Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sekula
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la sekula » 03 sep 2015, 23:34

Principatus je napisao/la:Masina. On i Dzeko nam cine veliki dio reprezentacije.
Znam da je Asmir zamjenik kapitena, ali on mora biti drugi zamjenik, definitivno!
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 03 sep 2015, 23:44

U Real ćeš ti mangupe ! ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 03 sep 2015, 23:48

Po meni nije odigrao nista posebno veceras.Dobar na lopti i prema naprijed,pozadi skoro pa nista nije presjekao,ispade kod penala...nista posebno.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 sep 2015, 23:48

Covjek je znalac i mudonja, dajte mu osiguraca nazad i napravit ce cuda.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 03 sep 2015, 23:49

Dobar ali ne za dizanja u nebesa. Moze on jos puno bolje. ;)

Za muda svaka cast. Zbog njih ce i biti veliki igrac. :bih:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 03 sep 2015, 23:51

Mnogi ga fale ... ja ga nisam vidio u prvom poluvremenu ... u drugom imo individualni akcija a za cjelu utakmicu dobio dva duela... ili niste gledali ili se nerazumijete u fudbal
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 03 sep 2015, 23:54

adal je napisao/la:Mnogi ga fale ... ja ga nisam vidio u prvom poluvremenu ... u drugom imo individualni akcija a za cjelu utakmicu dobio dva duela... ili niste gledali ili se nerazumijete u fudbal
Dovoljno mi je samo jednom da je povukao onako loptu do belgijskog sesnaesterca :bow: vidjeli smo nazalost da to nijedan nas drugi igrac nije sposoban.
Jesil ti siguran da si gledao utakmicu?
This time next year we'll be millionaires.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 sep 2015, 00:10

Virtu4l je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:To je njemu mozda najveci plus sto izgleda dosta djetinjasto pa igraci i ne ocekuju onu agresivnost od njega. :)
Jarane izgleda kao psiho pušten iz ludnice, pravi pogled serijskog ubice :rol:
Kad zanemaris tetovaze koje ima, on je meni ko beba kakva. Mozda se meni cini. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 sep 2015, 00:11

soccerfan je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:To je njemu mozda najveci plus sto izgleda dosta djetinjasto pa igraci i ne ocekuju onu agresivnost od njega. :)
Jarane izgleda kao psiho pušten iz ludnice, pravi pogled serijskog ubice :rol:
Kad zanemaris tetovaze koje ima, on je meni ko beba kakva. Mozda se meni cini. :)
Ma kakva beba, pitbull :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 sep 2015, 00:17

Hajde dobro nek nije beba nek je pitbull!! :mrgreen: :mrgreen: Al meni je strasno simpatican momak. Samo jos iskustva i ozbiljnosti. Iskustvo dolazi sa godinama, dok sto se ozbiljnosti tice nadam se da ce mu i nova "uloga" ocinstva pompci u tome. Ipak se covjek dosta promjeni klad dobije dijete. ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 sep 2015, 00:21

Solidno izdanje.Nije bas da je pojeo Belgiju kao sto je jeo u nekim tekmama pred SP u Brazilu kad je buklavlno ganjao igrace po tribinama i toliko ih izdominirao da je iz Madarske direktno odletio u Englesku ligu.

Al et ima prolaznu veceras sto se ne moze reci za Medu,Pjanica,Vranjesa.
Dzeko potvrdio klasu,Lulic me pozitivno iznenadio,Visca poluocajno kao i vecina ostalih kolega koji nisu gore pobrojani(Mujdza,Momciluk,Spahic..)

Tanko,..
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 sep 2015, 00:30

arhimed89 je napisao/la:Solidno izdanje.Nije bas da je pojeo Belgiju kao sto je jeo u nekim tekmama pred SP u Brazilu kad je buklavlno ganjao igrace po tribinama i toliko ih izdominirao da je iz Madarske direktno odletio u Englesku ligu.

