Jbt vi stvarno koda nikad u školu niste išli, nikake fazone ne znate

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ekonomija drug.Tu je bas velika navala.Al' dobro je,ima se jos nesto u glavi.Bosniacum Lilium je napisao/la:zavisi koji fax head
mislio sam na fakultete tipa saobracajni, elektrotehnicki, masinski, tu itekako treba dobar prosjekHead je napisao/la:Ekonomija drug.Tu je bas velika navala.Al' dobro je,ima se jos nesto u glavi.Bosniacum Lilium je napisao/la:zavisi koji fax head
Prođe 3-4 lekcije ispočetka i javiše se naučiš te 3-4 lekcije ( svaki glupan može ) dobiješ dobru ocjenu i onda mjesec dana **** taj predmetlegenda reala je napisao/la:U srednjoj samo u prvom polugodištu(prvog razreda) učite i dobro se pokažite, ostatak je samo prepisivanje ocjena![]()
Jbt vi stvarno koda nikad u školu niste išli, nikake fazone ne znate![]()
Evo gledam i ne verujem.legenda reala je napisao/la:U srednjoj samo u prvom polugodištu(prvog razreda) učite i dobro se pokažite, ostatak je samo prepisivanje ocjena![]()
Jbt vi stvarno koda nikad u školu niste išli, nikake fazone ne znate![]()
Baš to.Bosniacum Lilium je napisao/la:mislio sam na fakultete tipa saobracajni, elektrotehnicki, masinski, tu itekako treba dobar prosjekHead je napisao/la:Ekonomija drug.Tu je bas velika navala.Al' dobro je,ima se jos nesto u glavi.Bosniacum Lilium je napisao/la:zavisi koji fax head
rek'o bi covjek da je isao u srednju kad cita njegove postovelikma23 je napisao/la:Sto je legenda pokupio folove
Ko će gaAgresivnoDjubre je napisao/la:Hazard jesil ti ozenjen ozbiljno ?
Moram pitati,znam da je spominjao.Al opet gledam visi na forumu,pa kad onda provodi vrijeme sa zenom ? Ili je uzeo preko chatruleta hahhhaahahahlegenda reala je napisao/la:
Ko će ga
Ma laže ba, nema tek 18-19 godina, kakva ženidbaAgresivnoDjubre je napisao/la:Moram pitati,znam da je spominjao.Al opet gledam visi na forumu,pa kad onda provodi vrijeme sa zenom ? Ili je uzeo preko chatruleta hahhhaahahahlegenda reala je napisao/la:
Ko će ga
Ma vidim i ja.legenda reala je napisao/la:
Ma laže ba, nema tek 18-19 godina, kakva ženidba
puno ti mene podmladilegenda reala je napisao/la:Ma laže ba, nema tek 18-19 godina, kakva ženidbaAgresivnoDjubre je napisao/la:Moram pitati,znam da je spominjao.Al opet gledam visi na forumu,pa kad onda provodi vrijeme sa zenom ? Ili je uzeo preko chatruleta hahhhaahahahlegenda reala je napisao/la:
Ko će ga
curice 96-97 godište mu ostavljaju srcadi po profilu, a one mi izgledaju još mlade za udajeAgresivnoDjubre je napisao/la:Ma vidim i ja.legenda reala je napisao/la:
Ma laže ba, nema tek 18-19 godina, kakva ženidba
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.