Otaj samArvid je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:15https://www.90s90s.de
Ne znam ko je skoro postavio ovaj link na temu, ali hvala mu puno![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Otaj samArvid je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:15https://www.90s90s.de
Ne znam ko je skoro postavio ovaj link na temu, ali hvala mu puno![]()
Treba mu zabraniti da dodje u grad ali evo citam komentare i haman sve negativno, zasluzenoBosniacum Lilium je napisao/la: ↑10 jul 2025, 06:38Prvi put vidim ovog nunija. Klasični bosnjacki krkan. Samo da je pite i cevapa. I to sve za sitni sicar, umjesto da nas sve prezentuje kako treba. A za neznanje engleskog… posebna tema. Dno dna. Mentalna bijeda. Seljacina ortodoksna![]()
Najvise smo otisli u ku*ac jer se samo kod nas pravda sve parama. Ako si debil ili seljak, onda ti dzaba 100 miliona nosit ces taj epitet.harry_90 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:16Nisi razumio sta sam htio reci al hajd.. Mene samo nervira to sto nas narod ne moze podnijeti neciji uspjeh kao sto vec imaju Baka,JalaBuba,Speed.. ljudi su na svoj nacin okrenuli pare,a to sto kad nas vecina ceka da za njega uradi neko drugi,to nije nista ili cekaj pocetak mjeseca da legne 1500 km,pa se malo gotivi i onda prst u usta i pljuj sve oko sebe sto zaradjuje vise od tebe..a ti sto pljuju pate da imaju makar 10% sto imaju ovi koji zaradjuju bruke para ..
Ovdje ne valjaju Dzeko sto trci za loptom,Merlin plagijator itd..
Ima ona jedna zlatna "nije meni sto ja nemam,vec otkud tebi"!!
Ima i toga, evo ja Jalu i Bubu balgo receno ne slusam, ono apsolutno su mi cak i odbojni...ali to je moje misljenje, medjutim mora se ljudima kapa skinut..jbt jedan diler s alipasina drugi no name reper iz ilijasa i ljudi dodju do toga da im se reklama vrti u centru new yorka...sta ima neko prigovoriti tome? skidam kapu pa da si ne znamharry_90 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:16Nisi razumio sta sam htio reci al hajd.. Mene samo nervira to sto nas narod ne moze podnijeti neciji uspjeh kao sto vec imaju Baka,JalaBuba,Speed.. ljudi su na svoj nacin okrenuli pare,a to sto kad nas vecina ceka da za njega uradi neko drugi,to nije nista ili cekaj pocetak mjeseca da legne 1500 km,pa se malo gotivi i onda prst u usta i pljuj sve oko sebe sto zaradjuje vise od tebe..a ti sto pljuju pate da imaju makar 10% sto imaju ovi koji zaradjuju bruke para ..
Sirok pojam.
Ma druže ja sam se već razveo,nego me onako zanima,znaš kako je sa našim narodom,svako zna bolje od tebe,bukvalno mi govore ovo sto je ovaj ispod napisao,ako te kao nije prevarila šta ćeš se razvoditi ,po meni je tu mnogo drugih razloga zbog kojih se čovjek treba razvesti.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:06Sirok pojam.
Ako ti tacno ne mozes naci razlog za razvod, kako da ti drugi nađe?
Niko ovdje ne pravda pare necije,vec ja pricam o tome da se ovdje neciji uspjeh ne oprasta,osoba je seljak sa hiljadom ili milionima u dzepu,..Nas narod uvijek voli tudje dvoriste nego svoje,ne gleda kako sebi da poboljsa,vec je lakse tudje ogovarat i minimizirat..RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:46Najvise smo otisli u ku*ac jer se samo kod nas pravda sve parama. Ako si debil ili seljak, onda ti dzaba 100 miliona nosit ces taj epitet.harry_90 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:16Nisi razumio sta sam htio reci al hajd.. Mene samo nervira to sto nas narod ne moze podnijeti neciji uspjeh kao sto vec imaju Baka,JalaBuba,Speed.. ljudi su na svoj nacin okrenuli pare,a to sto kad nas vecina ceka da za njega uradi neko drugi,to nije nista ili cekaj pocetak mjeseca da legne 1500 km,pa se malo gotivi i onda prst u usta i pljuj sve oko sebe sto zaradjuje vise od tebe..a ti sto pljuju pate da imaju makar 10% sto imaju ovi koji zaradjuju bruke para ..
Znaci da sutra dodje taj Baka Prase i pljune ti u facu, ti bi reko ma nije on seljak, on ima puno para, ima pravo da mi pljuje u facu?
Dodje mi neki diler spida, i ja mu trebam reci, ma brate nema veze sto trujes djecu tim sranjem, uzeo si pare imas moje postovanje, zaradjujes vise od mene nemam ti sta reci? I trebam ga postovat, stavljat ga u isti rang sa nekim doktorom, glumcem, umjetnikom itd; zato što zarađuje više para?
