FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje bi to Koma trebao da ide, i koliko cemo dobiti odstete ? Ovaj Aganovic je slodina uz Stojceva cemo imati strasan vezni red, jos kad se tu vrati Dzakmic (stari), jos ako dodamo Stevanovica to ce da bude jedna strasna masinerija. Desni bek?...Pa zasto se " ne ode" do Afrike i najdemo nekoga sprintera, ionako bekovi i ne trebaju da budu neki fudbalski znalci, vec jaki, brzi i da imaju "neki" centarsut. Vidimo da su vecina bekova u Eu ligama crnci, zasto i mi to ne bi pokusali.
-
- Kontakt:
smijeshna je odshteta za komu,onaj delegat irfan je potpis'o prelosh ugovor,ostaje nam samo komina dobra volja,ne lozhite se na stevu bezze,teshko da che vamo dochi
VVVBK
VVVBK
Komazec je jedan od rijetkih igraca u ligi koji ima PROFESIONALNI UGOVOR tako da ove suplje da je sa njim potpisan los ugovor okaci macku o rep. Pogotovo Irfan nista sa njim nije potpisao.nukleusmember je napisao/la:smijeshna je odshteta za komu,onaj delegat irfan je potpis'o prelosh ugovor,ostaje nam samo komina dobra volja,ne lozhite se na stevu bezze,teshko da che vamo dochi
VVVBK
-
- Kontakt:
irfan ga je doveo i zakljuchio katostrofalan ugovor,kao shto je uradio sa svakim igrachem,kada kazhem da je potpis'o,ne kazhem da je bukvalno to uradio,jer on nije ovlashteni potpisnik,ali da je on sve to iskonstruis'o,jeste,to odgovorno tvrdim,kako mislish profesionalni ugovor?
VVVBK
VVVBK
Ma nista upravu si, ja sam se malo zbunio.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ljudi dragi taj Aganovic igra u drugoj svedskoj ligi, mislio sam da su nam apetiti porasli, ali...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nesto ne vjerujem da ce Komazec tek tako otici sada kad je Tan tu, jer svi se nekako trpaju i guraju Sarajevu, sto je i logicno, jer su namirisalil pare, jedino ako nema neku dobru ponudu iz liga 5 ili 2. Bundesligu, znam da se to spominjalo. Ako on ode onda ostajemo na istom sto se napda tice, tu je Bilbija koji je mozda i za nijansu bolji igrac, ali ne moze igrati sa Kaaricem u spicu, to nikako, to bi bila patnja i za oci i dusu 

-
- Kontakt:
izgleda da jesi
VVVBK

VVVBK
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta da jesi?
Ne znam odakle ste izvukli tog Adnana Aganovica. Istina da postoje kontakti ali sa Admirom Aganovicem koji je odlican igrac za nase lige.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@ je napisao/la:Ljudi dragi taj Aganovic igra u drugoj svedskoj ligi, mislio sam da su nam apetiti porasli, ali...
Za mene Aganovic nije pojacanje ,vec prosjecan igrac da se kaze,da je neko dosao.

Po pojacanjima cemo znati,nase ambicije u ovom prvenstvu.!!
-
- Kontakt:
govorim ovom frajci shto se malo zbunio,ma i ja bih bio najsretniji da koma ostane,no,preostaju nam samo dove za tu vrstu scenarija,koji bi bio idealan moram priznati,jer bi se otarasili karicha,a ovaj agan je pink floyd za istog realno
VVVBK
VVVBK
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ja pisem o Admiru, a po cemu je odlican? Sto je dao 14 golova u 30 utakmica u svedskoj drugoj ligi?1L8F9C2 je napisao/la:Ne znam odakle ste izvukli tog Adnana Aganovica. Istina da postoje kontakti ali sa Admirom Aganovicem koji je odlican igrac za nase lige.
Amy tako je, i sam Jarni je reko da je bolje dovesti jednog odlicnog nego 2-3 prosjecna igraca.
Ljudi gore su pisali od Adnanu ... Aganovic nikako nije prosjecan igrac a to gdje igra sada vjerovatno ima svoje razloge i Komazec nije igrao u nesto specijalnoj ligi prije dolaska (UPISAO 3 NASTUPA I DAO JEDAN GOL ZA SUPUNHABURI)u FKS pa se dokazao. Admir je uvijek bio dobar igrac i na klipu se vidi kako ima dobru realizaciju i jos se zna ubaciti iz drugog plana.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ja pisem o Admiru, a po cemu je odlican? Sto je dao 14 golova u 30 utakmica u svedskoj drugoj ligi?1L8F9C2 je napisao/la:Ne znam odakle ste izvukli tog Adnana Aganovica. Istina da postoje kontakti ali sa Admirom Aganovicem koji je odlican igrac za nase lige.
Amy tako je, i sam Jarni je reko da je bolje dovesti jednog odlicnog nego 2-3 prosjecna igraca.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Komazec je odigrao 11 utakmica i dao 9 golova. Da ne duljimo, mislim da je ovo suplja.
Bas me zanima sta sam to propustio i za koju ekipu je on dao 9 golova prije dolaska u FKS.Sarajlijc@ je napisao/la:Komazec je odigrao 11 utakmica i dao 9 golova. Da ne duljimo, mislim da je ovo suplja.
Mi trenutno nemamo igracki kadar ni za E.L,i pored povratka Bilbije i Stojveca.Nama je zadnja linija loša Vule-Dupovac,kad jaca ekipa izvrsi pritisak na zadnju liniju(npr.kao na derbiju ),panicno izbijamo loptu,nema igraca da je iznese(zadnji vezni).Nemamo desnog bocnog igraca, da zna dva dobra centaršuta izvesti.Fali nam dobar ofanzivni vezni tipa igraca(Turkovic-Buco).Nemamo dobrog rez. golmana,u slucaju povrede Bandovica ,eto belaja. O klupi da ne govorimo.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 jan 2014, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Isti taj Aganovic igra u drugoj ligi swedske samo radi NASEG trenera Azrudin Valentic,da nije njega bilo ovaj bi igrao u trecoj-cetvrtoj ligi Swedske i da ga smatramo pojacanjem ma daj !
Momak je kapiten ekipe i daleko najbolji strijelac koliko ja znam.Pricao mi je drug iz Svedske da je tamo ubica.Iskren je napisao/la:Isti taj Aganovic igra u drugoj ligi swedske samo radi NASEG trenera Azrudin Valentic,da nije njega bilo ovaj bi igrao u trecoj-cetvrtoj ligi Swedske i da ga smatramo pojacanjem ma daj !
Primis najmanje golova u ligi i dodje neko i pise kako imamo losu odbranu...najjaci dio tima ove polusezone definitnvo.Imali su kikseva ali kakav retardiran vezni red imaju ispred sebe kapa im dole.
Evo Hare se opet javio treba njega vratiti.
Evo Hare se opet javio treba njega vratiti.