UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Izi je lik iz Tekkena
Svaka cast Izi, manje vise rutinski.
Nije Jared bio nista opasniji od Vetorija, recimo.
Razliku u reach je Adesanya skolski iskoristio, covjek je umjetnik, nema sta.
Bez da se puno oznojio i bez puno trosenja brani naslov s lakocom.
Nije Jared bio nista opasniji od Vetorija, recimo.
Razliku u reach je Adesanya skolski iskoristio, covjek je umjetnik, nema sta.
Bez da se puno oznojio i bez puno trosenja brani naslov s lakocom.
-
- Kontakt:
Brani sa lakocom, ali generalno je bio dasadan mec, nista atraktivno. Takticko smaranje, mozda prosla dva-tri cista udarca.
-
- Kontakt:
Adesanya je najdosadniji sampion. Gotovo svaka borba je uspavanka, njegov stil je predosadan. Skill mu se ne moze osporiti ali je dosada.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakav nastup Volkanovskog jos jednom, ovo je za udzbenike. Cvrst, prebrz. Razmontirao je Maxa, lika za kojeg su se uvijek ispostavljale te njegove boksacke kvalitete, a u ovom mecu apsolutno nista nije mogao napraviti. Jedne opasne kombinacije nije vezao. Ovaj mora ici u visu kategoriju, a to je i najavio.
Adesanya dosadan, ali pametan borac. Posteno je izjavio nakon zadnjeg meca da je on samo dosao odraditi posao, on ima pojas i njemu ga moraju uzeti, tako je bilo i u ovom mecu. Bez rizika, rutinska pobijeda...
Adesanya dosadan, ali pametan borac. Posteno je izjavio nakon zadnjeg meca da je on samo dosao odraditi posao, on ima pojas i njemu ga moraju uzeti, tako je bilo i u ovom mecu. Bez rizika, rutinska pobijeda...
⚽FK Garaže⚽
Bukvalno ....a toliko hajpa sam sebe da je najatraktivni borac ...blah ...nikad ne bi platio da ga gledam ...Bundesliga je napisao/la: ↑03 jul 2022, 09:17Adesanya je najdosadniji sampion. Gotovo svaka borba je uspavanka, njegov stil je predosadan. Skill mu se ne moze osporiti ali je dosada.
Sve borbe pregledao, ali me Adesranja uspavao jutros i nisam do kraja borbe izdrzao. Smor!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadati se da će ga ona ubica po drugi put smaknuti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Daj Adesanyu.
Ne bih ja samo Adesanyu krivio za to sto su mu dosadne borbe. Vise je razloga za to. Middle je prilicno tanka divizija,osim Whittakera (koji ga je po meni dobio u revansu ) i nema elitnog borca.
A sam Adesanya je virtuoz u standapu. Visok,dugi extremiteti. Ne mogu mu prici. A i kada probaju lik ima fantasticno lateralno kretanje. To ih natjera da se ukoce i dobijemo dosadne borbe.
Volkanovski je nevjerovatan. Ocistio diviziju. Sto prije mu dati da se bori za pojas u 155.
A sam Adesanya je virtuoz u standapu. Visok,dugi extremiteti. Ne mogu mu prici. A i kada probaju lik ima fantasticno lateralno kretanje. To ih natjera da se ukoce i dobijemo dosadne borbe.
Volkanovski je nevjerovatan. Ocistio diviziju. Sto prije mu dati da se bori za pojas u 155.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako je iko, ikad, zaslužio da se bori za drugi pojas, to je Volkanovski sad. Jer je pobjedio DALEKO najboljeg borca od preostalih, tri puta, nema nikoga da zaslužuje borbu približno sa njim trenutno.Marvin je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:02Ne bih ja samo Adesanyu krivio za to sto su mu dosadne borbe. Vise je razloga za to. Middle je prilicno tanka divizija,osim Whittakera (koji ga je po meni dobio u revansu ) i nema elitnog borca.
Nema,u njegovoj diviziji nema. Lik je sve bolji i i bolji. I brzi. Sto je necuveno. Ja nikad nisam vidio da neko ovako brzo postane primjetno brzi.
Zeli biti aktivan. Pun postovanja. Muda do poda. Pravi sampion.
Lik je bukvalno otvoren za to da se bori za 155 pojas i ako ga uzme da brani oba. To svi kazu. Al njemu vjerujem jer je aktivan. Prije 3mj ubio zombija,sad Maxa.
Strasan je.
Zeli biti aktivan. Pun postovanja. Muda do poda. Pravi sampion.
Lik je bukvalno otvoren za to da se bori za 155 pojas i ako ga uzme da brani oba. To svi kazu. Al njemu vjerujem jer je aktivan. Prije 3mj ubio zombija,sad Maxa.
Strasan je.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ima i Izzya neke od najdosadnijih borbi zadnjih godina su sve njegove.
Romero pa nadalje sve katastrofa osim borbe sa balonom Costom koji je postao vise meme nego borac.
I ja mislim da ga je Whittaker uzeo proslu puno je aktivniji bio.
Promijenio je Izzy stil malo. Puno manje rizika ceka kontru bez da ima ikakvu namjeru da pocne kontakt.
Od svih prvaka najmanje se njegovim borbama radujem a to nije bio slucaj kada je bio u usponu.