Mora se svaki debil nužno poštovat jer ima puno para, wtf?
Svuda ima raznih retardiranih ličnosti koji uspiju, u Americi je Cardi B postala poznata jer je otvarala šampanjac pi*kom, ali tamo ce svi reci milionerka je ali je kurava koje se probila kroz showbiz mašineriju yebat je.
Medjutim kod nas bi rekli "svaka čast uspješna žena, sto ste ljubomorni, ne može to svako".Kakav mentalitet imamo to je čudo.
A uostalom, gdje ces poredit Dzeku i Merlina sa nekim tamo Nunijem, Bakom Prase itd.
Kao prvo povjerenje jedno u drugo ali 101%Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:14Ma druže ja sam se već razveo,nego me onako zanima,znaš kako je sa našim narodom,svako zna bolje od tebe,bukvalno mi govore ovo sto je ovaj ispod napisao,ako te kao nije prevarila šta ćeš se razvoditi ,po meni je tu mnogo drugih razloga zbog kojih se čovjek treba razvesti.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:06Sirok pojam.
Pa niko ne kaze da se pravda parama, ne mozes ti neciji seljakluk i primitivizam, ili Nunijevo poltronstvo nicim opravdat. Samo je dosao vakat da se glas takvih budala i seljacina daleko cuje i da ima mnogo drugih idiota koji to gledaju i uzivaju u tom. Jbg, nekad su knjige pisali Mesa Selimovic i Ivo Andric, danas ih pise Aca Lukas. Stand one Olivere Cirkovic na Sajmu knjige najposjeceniji. Al to vise govori o drustvu u kojem danas zivimo. Ne znam, mozda bi drugacije bilo i prije da je bilo interneta, mozda bi Pajtonovci u svijetu ili TLN kod nas bili najpoznatiji influenseri i youtuberi i narod bi se zgrazao da im gleda skeceve svaki dan na streamu. TLN su se prvo skupljali na radiju, pa se uvezali s nekim ljudima da dobiju prostor na TVu da neko cuje za njih. Nekako, veci je trud trebao da se neko takav probije, mozda je bilo i 'ludjih" likova od Neleta i Djure al nisu se cimali oko tog. Danas svaka zgrada u BiH ima 2-3 influensera ili youtubera, svi mogu kupit kameru od 50 KM i snimat. I ko ubode fazon, na osnovu svojih debilizama ce zaradit lovu. Takav vakat, jbg.RollingPaper je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:46Najvise smo otisli u ku*ac jer se samo kod nas pravda sve parama. Ako si debil ili seljak, onda ti dzaba 100 miliona nosit ces taj epitet.harry_90 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 10:16Nisi razumio sta sam htio reci al hajd.. Mene samo nervira to sto nas narod ne moze podnijeti neciji uspjeh kao sto vec imaju Baka,JalaBuba,Speed.. ljudi su na svoj nacin okrenuli pare,a to sto kad nas vecina ceka da za njega uradi neko drugi,to nije nista ili cekaj pocetak mjeseca da legne 1500 km,pa se malo gotivi i onda prst u usta i pljuj sve oko sebe sto zaradjuje vise od tebe..a ti sto pljuju pate da imaju makar 10% sto imaju ovi koji zaradjuju bruke para ..
Znaci da sutra dodje taj Baka Prase i pljune ti u facu, ti bi reko ma nije on seljak, on ima puno para, ima pravo da mi pljuje u facu?
Dodje mi neki diler spida, i ja mu trebam reci, ma brate nema veze sto trujes djecu tim sranjem, uzeo si pare imas moje postovanje, zaradjujes vise od mene nemam ti sta reci? I trebam ga postovat, stavljat ga u isti rang sa nekim doktorom, glumcem, umjetnikom itd; zato što zarađuje više para?
Mora se svaki debil nužno poštovat jer ima puno para, wtf?
Svuda ima raznih retardiranih ličnosti koji uspiju, u Americi je Cardi B postala poznata jer je otvarala šampanjac pi*kom, ali tamo ce svi reci milionerka je ali je kurava koje se probila kroz showbiz mašineriju yebat je.
Medjutim kod nas bi rekli "svaka čast uspješna žena, sto ste ljubomorni, ne može to svako".Kakav mentalitet imamo to je čudo.
A uostalom, gdje ces poredit Dzeku i Merlina sa nekim tamo Nunijem, Bakom Prase itd.
Jesi se to pokajao pa sad preispituješ svoju odluku i tražiš sebi opravdanje?Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:14Ma druže ja sam se već razveo,nego me onako zanima,znaš kako je sa našim narodom,svako zna bolje od tebe,bukvalno mi govore ovo sto je ovaj ispod napisao,ako te kao nije prevarila šta ćeš se razvoditi ,po meni je tu mnogo drugih razloga zbog kojih se čovjek treba razvesti.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:06Sirok pojam.