Al et ima prolaznu veceras sto se ne moze reci za Medu,Pjanica,Vranjesa.
Dzeko potvrdio klasu,Lulic me pozitivno iznenadio,Visca poluocajno kao i vecina ostalih kolega koji nisu gore pobrojani(Mujdza,Momciluk,Spahic..)

Tanko,..
Decko se tek oporavio od povrede. Nije jos 100%. ;) ;)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 sep 2015, 00:32

Centra ne bi prešli da nije njega.. Toliko..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 sep 2015, 00:40

Mume k'o Vidal, sam drži sredinu terena. Iskreno se nadam da je trener Evertona gled'o ovu tekmu il' da mu je bar neko preprič'o istu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 sep 2015, 00:44

[quote="soccerfan"
Decko se tek oporavio od povrede. Nije jos 100%. ;) ;)[/quote]
Ma sve znam.
Cal i da je podbacio totalno kod njega nikad ne izostane zalaganje i borba za svaku loptu.Strasno zahvalan i koristan igrac koji u skoro pa svakoj utakmici moze dobiti prolaznu ocjenu kao najmanju sto se za neke druge od kojih se ocekuje puno vise i ne moze reci.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 04 sep 2015, 00:44

Nije mu bas odgovarao ritam utakmice i atmosfera je nekako prijateljska bila... Znamo da se on najbolje snalazi kad sve gori okolo. :mrgreen: Inace, OK partija. Nas daleko najbolji veznjak veceras. :thumbup:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 sep 2015, 00:45

arhimed89 je napisao/la:[quote="soccerfan"
Decko se tek oporavio od povrede. Nije jos 100%. ;) ;)
Ma sve znam.
Cal i da je podbacio totalno kod njega nikad ne izostane zalaganje i borba za svaku loptu.Strasno zahvalan i koristan igrac koji u skoro pa svakoj utakmici moze dobiti prolaznu ocjenu kao najmanju sto se za neke druge od kojih se ocekuje puno vise i ne moze reci.[/quote]
Slazem se. Decko ima u sebi usaden taj mentalitet jednostavno. Svabski :mrgreen: Tamo se i rodio ;) Ne voli da gubi i tacka. I odatle dolazi i njegovo zalaganje i srce na teren i sve ostalo ;)

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 04 sep 2015, 00:50

Momciluk je napisao/la:
adal je napisao/la:Mnogi ga fale ... ja ga nisam vidio u prvom poluvremenu ... u drugom imo individualni akcija a za cjelu utakmicu dobio dva duela... ili niste gledali ili se nerazumijete u fudbal
Dovoljno mi je samo jednom da je povukao onako loptu do belgijskog sesnaesterca :bow: vidjeli smo nazalost da to nijedan nas drugi igrac nije sposoban.
nije uzo dva duela i u prvom djelu nije imo tacnog pasa. u drugom samo dvije induvidualne akcije ali bez osvojeni duela i pasova .. za mene trebo je u poluvremenu izac jer je los i bio je losss .. pisete da se borio ..postavite video koji duel je dobio i tu borbenost i vise od dva pasaaa sa utakmice ... nemaaaa
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 sep 2015, 00:56

Ko će ovom postaviti video akcije kada smo gol zabili?

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 04 sep 2015, 00:59

adal je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
nije uzo dva duela i u prvom djelu nije imo tacnog pasa. u drugom samo dvije induvidualne akcije ali bez osvojeni duela i pasova .. za mene trebo je u poluvremenu izac jer je los i bio je losss .. pisete da se borio ..postavite video koji duel je dobio i tu borbenost i vise od dva pasaaa sa utakmice ... nemaaaa
Postavi nam video svih njegovih dodira sa loptom na tekmi.I dobijenih i izgubljenih. :kafa:
I da je cak istina to sto kazes a znas i sam da nije,i to mu je cak bilo dovoljno da dobije prolaznu ocjenu sto dovoljno govori kako su odigrale neke njegove kolege.Dobar dio igraca bi trebao i ostati neocjenjen jer ih nisam ni primjetio na terenu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ i 13 gostiju.