FK Sarajevo (opšte diskusije)
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Nemoj ih saurmane i to su necija djeca.. 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Radije podstanar u vili nego vlasnik garsonjere - ima se, može se!Saurman je napisao/la:Uz mali dodatak, led displej na svom stadionu.hilmo je napisao/la: IMat ćete LED displej, odlično.
Budimo realni klub koji nema svoj stadion preko 70g u startu ispada iz bilo koje diskuje na temu vs FK Željezničar.

Izvini molim te, kakvoj vili?BordoArmy88 je napisao/la:Radije podstanar u vili nego vlasnik garsonjere - ima se, može se!Saurman je napisao/la:Uz mali dodatak, led displej na svom stadionu.hilmo je napisao/la: IMat ćete LED displej, odlično.
Budimo realni klub koji nema svoj stadion preko 70g u startu ispada iz bilo koje diskuje na temu vs FK Željezničar.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bolje biti rahat u svojoj garsonjeri,nego da te neko handri u vili...
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Ako je stadion Grbavica garsonjera a Koševo vila onda sam ja Bill Gates.Al' pošto ja nemam nikakve dodirne tačke sa dotičnim tako i tvoj post nema dodira sa stvarnošću.BordoArmy88 je napisao/la:
Radije podstanar u vili nego vlasnik garsonjere - ima se, može se!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Svaki stadion koji ima mokri čvor je za grbavicu vila, kraj priče!Saurman je napisao/la:Ako je stadion Grbavica garsonjera a Koševo vila onda sam ja Bill Gates.Al' pošto ja nemam nikakve dodirne tačke sa dotičnim tako i tvoj post nema dodira sa stvarnošću.BordoArmy88 je napisao/la:
Radije podstanar u vili nego vlasnik garsonjere - ima se, može se!

Iako se slažem da poljski wc ima neku svoju "čar" i "romatinku", ipak preferiram ići u pravu halu!adnan6595 je napisao/la:Bolje biti rahat u svojoj garsonjeri,nego da te neko handri u vili...

- SarajlijaTM
Na grbavici kad se fudbal igrao,na kosevu su jos bikovi trcali,a to o mokrom cvoru je prica poput one o fotomontazi ljupka.
Smislite nesto novo...
Mitomanija from orlić & hotonj
Smislite nesto novo...

Jug je vasa sveta strana, po sandzaku odabranaSarajlijaTM je napisao/la:Na grbavici kad se fudbal igrao,na kosevu su jos bikovi trcali,a to o mokrom cvoru je prica poput one o fotomontazi ljupka.
Smislite nesto novo...

SARAJEVO
Pa nije bezveze odavno receno da su haman svi sa ovim TM,totalno mahniti.SarajlijaTM je napisao/la:Na grbavici kad se fudbal igrao,na kosevu su jos bikovi trcali,a to o mokrom cvoru je prica poput one o fotomontazi ljupka.
Smislite nesto novo...
Mitomanija from peć i kosovska mitrovica.
Nasa bosanska mjesta necu da pominjem,jer dkoro u svakom ima navijaca oba kluba,dok se TM ocito distancira od svojih navijaca iz ovih dijelova grada.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:Na grbavici kad se fudbal igrao,na kosevu su jos bikovi trcali,a to o mokrom cvoru je prica poput one o fotomontazi ljupka.
Smislite nesto novo...
jel ti to Ljuba najlepsi firgo reko il si sam skonto...ako si sam onda fakat nisi inteligentan
-
- Kontakt:
club21 je napisao/la:Pa kod vas je samo ovu polusezonu otisao skoro dvocifren broj igraca jos im vi placali raskid![]()
, jesil svjestan sta pises pitaru ?
Inace ti si tolko bio inn u svemu tome pa si bio prisutan kada su placali igracima. Samo nam reci kolko smo kratki .....na tim raskidima

Nije, rekle nam one vrane sa Gorice na čelu sa Kinom, Bebetom, Medom i sličnima..svetastrana je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Na grbavici kad se fudbal igrao,na kosevu su jos bikovi trcali,a to o mokrom cvoru je prica poput one o fotomontazi ljupka.
Smislite nesto novo...
jel ti to Ljuba najlepsi firgo reko il si sam skonto...ako si sam onda fakat nisi inteligentan
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
auuuuu ja konto Ljuba ti reko one noci 2006 dok smo mi, igrali sa Rapidom a ti i tvoji uzivali u toj umjetnosti...izvini , fakat nisam znao
Nekom Tifa, negom Mirza Soljanin, kad ce se stati u kraj ovim sandzackim provokacijama, koja ironija.
[youtube][/youtube]
Svi mi znamo kad dodju ovdje, prvo carsija pa put Koseva, i pravi sarajlija
I Sebilj su cak prekopirali
Usput..
[youtube][/youtube]

Svi mi znamo kad dodju ovdje, prvo carsija pa put Koseva, i pravi sarajlija

I Sebilj su cak prekopirali

Usput..
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
dejavu je napisao/la:Nekom Tifa, negom Mirza Soljanin, kad ce se stati u kraj ovim sandzackim provokacijama, koja ironija.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
Svi mi znamo kad dodju ovdje, prvo carsija pa put Koseva, i pravi sarajlija![]()
I Sebilj su cak prekopirali![]()
Usput..
bolje i sandzo nego sipac , ili vise sipaca ...zar ne
Kakve mi veze imamo s tim sto nas neko kopira? Da ste dovoljno velika grupa vjerovatno bi i vas kopirali.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
@dejavu ne provaljuj se majke ti. To što ti stavljaš nema nikakve veze s nama, ali svaka čast što si se potrudio samo ti baš i nije uspjelo. 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
A neka je uspjela vasa koja nema ama bas nikakve veze
a na stranu sad sto sve ovo izgleda toliko primitivno prozivanje, cuj sandzacki, siptarski, focanski itd. Djeca nam se smiju 

nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
dejavu je napisao/la:A neka je uspjela vasa koja nema ama bas nikakve vezea na stranu sad sto sve ovo izgleda toliko primitivno prozivanje, cuj sandzacki, siptarski, focanski itd. Djeca nam se smiju
jel te ko tjero da gluposti valjas
Obrati se prijatelju @fici
nasa noc traje danima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.