Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bravo Baka !!
Koliko srece ima Zrinjski to za ne povjerovati.
Jos se zale.
Jos se zale.

- Zeljeznicar -
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta sam obrisaosmoto je napisao/la:@svrakino
Ne ne brisati, ne valja to raditi!
Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci 

Dosadan si,seljacino.Zenzo je napisao/la:Koliko srece ima Zrinjski to za ne povjerovati.
Jos se zale.
Izvinisvrakino1921 je napisao/la:Sta sam obrisaosmoto je napisao/la:@svrakino
Ne ne brisati, ne valja to raditi!

. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj Bake-neko je iz Sarajeva naredio da se igra
- SamoTravnik
- Kontakt:
Zato sto su naredili da se mora igrati utakmica a ne sto je teren katastrofalan.nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Ovo je realno sramota, sramota je predstavljati drzavu sa ovakvim terenima. Ovo treba pauzirati godinu dana, srediti 10ak terena i onda opet poceti, ovo prestaje biti smijesno.
Jesi slusao covjeka uopste?nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Covjek lijepo rekao ,sudija nije zelio da se igra ovaj mec,ali je dosla direktiva iz Sarajeva da se mec mora odigrati..
I rekao je jos da se mec mogao prolongirati za 24 sata da se teren koliko toliko sredi,ali nije po direktivi ljudi iz Sarajeva..
Jel sad jasnije ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Niko ne kaže da teren nije grozan ali ljudi u Borcu su tako namjerno htjeli a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja Baka.SamoTravnik je napisao/la:Zato sto su naredili da se mora igrati utakmica a ne sto je teren katastrofalan.nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Ovo je realno sramota, sramota je predstavljati drzavu sa ovakvim terenima. Ovo treba pauzirati godinu dana, srediti 10ak terena i onda opet poceti, ovo prestaje biti smijesno.
Zadnja izmjena: nellic07, dana/u 07 mar 2018, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
steta sto ovako nije imao dlake na jeziku nakon Bijeljine ili Goska
Don't believe the hype.
Odavno Sliskovicu glava nije u vinklu. Nikad od njega insan. Takav je bio i kao igrac.svrakino1921 je napisao/la:Joj Bake-neko je iz Sarajeva naredio da se igra
Pusti kockara. Postao je mitoman otkad se lize sa Beusom. Eto ih tamo nek se natezu...
Zivjela BiH

ti bas i nisi inteligentan...nellic07 je napisao/la:Niko ne kaže da teren nije grozan ali ljudi u Borcu su tako namjerno htjeli a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja Baka.
Bravo. Tad je sve bilo ok. Pusti munafike i licemjere sa kamenjara.akisarajevo92 je napisao/la:steta sto ovako nije imao dlake na jeziku nakon Bijeljine ili Goska
Smanji komplekse.Za grozan teren u BL krivi su ljudi iz Borca a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja nacionalist Baka.harry_90 je napisao/la:Jesi slusao covjeka uopste?nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Covjek lijepo rekao ,sudija nije zelio da se igra ovaj mec,ali je dosla direktiva iz Sarajeva da se mec mora odigrati..
I rekao je jos da se mec mogao prolongirati za 24 sata da se teren koliko toliko sredi,ali nije po direktivi ljudi iz Sarajeva..
Jel sad jasnije ?
Glupa izjava, odgovoran je Borac. Baka nek smanji malo politicke gluposti jer izjava tako zvuci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
ajde tucaj kamenje,ostavi se tastatureChinaglia je napisao/la:ti bas i nisi inteligentan...nellic07 je napisao/la:Niko ne kaže da teren nije grozan ali ljudi u Borcu su tako namjerno htjeli a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja Baka.
A odakle je stigla direktiva Bjelici da unakazi Borac. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
po meni..u pravu je sve što je rekao,ali hinjski,mudro je prećutao isti penal za borac,kao nad filipovićem u subotu...lijepo je to ispinovao "ne bih o utakmici"....
ja sam malo starijeg kova....znači,ili je trebao reć i jedno i drugo,ili ništa..preskočiti svaki komentar...
ovako je rekao samo onaj dio koji njemu i njegovom klubu odgovara...iako ništa nije slagao,ostaje gorak utisak jer je komentarisao kao sa švedskog stola....samo ono što mu ide u prilog
ja sam malo starijeg kova....znači,ili je trebao reć i jedno i drugo,ili ništa..preskočiti svaki komentar...
ovako je rekao samo onaj dio koji njemu i njegovom klubu odgovara...iako ništa nije slagao,ostaje gorak utisak jer je komentarisao kao sa švedskog stola....samo ono što mu ide u prilog
Kakve komplekse..bas me briga na sta cilja Baka ja ti ponavljam sta je covjek rekao,al ti odmah na komplekse..uzivaj u zivotu i mani se "politike"..nellic07 je napisao/la:Smanji komplekse.Za grozan teren u BL krivi su ljudi iz Borca a ne neko "političko Sarajevo" na šta cilja nacionalist Baka.harry_90 je napisao/la:Jesi slusao covjeka uopste?nellic07 je napisao/la:Baka optužuje Sarajevo za loš travnjak u Banja Luci
Jel sad jasnije ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.