Feldmarschall je napisao/la:madridist je napisao/la:Koliko da produzi druze Feld?
Tri do pet godina na način da ide na oko 40 golova po sezoni. Mislim da to nisu prevelika očekivanja za nekog ko je GOAT kategorija fudbalera i sportiste u konačnici. No bitnije od toga je da ne bude preveliki teret ekipi. Ako će ekipa isključivo raditi za njegovu statistiku onda je to promašaj i karta za MLS, ali ako će on naći način da uz to pomogne ekipi onda će se povući kao jedan od najvećih svih vremena, što apsolutno zaslužuje. Devetka mu nije strana, ali objektivno ima još puno raditi na sebi da ponudi više od završnice igrajući u vrhu napada. Napadačevo je da zabija bilo prije 20 godina, danas vladaju hibridi.
I ti i ja i Cris smo svjesni da se nivo koji on odrzava znaci 11-12 godina fizicki ne moze nastaviti jer godine uzimaju danak,33 kuke su zalazak sunca koliko god mi mastali o necemu drugom.
A da je zasluzio da ga se istrpi nema spora ,da moze pruziti jos ovu i narednu sezonu ,naravno a onda sa 35 strpati u padze jos 50-ak milja od MLS-a. Ovo isto vazi za njegovog najboljeg druga koji je malo mladji.
U svakom slucaju ne vjerujem u pojavu dva ovakva dominatora istovremeno za nasih zivota.
I da ,mene da se pita ja bih ga drzao do zadnjeg dana i napravio mu oprostaj kakav nije zapamcen ali ovaj novi svjetski poredak ..