de osvojite šta
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Razlika je u tome što je Liverpul na Parku Prinčeva izgledao kao Lorient, tri puta centra nisu prešli a dobili utakmicu, normalno da će biti stidljivi. Arsenal je većinu utakmice napadao i stvarao prilike, iskreirao više u dvije utakmice, odlučile su nijanse u kojima su Francuzi bili bolji, iskoristili su više svojih šansi i to je to, vjerovatno i Donaruma koji je spašavao domaće je u dobroj mjeri napravio razliku tako da ne znam čemu tolika frka oko Artetine spike koja je manje više na mjestu. Pariz je bio bolji prvih pola sata na Emiratesu i to im je bilo dovoljno.
Da je odigrao klasični bunker u Parizu i uzdao se u nafaku i Alisona bila bi šuplja priča, ovako je ona u kojoj ne pobjedi uvijek bolja ekipa.
Da je odigrao klasični bunker u Parizu i uzdao se u nafaku i Alisona bila bi šuplja priča, ovako je ona u kojoj ne pobjedi uvijek bolja ekipa.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nijanse
Razbio ih PSG u obje utakmice bukvalno

Razbio ih PSG u obje utakmice bukvalno
- QUARTERBACK
- Kontakt:
osvojili bi ova nizerazredna takmicenja da mozemo ucestvovati u njima

- JayCatwright
- Kontakt:
Pretvarat cemo se da Arsenal nisu karali Villareal i slicne ekipice u nizerazrednim natjecanjima
Treba biti objektivan pa reci da Kmecavac ni to ne bi uspio uzeti. Igrao je i to i gubio od smijesnih ekipa. Nevjerovatno da ce ostati i nakon ove sezone i da mu se dopusta da i dalje baca novac na nepotrebne polovnjake.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:11osvojili bi ova nizerazredna takmicenja da mozemo ucestvovati u njima![]()

Naravno, 19 šuteva prema golu je imao Arsenal i izgubio, Liverpul je imao dva i pobjedio. U ostalom, više je Pariz iskreirao šansi u jednoj utakmici protiv Liverpula nego kombinirano u dvije utakmice sa Arsenalom.
Naravno da su nijanse, na Emiratesu u četvrtoj minuti iz prve šanse Dembele daje gol cjevanicom, na Parku Prinčeva Arsenal u prvih dvadeset minuta četiri odlične šanse ofulao, na ovom nivou dovoljno da odluči dvomeč.
- JayCatwright
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Igrali smo dok smo bili ekipa u izgradnji, ja sam se svakako okrenuo protiv njega al ovo uzdizanje sezona uniteda i spursa s obzirom na pozicije na tabeli udara na inteligenciju ne kontam kako ljudi tako povrsno gledaju fudbalMogli je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:15Treba biti objektivan pa reci da Kmecavac ni to ne bi uspio uzeti. Igrao je i to i gubio od smijesnih ekipa. Nevjerovatno da ce ostati i nakon ove sezone i da mu se dopusta da i dalje baca novac na nepotrebne polovnjake.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:11osvojili bi ova nizerazredna takmicenja da mozemo ucestvovati u njima![]()
![]()
5 godina nemg osvojit ni coca cola kup

Citam sad da ce dati 30m za rezervnog golmana. Kakav bolesnik.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:21Igrali smo dok smo bili ekipa u izgradnji, ja sam se svakako okrenuo protiv njega al ovo uzdizanje sezona uniteda i spursa s obzirom na pozicije na tabeli udara na inteligenciju ne kontam kako ljudi tako povrsno gledaju fudbalMogli je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:15Treba biti objektivan pa reci da Kmecavac ni to ne bi uspio uzeti. Igrao je i to i gubio od smijesnih ekipa. Nevjerovatno da ce ostati i nakon ove sezone i da mu se dopusta da i dalje baca novac na nepotrebne polovnjake.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:11osvojili bi ova nizerazredna takmicenja da mozemo ucestvovati u njima![]()
![]()

- JayCatwright
- Kontakt:
Ovi jadovi Sotona ne mogu uzeti.
Da, naredne sezone će se liga uzeti još lakše.

Da, naredne sezone će se liga uzeti još lakše.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo 12-og boda za Southampton, ipak Derby ostaje najgora ekipa ikad u PL 

Don't believe the hype.
Nemoj tako, došo Zubimendi.JayCatwright je napisao/la: ↑10 maj 2025, 17:56Ovi jadovi Sotona ne mogu uzeti.![]()
Da, naredne sezone će se liga uzeti još lakše.![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 maj 2025, 17:57Evo 12-og boda za Southampton, ipak Derby ostaje najgora ekipa ikad u PL![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jel realno da u borbi za ligu prvaka ne možeš dobiti najlošiju ekipu u povijesti lige? Rokni se Pep. 

Igrali ste dok ste bili u izgradnji, a United/Tottenham osvajaju dok su u raspadu. Levels.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:21Igrali smo dok smo bili ekipa u izgradnji, ja sam se svakako okrenuo protiv njega al ovo uzdizanje sezona uniteda i spursa s obzirom na pozicije na tabeli udara na inteligenciju ne kontam kako ljudi tako povrsno gledaju fudbalMogli je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:15Treba biti objektivan pa reci da Kmecavac ni to ne bi uspio uzeti. Igrao je i to i gubio od smijesnih ekipa. Nevjerovatno da ce ostati i nakon ove sezone i da mu se dopusta da i dalje baca novac na nepotrebne polovnjake.QUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2025, 16:11osvojili bi ova nizerazredna takmicenja da mozemo ucestvovati u njima![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Pokralo nas svugdje.
Mi samo znamo posteno, eto i mi probali pokrast u FA Cupu pa se nama odmah vratilo, ne znam kako ovi drugi kradu i nema posljedica.
Mi samo znamo posteno, eto i mi probali pokrast u FA Cupu pa se nama odmah vratilo, ne znam kako ovi drugi kradu i nema posljedica.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, JackW i 14 gostiju.