FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tanbabuka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tanbabuka » 05 jan 2014, 16:03

kraljlavova je napisao/la:Ja koliko znam komazec ima ponudu iz izraela sve je otvoreno
Komezec ima ponudu ali se raspametio i jos nije odlucio mada je blizu ostanka jer mu je receno ako ode na probe ili bilo sto slicno da se u Sarajevo nece moci vratiti.Da se samo on pita ostao mi i odmah potpisao ugovor,ali menadjer mu nije za to da potpisuje novi ugovor.Al bez obzira vece su sanse da ostane,a ako ode Sarajevo ce dobiti ostetu.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 16:09

Kad sam ja pisao da Komazec ide, a onaj barseloninfan se smijao. :lol:
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 16:11

A gdje je otisao pa si ti dosao ovdje pokupiti svu pamet svijeta da si kao bio upravu.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 16:11

1L8F9C2 je napisao/la:A gdje je otisao pa si ti dosao ovdje pokupiti svu pamet svijeta da si kao bio upravu.
Nisam napisao da je otišao, nego da će ići iz Sarajeva. Šta ti nije jasno ?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2014, 16:12

TimeLine je napisao/la:Kad sam ja pisao da Komazec ide, a onaj barseloninfan se smijao. :lol:
Dokle je doso, jel' sjeo na avion?
#divovi

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jan 2014, 16:13

TimeLine je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:A gdje je otisao pa si ti dosao ovdje pokupiti svu pamet svijeta da si kao bio upravu.
Pa da nam objasnis sta je pogrijesio u tome sto ti se smijao, za sada je on to sa razlogom cinio jer Nikola nije nigdje otisao tako da ti se smijem i ja.

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 16:16

1L8F9C2 je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
Pa da nam objasnis sta je pogrijesio u tome sto ti se smijao, za sada je on to sa razlogom cinio jer Nikola nije nigdje otisao tako da ti se smijem i ja.
Ma Komazec ostaje. ;) Tan će mu dati pare, što bi išao negdje drugo. ;)

@mustafa, neće letiti nigdje.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2014, 16:20

TimeLine je napisao/la:
Nisam napisao da je otišao, nego da će ići iz Sarajeva. :lol: :lol: :lol: :lol: Šta ti nije jasno ?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jan 2014, 16:22

Onda cemo vam juniore uzimati kad sa njima osvajate. :mrgreen:
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2014, 16:28

Interesantno je to sto maleni igraju sa juniorima,a Sarajevo je uz Leotar imalo najmlađu ekipu. :idea:

TimeLine
Kontakt:

Post Postao/la TimeLine » 05 jan 2014, 16:39

amypitar je napisao/la:
TimeLine je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Interesantno je to sto maleni igraju sa juniorima,a Sarajevo je uz Leotar imalo najmlađu ekipu. :idea:
Zanimljivo je to da Željo igra s svojim juniroma, a Sarajevo igra s juniorima Travnika, Leotara. A fudbal se igra iz ljubavi prema nekom klubu, i tu leži formula uspjeha, titula.

Jel mislis na ljubav vasih kadata(odbili potpisati ugovor).Gdje tu nesta ljubav. :?: Jos si ti zelen sinko. :idea: Danas nema ljubavi ni izmađu roditelja i djeca ,a kamoli igraca prama klubu.
Davno su ta vremena prosla.
Bajić, Kjosevski, Sadiković, Čutahija, Čolić itd. O čemu ti pišeš, blage ti veze nemaš!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 jan 2014, 16:45

TimeLine je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Interesantno je to sto maleni igraju sa juniorima,a Sarajevo je uz Leotar imalo najmlađu ekipu. :idea:
Zanimljivo je to da Željo igra s svojim juniroma, a Sarajevo igra s juniorima Travnika, Leotara. A fudbal se igra iz ljubavi prema nekom klubu, i tu leži formula uspjeha, titula.

@12hg49

Pisao sam na vašoj temi, kad su vam igrači ima li sijalice u frižideru, tako da ti to nije tačno. ;)
Koji si ti klon ? Vidim registrovao si se prije dvadesetak dana, a kažeš da si odavno na forumu :lol: Kako si se prije zvao ? I de nam reci još info o Sarajevu ti i onaj PLBIH ili kako se već zove znate šta Tan doručkuje. Nekad pomislim da ste jedna osoba. Ko nam dolazi i odlazi, daj kakvih pikanterija.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 jan 2014, 16:46

za Time line nemoj svega ti više.Vidim golmani vam se satraše braneći jedino Bajić igra a i ovaj je nešto igrao Sadiković a sad bi i ja tako mogao nabrojati:Radovac,Handžić,Čulov,Plakalo1-2,Muharemović ......
Sarajevo ljubavi moja!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 jan 2014, 17:10

Istina je da Sarajevo ima jednu od najmlađih ekipa. Nažalost, ti mladi igrači ne igraju, osim Radovca koji je zabilježio 14 nastupa od čega samo 2 puta starter.

Ostali mladi igrači nisu nastupali kao starteri, a uz Radovca je Alem Plakalo sakupio 4 nastupa i F. Handžić 2 nastupa.

