure bi se mogli pokazati kao top pojacanja, nadam se da me nece demantovat u narednim utakmicama :mrgreen:
Kada je sviran penal za Stoke, prvo sam se Hendersonu sjetio famelije zbog promasenih zicera , pa ne mogu da vjerujem da je ono uspio promasiti :roll:

http://farm8.staticflickr.com/7374/9531 ... b68d_o.gif" onclick="window.open(this.href);return false; Mogu mislit -samopouzdanje se diglo do neba 8-)
ZZ

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 17:50

Ovaj šamar Arsenalu nisam priželjkivao u prvom kolu. Priželjkivao sam ga tek u četvrtom kolu ali u prvom nisam. :twisted:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 avg 2013, 17:51

Jel se Suarezu u suspenziju ubrajaju samo ligaske utakmnice il engleski kupovi?

Ako se ubrajaju i kupovi onda se vraca kolo ranije :roll:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 avg 2013, 17:55

Arsenal dobio šamarcinu,samo neka tako nastave :mrgreen: :mrgreen:

Kako je fino vidjeti da su svi igraci kao jedan otrcali do Mignoleta da mu cestitaju 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 avg 2013, 17:56

Otelo je napisao/la:Jel se Suarezu u suspenziju ubrajaju samo ligaske utakmnice il engleski kupovi?

Ako se ubrajaju i kupovi onda se vraca kolo ranije :roll:
Vraća se protiv Southamptona na Anfieldu tj. u šestom kolu.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.