haj ti odustani od toga sjebaces mi prosjekLudLo 4 je napisao/la:E vidis u mene je uvijek bilo suprotno od toga,a idem i sutradiego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Ma buraz bit ce nam na pola,znaci remidiego_TM je napisao/la:haj ti odustani od toga sjebaces mi prosjekLudLo 4 je napisao/la:E vidis u mene je uvijek bilo suprotno od toga,a idem i sutradiego_TM je napisao/la: to je dobro spusticemo mi njih na zemlju ko nas prije dvije godine zrinjski i rudar. PS: idem u travnik a dosad kad god sam iso na gostovanje pobijedili smo(ne racunam pitare)
iskreno u Travniku nikad nisam bio za onog sto je prije rekao da odavno nisam u travniku bio.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
-
Just do it.TM
- Kontakt:
nemoj zivota tiLudLo 4 je napisao/la:Moja ekipa vec mi nabrajaJust do it.TM je napisao/la:Nemoj ti onda sutra na gostovanje zivota titrebaju nam ova 3 boda
![]()
nakon **** skontali da sam ja peh,hoce da me vezu da ne idem sutra
:)
-
BlingBling
- Kontakt:
Trening samo sto nije poceo
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
poslusaj ti svoj SRCE ...pa idi !!!

Kad je trening i hoce li biti Zlatan na treningu?
Moglo bi se ubiti malo vremena.
Hvala
Moglo bi se ubiti malo vremena.
Hvala
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
BlingBling
- Kontakt:
-
FORZA ZELJO
- Kontakt:
Ma sta reci za sutra mi smo ZELJO oni su Travnik, dosta receno
3 boda zdrao
Z E LJ O !!!!
3 boda zdrao
Z E LJ O !!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....
Haj' vid'te kakav će biti Zlaja? Hoće li mu iko dodati lopte haha? Je li još tu Manuel ?
Osim - drugo ime za Želju !
On je svoje odradiorossoner je napisao/la:Haj' vid'te kakav će biti Zlaja? Hoće li mu iko dodati lopte haha? Je li još tu Manuel ?
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Sta bi za marleya, pratim ovako na forumu ali nista o njemu, a to da ce muslimovic potpisat za zelju, pusti snovi
danas je sjedio na tribinama vjerovatno nista od njega...muslimovica nije bilocala je napisao/la:Sta bi za marleya, pratim ovako na forumu ali nista o njemu, a to da ce muslimovic potpisat za zelju, pusti snovi
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Steta za Marleya, sigurno nista nista losi nije od ovih "igraca" sto su vec tu al eto.. idemo dalje. Steta sto nije proso jer nam treba igrac njegovog tipa, svaka cast Besliji al njegovo ponasanje i sprema nisu za prve postave..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Muslimovic od ponedeljka!19TM87 je napisao/la:danas je sjedio na tribinama vjerovatno nista od njega...muslimovica nije bilocala je napisao/la:Sta bi za marleya, pratim ovako na forumu ali nista o njemu, a to da ce muslimovic potpisat za zelju, pusti snovi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
a pravna država? 
Kako Muslimović dovlači raje na trening, a ti isti ne idu redovno na tekme, a kamoli na treninge, šta bi bilo da potpiše za nas

pa realno, barem milju, milju i po po domaćoj utakmici.
- Blagoje Bratić
jel večeras zadnji rok za prelazak igrača u klubove i pronalazak angažmana ili je to samo za igrače kad prelaze iz kluba u klub,a slobodni imaju još roka,kako to ide.Valjalo bi kad bi Muslimović potpisao,i taj Manuel neznam kakav je 
Nek si ti meni zdravi i ziv prelazni rok traje do 1. septembra, tacnije do 23:59h 31. avgustaBlagoje Bratić je napisao/la:jel večeras zadnji rok za prelazak igrača u klubove i pronalazak angažmana ili je to samo za igrače kad prelaze iz kluba u klub,a slobodni imaju još roka,kako to ide.Valjalo bi kad bi Muslimović potpisao,i taj Manuel neznam kakav je
Mes Que Un Club
- partibrejker1921
- Kontakt:
Prelazni rok u Premijer ligi BiH završen je 05. augusta. Slobodni igrači mogu se dovoditi u decembru, aprilu isto kao i sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.