Ma druže ni u kom slučaju, nego mi je samo čudno da ljudi ne razumiju da si shvatio da jednostavno ne možeš i ne želiš sa nekim, bez obzira i na novac i stan i auto i sve materijalno, nema jednostavno hemije. Bukvalno mi okolina govori trebao si naći ljubavnicu,sve bi se popravilotabba77 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:46Jesi se to pokajao pa sad preispituješ svoju odluku i tražiš sebi opravdanje?Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:14Ma druže ja sam se već razveo,nego me onako zanima,znaš kako je sa našim narodom,svako zna bolje od tebe,bukvalno mi govore ovo sto je ovaj ispod napisao,ako te kao nije prevarila šta ćeš se razvoditi ,po meni je tu mnogo drugih razloga zbog kojih se čovjek treba razvesti.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:06
Sirok pojam.
Šta se imaš kome pravdati? Ako si ti bio nezadovoljan, imaš puno pravo da se razvedeš bez pravdanja ikome. Vjerujem da si pokušao sve što si mogao i ako si vidio da nije išlo, uradio si pravu stvar.Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:56Ma druže ni u kom slučaju, nego mi je samo čudno da ljudi ne razumiju da si shvatio da jednostavno ne možeš i ne želiš sa nekim, bez obzira i na novac i stan i auto i sve materijalno, nema jednostavno hemije. Bukvalno mi okolina govori trebao si naći ljubavnicu,sve bi se popravilotabba77 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:46Jesi se to pokajao pa sad preispituješ svoju odluku i tražiš sebi opravdanje?Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:14
Ma druže ja sam se već razveo,nego me onako zanima,znaš kako je sa našim narodom,svako zna bolje od tebe,bukvalno mi govore ovo sto je ovaj ispod napisao,ako te kao nije prevarila šta ćeš se razvoditi ,po meni je tu mnogo drugih razloga zbog kojih se čovjek treba razvesti.![]()
znaš kako, mislim da je prevara ono nešto posljednje što prelazi granicu čak i u brakovima koji super funkcionišu u drugim stvarima, pa zato narod odma poleti na to...ja sam prije braka živio sa suprugom da vidimo kako šta to funkcioniše u našem odnosu, upravo da bih izbjegao, odnosno minimizirao mogućnost donošenja pogrešne odluke tj. stupanja u život s nekompaktibilnom osobom, počevši od dnevnih rutina, higijene, hrane koju jede i sl.Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:56Ma druže ni u kom slučaju, nego mi je samo čudno da ljudi ne razumiju da si shvatio da jednostavno ne možeš i ne želiš sa nekim, bez obzira i na novac i stan i auto i sve materijalno, nema jednostavno hemije. Bukvalno mi okolina govori trebao si naći ljubavnicu,sve bi se popravilotabba77 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:46Jesi se to pokajao pa sad preispituješ svoju odluku i tražiš sebi opravdanje?Muumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:14
Ma druže ja sam se već razveo,nego me onako zanima,znaš kako je sa našim narodom,svako zna bolje od tebe,bukvalno mi govore ovo sto je ovaj ispod napisao,ako te kao nije prevarila šta ćeš se razvoditi ,po meni je tu mnogo drugih razloga zbog kojih se čovjek treba razvesti.![]()
Pa zato sto se okrene tipa ako niste sretni godinu, mozda slijedecu se okrene. Ako nije bilo prevare, nasilja, narkomanije sve ostslo je ti je sad ovako sad onako, u smislu srece. Brak je ups and downs, ne postoji brak bez nesuglasica, nerviranja i svega toga ko god kaze laze, ali veslate, nema ni muska ni zenska koji nije sebi reklo "sto mi je ovo trebalo" u nekom perioduMuumii je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:14Ma druže ja sam se već razveo,nego me onako zanima,znaš kako je sa našim narodom,svako zna bolje od tebe,bukvalno mi govore ovo sto je ovaj ispod napisao,ako te kao nije prevarila šta ćeš se razvoditi ,po meni je tu mnogo drugih razloga zbog kojih se čovjek treba razvesti.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2025, 11:06Sirok pojam.
Pa istu stvar ce napraviti s ljubavnicom, tj jos goru stvar ce napraviti, jer ce zena kad tad saznati, razvest ce se, a djeca ce ga gledati kao glavnog krivca svega toga.admin je napisao/la: ↑10 jul 2025, 12:23
Ako imaš djecu, onda je pravo pitanje koji razlog je dovoljno dobar da svojoj djeci napraviš najgori horor koji oni mogu zamisliti, napraviš im sranje koje će ih pratiti cijeli život i možda negativno uticati na njihovo sazrijevanje. Meni licno neka hemija ili bilo kakav egoistični razlog ne bi bili dovoljni. Ako je do hemije stvarno nadji ljubavnicu pa hemijaj, a nemoj vlastitu djecu maltretirati jer tebi eto nešto fali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.