Shvatam ja on je prvak ovo ono ali brate nije slucajnost da su mu sve borbe u zadnje vrijeme za spavanja.
Ne moze svako biti Francis ili Volk ili sta ja znam ali opet ovo sto on pruza je u najmanju ruku predosadno.
Eh sada ide na svoju boljku vidjet cemo tu ima nerijesenih stvari ali opet lik ga je poslao u shadow realm sumnjam da ce previse rizikovati.
Volkanovski iako je po meni izgubio jednu borbu od Maxa u zadnjoj je pokazao da je jedostavno prerastao diviziju.
55 divizija bi se trebala zabrinuti.
Romero pa nadalje sve katastrofa osim borbe sa balonom Costom koji je postao vise meme nego borac.
I ja mislim da ga je Whittaker uzeo proslu puno je aktivniji bio.
Promijenio je Izzy stil malo. Puno manje rizika ceka kontru bez da ima ikakvu namjeru da pocne kontakt.
Od svih prvaka najmanje se njegovim borbama radujem a to nije bio slucaj kada je bio u usponu.
Shvatam ja on je prvak ovo ono ali brate nije slucajnost da su mu sve borbe u zadnje vrijeme za spavanja.
Ne moze svako biti Francis ili Volk ili sta ja znam ali opet ovo sto on pruza je u najmanju ruku predosadno.
Eh sada ide na svoju boljku vidjet cemo tu ima nerijesenih stvari ali opet lik ga je poslao u shadow realm sumnjam da ce previse rizikovati.
Volkanovski iako je po meni izgubio jednu borbu od Maxa u zadnjoj je pokazao da je jedostavno prerastao diviziju.
55 divizija bi se trebala zabrinuti.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Fiziev se pokazao kao jedan od elitnijih boraca u LW. Jako dobar kardio i pristojan TKD.
⚜️~⚜️~⚜️
Ufc event trenutno ko ne zna nisam ni ja znao slucajno naletih.. Toliko o tome da budu svi eventi u nasim jutarnjim satima. Rodrigez Ortega..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakav povratak je ovo bio 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kardio je alfa i omega ove igre. Koliko god bio dobar, dovoljno je da naletiš na jednog luđaka koji će primiti sve udarce ili provesti na bottomu neki period i nastaviti borbu dok ti polahko padaš.
Nego ova borba Makachev v Oliveira...
Za mene je na papiru Makachev favorit jer tradicionalno BJJ eksperti ne prolaze najbolje protiv top dominantnog borca. Jedino što mi pada na pamet su neki pokušaji poluge uz kavez
Oliveira će imati prednost u stojci, tačnije duži je od Islama, pa će ići standardni front kickovi, i odmjereni desni direkti.
Oliveira stoji u Muay Thai stanci, uspravno i pravo, tako da će biti olahka meta za obaranje.
Vidjet ćemo ali ova dvojica će imati na čemu raditi:
Islam : Zatvoriti distancu, u tranziciji ne upasti u kakvu polugu, uz kavez oprezno postavljanje glave i tajminga u tripovima.
Nego ova borba Makachev v Oliveira...
Za mene je na papiru Makachev favorit jer tradicionalno BJJ eksperti ne prolaze najbolje protiv top dominantnog borca. Jedino što mi pada na pamet su neki pokušaji poluge uz kavez
Oliveira će imati prednost u stojci, tačnije duži je od Islama, pa će ići standardni front kickovi, i odmjereni desni direkti.
Oliveira stoji u Muay Thai stanci, uspravno i pravo, tako da će biti olahka meta za obaranje.
Vidjet ćemo ali ova dvojica će imati na čemu raditi:
Islam : Zatvoriti distancu, u tranziciji ne upasti u kakvu polugu, uz kavez oprezno postavljanje glave i tajminga u tripovima.
⚜️~⚜️~⚜️
- Donnie Darko
- Kontakt:
Oliveira je nekoliko klasa iznad što se tiče stojke, tako da sumnjam da će borba biti mnogo na nogama, ako uopšte, ne vjerujem da će se Islam zajebavati i čekati puno da ga ruši.
Na parteru sumnjam da Oliveira može išta. Prednost je što on nije tradicionalni BJJ lik, već je prilično divlji i prilično aktivan tako da može uhvatit neki divlji submission. Mada sumnjam, mislim da će ga Islam lagano riješiti, neki rear naked ili armbar. Rekao bih na bodove, al nema šanse da Oliveirina borba izađe iz treće runde.
Islam mu je najgori matchup u diviziji.
Na parteru sumnjam da Oliveira može išta. Prednost je što on nije tradicionalni BJJ lik, već je prilično divlji i prilično aktivan tako da može uhvatit neki divlji submission. Mada sumnjam, mislim da će ga Islam lagano riješiti, neki rear naked ili armbar. Rekao bih na bodove, al nema šanse da Oliveirina borba izađe iz treće runde.
Islam mu je najgori matchup u diviziji.
Istina, ali kardio nema veze sa dobrom bradom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2022, 23:06Kardio je alfa i omega ove igre. Koliko god bio dobar, dovoljno je da naletiš na jednog luđaka koji će primiti sve udarce ili provesti na bottomu neki period i nastaviti borbu dok ti polahko padaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.