Ne bih išao u bilo kakvu konfrontaciju, ali su u Želji u ovoj sezoni nastupali: Armin Hodžić 16 puta - 9 kao starter; Rijad Bajić 13 - 2; Damir Sadiković 12 - 2; E. sadiković 5 - 0; Zolotić 4 -0; Hasanhodžić 2 - 1.....

Odgovor i za @sekca - treba biti svjestan da su najviše nastupa u ekipi Sarajeva imali stariji igrači. Ovo stariji je pod navodnicima, jer ja igrače dijelim na dobre i manje dobre, a ne na stare i mlade.

Ponavljam da Sarajevo slabo daje šansu mladim igračima za igru, a u rosteru ih je kijamet i to Sarajevo čini jednom od najmlađih ekipa u ligi, kao ona priča o kupusu i mesu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2014, 17:14

Sto posto i ja sam o tome govorio.Nekad se u Zelji kupovalo kapom i sakom, dok je bilo Dzekine love.Sad na jednom nasa djeca.To jest dobra stvar forsiranje nase djeca,ali na dugorocne staze,ali klubovi kao Zeljo i Sarajevo to ne mogu trpiti.Sjetim se Agima Nikolica i cuvenih Bordo beba,i koliko je raja sa istoka to mogla trpiti,i sve se raspalo.Po meni mi trebamo kopirati Dinamo Z.Svu djecu iz Hrvatske i regije kupuju,kao vec gotov proizvod,i onda ih prodaju za velike novce.Zato se i gradi ova akademija,da se pokupi djeca iz BiH i regije, i pokusa naparaviti par igraca, koja bi se mogla prodati vani.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 jan 2014, 17:18

Ukratko pokrij se koliki ti je jorgan, i smij se na silu da se dusmani ne raduju:-)

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 05 jan 2014, 17:57

Inace, timeline je onaj aldin sto je banovan 500 puta. Otkud sad ta prica da komazec ide? Zar nije izjavio da ostaje?
4.10.2009.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 jan 2014, 18:02

Slažem se da igra Hodžić standardno i Bajić ostali ne ali Hodžić nije vaš nego posudba je li tako? Kod nas igraju u pravu si stariji Kovačević,Cimirot,Jevtić oni nisu iz naše škole a svi igraju u 21 a Dupovac je naš. Doduše malo šanse i u jednom i u drugom timu dobijaju mladi nekad malo više kod nas nekad kod vas ali sve je to tanko.Vedran je odličan golman a pitaj brku što če mu onaj Dinamov ili Hadžić a baš mi je truba da ne brani mali.Vidi ne može ni Sarajevo ni Željo zasnivati igru na podmladku kamo puste sreće da je tako ali ne može( dobro ovaj reče Agimove bebe).U nas je li imalo valja dijete ide odma vani primjer Hodžić vaš ili Hrelja ili zadnji ovaj mali Čiva kod nas.Sreća vaša pa Liverpul daje malog na posudbu Želji (Hodžić) a šta da ga nekom drugom posudi a može a Hrelja otišao vani kao talenat i sad se vratio a prop'o ko žeton,ovaj mali Čiva najbolji kažu bio u juniorima ode u Fortunu itd... Samo ovi juniori teško se mogu uklopiti treba tu još hljeba i rada treba im pomalo davati šansu ali ne da budu nosioci igre kao što vi govorite kod vas da su a nije taćno. Najbolji vam je ove sezone po meni bio Tomić i mali Stanić a nijedan nije vaša škola a i Jamak je bio dobar ali da nije otišao u Čelik ništa od njega ne bi bilo kad se vratio u Želju kao da je neki drugi igrač došao.Svraka ne znam šta je ali nije to onaj od prošle godine tako da to zasnivanje igre na juniorima je šuplja fraza ali eto ako vi tako volite neka bude.
Sarajevo ljubavi moja!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 jan 2014, 18:43

Hodžić, Sadiković i Bajić su više manje standardni. Oni su reprezentativci U19.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 jan 2014, 21:01

SarajlijaTM je napisao/la:
sekac je napisao/la:za Time line nemoj svega ti više.Vidim golmani vam se satraše braneći jedino Bajić igra a i ovaj je nešto igrao Sadiković a sad bi i ja tako mogao nabrojati:Radovac,Handžić,Čulov,Plakalo1-2,Muharemović ......
Hodzic citavu sezonu standardnih 11,bajic veci dio sezone i sadikovic pred kraj nalazi svoje mjesto u prvom timu.Zadnju tekmu protiv borca,prije nego sto smo dali go je izgledalo da samo on igra...
Uzmi jos u obzir da je drugi go u ceskoj,protiv viktorije,liga sampiona,upravo djelo bajica i sadikovica...
Ovi ostali,ulaze lagano u igru,a znas da kod nas juniori ne griju klupu i sjede samo da ih brojimo za godine u ekipi.

Pozz drug ;)

Sekiraju li te ova djecurlija? :mrgreen:
eee Bože šta mene ima sekirati igraju vam djeca standardno šta češ a u nas igraju starci dobar komentar. Imamo razloga da se sekiramo pravo :o
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, mosarajvosa83, Napapijri i 37 gostiju.