[youtube][/youtube]
Brendan Rodgers is also very keen to add a centre back to his ranks with Sakho, Chygrynskiy and Inigo Martinez all an option.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Brendan Rodgers is also very keen to add a centre back to his ranks with Sakho, Chygrynskiy and Inigo Martinez all an option.
Ajd ova dvojica al nemoj brate Čigrinskoggio10 je napisao/la:Evo ko hoce dobar wallpaper
[youtube][/youtube]
Kec ko kuca.nedim1993 je napisao/la:šta očekujte objektivno ? kladionica je u pitanju
Meni pravo cudno bilo procitat sastav bez Downinganerkolfc je napisao/la:Mignolet, Johnson, Toure, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Aspas, Coutinho, Sturridge.
Kolika god je granica, igraj preko kornera. A rezultat, sa nama se ne zna nikad.nedim1993 je napisao/la:šta očekujte objektivno ? kladionica je u pitanju
Kad si gladan nisi svojreds123 je napisao/la:Nisam bas u toku zadnjih mjesec dana,zasto Suarez ne igra ?Kolko znam nije napustio klub
Suspenzija jer je ugrizao Ivanovića.reds123 je napisao/la:Nisam bas u toku zadnjih mjesec dana,zasto Suarez ne igra ?Kolko znam nije napustio klub
reds123 je napisao/la:Nisam bas u toku zadnjih mjesec dana,zasto Suarez ne igra ?Kolko znam nije napustio klub
Liverpool FC @LFC 58s
#LFC team v @stokecity: Mignolet, Johnson, Enrique, Toure, Agger, Lucas, Henderson, Gerrard, Coutinho, Aspas, Sturridge.
#LFC subs v @stokecity: Jones, Sterling, Wisdom, Ibe, Allen, Borini, Luis Alberto.
Otkad tebe nema na forumuEBSCO je napisao/la:Suspenzija jer je ugrizao Ivanovića.reds123 je napisao/la:Nisam bas u toku zadnjih mjesec dana,zasto Suarez ne igra ?Kolko znam nije napustio klub
Skrtel not fit .Ponos Torina je napisao/la:Cudno ovo nesto IBE,Skrtelovo je bilo live maloprije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.