Pa senilni francuz je toliko odlijepio ove godine da je to strasno, u svojoj nemoci pored silnih panjeva i uhljeba koje je okupio u ovoj ekipi i koji igraju iz samo njemu znanih razloga panjina je nasao manu i krivca u Alexisu Sanchezu

ubjedljivo najboljem igracu Arsenala ove sezone...
A npr. Sanchez je tu par mjeseci a vec je bio kritikovan i cak i kaznjavan neigranjem a panjina zemljak u napadu za 2. godine epskih promasaja i brukanja nikad nije dobio k od kritike cak stavise nije dovodjen napadac jer se ovome malju bezuslovno vjeruje. Drago mi ej samo da je Sanchez pokazao da i u rastimanoj ekipi gdje vezni red nikakve sanse ne kreira momak hladno sam zabije gol i asistira iz nicega dok bi panjina i dalje cekala da mu neko drugi servira zicer u peterac koji ce da nabije preko tribine.
Prostoe je nevjerovatno imamo plate ko Chelsea ali kad skontas pogledajte kome Chelsea daje te pare a kome mi, pa polovnjaci tipa Rosicky, Arteta, Flamini, Podolski, Monreal, Sanogo sigurno su pre prepalceni u odnosu na jad koji pruzaju na terenu. Jos kad tu dodas Diabya lika koji je kao sad oporavljen ali ga nidje nema mjesecima se sprema cak i nakon navodnog oporavka pa spremio bi se dosad klosar sa ulice za astronautsku misiju za ovo vrijeme. I tu bacaju bombe nikad oni njega nisu ni izlijecili...