U koliko sati, i gdje, je sutra ta tekma ljudi..Hvala..
SRETO je napisao/la:ti znas ko je ubacveni elemenat??? pa pametnjakovicu raspitaj se po Mostaru lazem li i jednu rijec! Ja jesam navijac Sarajeva a do mene je buraz koji navija za Velez! i ? sta je tu lose? sta sam slagao.ja odnosno buraz??? Raspitaj se kod navijaca Veleza i ako sam jednu rijec slagao po pitanju odnosa Vilje i Mitrovica odmah me banirajte!
Mislim da Vladavić nažalost nemože igrati ni za jedan klub sa sistemom takmičenja jesen/proljeće, zbog toga što je već nastupao za dva kluba u tekućoj sezoni.Jedino može preći u ligu sa sistemom natjecanja proljeće/jesen, to jest, u klub kojem tek počinje sezona kao naprimjer:Rusija, Norveška, Finska, Korea, ......Edward. je napisao/la:http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... li-u-velez
U 14:30 se igra utakmicaaltai je napisao/la:pozdrav iz gradacca mozel mi ko rec kad je sutra utakmica izmedu veleza i zvijezde hvala unaprijed
Vaha je za mene najveca seljacina i najveci izdajnik.Ovo je stvarno sramota,bas sam mislio ovu sliku postaviti,ali me preduhitri.Cuj slikati se sa dresom ZrinjskogMOZAK je napisao/la:
E moj vaha kako ti ga podvalise..
Ovo je tako podlo i drsko od strane hrvatskih celnih ljudi u mostaru.MOZAK je napisao/la:
E moj vaha kako ti ga podvalise..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.