Rezultati priprema nisu i neće bit dobri jer nemamo ekipu a zavaravamo se pričom "Pa to su prijateljske utakmice biće dobro u prvenstvu itd.." Trener ako preživi prvi pet kola treba mu dat "plaketu grada" jer ova ekipa je daleko najslabija koju je Zvijezda imala u zadnji nekoliko godina, pogledajte da se Slavija, Kozara, Leotar pojačavaju a samo mi i Travnik nikog nismo doveli, pa kadnam na proljeće dođu oni koji hoće u Evropu (Želji, Zrinski, Sarajevo, Čelik) pa Sloboda sa sudijama a mi u gostima nikog dobit nemožemo. Amir da je trener sigurno nebi dozvolio da se potjeraju Ristić, Smajić ,Hasić, Gavarić. Matko je otišo "babi" JOVIĆU u Sarajevo.astra1922 je napisao/la:ti odma po treneru mozda su igraci kriviBuu je napisao/la:Od svih slobodnih nasih trenera, vasa uprava uze nekog anonimusa koji je metalca smjestio na zadnje mjesto. Sve imate ali trenera nikako da nadjete da valja.sad sam se zabrinuo...ovaj poraz je vjerovatno dosao zbog napadaca odnosno zato sto nemamo napadaca.bas me interesuje sastav
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Pa ne moze se poraz od Modrice i blijeda igra protiv Samca pravdati gradnjom stadiona, kupovinom teretane,sauna,kada,....itd. To apsolutno nema veze sa igrom.zmaj_Bosne je napisao/la:Nisi izdajica ali ti ne pratiš ništa što se unazad napisalo niti šta se radi oko kluba. Vrati se unazad i pročitaj nešto realno eno npr. šta je Fatko napisao. Bitno je da se radi da naš klub prvo ima sve uvjete za naše fudbalere i da je to sve u europskim standardima, a poslije toga dolazi ono zbog čega ćemo se pravo radovati. Ja se doduše i sada radujem kada vidim šta se postiže.Bosanski zmaj je napisao/la:Ovdje ako neko nesto napise, kako bi se mozda neke stvari promjenile na bolje automatski je od pojedinih forumasa proglasen izdajicom,neprijateljem, "pljuvatorom kluba".U svakom slucaju treba nam u svakoj liniji po jedan KVALITETAN IGRAC a ne igraci sa probe.Jer strah me je za nas status u ligi jer poznato je kakvo suđenje imamo, pa ako mi jos nemamo kvalietetnu ekipu, onda smo u velikim problemima.Prve dvije utakmice govore nam da bi mogli imati velikih problema u u drugom dijelu sezone ako nista ne poduzmemo.Realno Borac smo trebali pobjediti sa 5-6 golova razlike, Modricu takodje pobjediti, a vidimo i sam da nismo u stanju ni sa njima igrati a kamoli sa premijerligasima.Nemojmo se zavaravati da imao u sljedecoj polusezoni laksi raspored jer nam u Gradacac dolaze ekipe kao sto su Zeljo, Sarajevo,Zrinjski,Celik,Velez,za nas uvijek neugodna Sloboda,... tako da ne mozemo ni protiv jedne od nabrojanih ekipa reci da imamo zagarantovane bodove kuci.Nadam se da ce ove dvije utakmice sa nizeligasima otvoriti oci upravi i da ce dovesti adekvatna pojacanja prije svega na pozicijama NAPADACA, KREATORA IGRE I STOPERA.
Kakvi igraci sa probe ne mojte biti u zabludi,...
Mi smo u ovom trenutku dosta igracki slabiji nego proslu polusezonu, ali eto to izgleda neki ne mogu da shvate.Mislim da su ove dvije utakmice alarm za sve ljude u klubu da se dovedu kvalitetni igraci.Amar bi lijepo nakon ove dvije utakmice kaznio sve igrace Zelje, pi bi oni sljedeci put zapeli protiv slabijih ekipa.
Sloboda brine kako da natoci gorivo kada krene na gostujuce utakmice i opet igracki mozda ima i bolju ekipu od nas a mi se uhvatlili stadiona i infrastrukture govoreci kako ce biti bolje sutra.ne znam je li to mozda trebamo da ispadnemo iz lige pravdajuci to gradnjom stadiona.Cak sta vise gradanja stadiona obavezuje jos i bolje igre i rezultate kluba a ne obrnuto.Puno smo vremena potrosili na igrace sa probe, ja se nadam da ih osim Pandze moje oci na Banji vise nece vidjeti nakon ove utakmice.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi donose neke zaključke na osnovu jedne(možda čak i prve)prijateljske utakmice! 

Einigkeit und Recht und Freiheit
a jeste navrli izgubili izgubili pa sta nije kraj svijeta.....sad ce lijepo vidjet koji su nedostatci,a i viidi se da je trener isprobavo ove igrace koji su na probi bice ljudi bolje u prvenstvu vidjet ce te 

pa najbolje je da vi dajete pare pa onda dovete igrace iz
lige petice samo nesto pametujete eto u nedilju igraju
sa slobodom pa cemo vidit i rezultat a i igru u teslicu
trebali ste bit na utakmici danas u teslicu pa da tud bezveze
pisete samo neznam dali vi i dolazite na treninge a i
utakmice su u pitanju al mozete pisat a vecina pojma nema
lige petice samo nesto pametujete eto u nedilju igraju
sa slobodom pa cemo vidit i rezultat a i igru u teslicu
trebali ste bit na utakmici danas u teslicu pa da tud bezveze
pisete samo neznam dali vi i dolazite na treninge a i
utakmice su u pitanju al mozete pisat a vecina pojma nema
to pljuvatori p i c k e jedne lijepo bogami .nasi igraci zadnjih petnaest dana nisu lopte vidili a kamoli sutnuli.pa zar nevidite da je trener u prvu ekipu uvrstio sve sa probe a ostavio na klupi mesija djelmica a hamza i halil nisu nikako igrali.pa sta ce nam skupi igraci kad ce na kraju sezone morati otici ti bosanski zmaje hoces dzafica pa njega kad bi i doveli husara ce ga na kraju sezome odvesti. i sta imas od toga pokusava se dovesti mlad napadac koji ce potpisati visegodisnji ugovor.stid me je ispred vas kolko pljujete i po igracima i po treneru zbog pojedini zvijezda i ne zasluzuje da igra ovu ligu.necu vie nista pisati na nasoj stranici kad smo neprijatelji naseg ponosa j e b o t e i lopta vise
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ristic,Smajic,Gavaric,Hasic =made in DLAKEmaksi je napisao/la:Rezultati priprema nisu i neće bit dobri jer nemamo ekipu a zavaravamo se pričom "Pa to su prijateljske utakmice biće dobro u prvenstvu itd.." Trener ako preživi prvi pet kola treba mu dat "plaketu grada" jer ova ekipa je daleko najslabija koju je Zvijezda imala u zadnji nekoliko godina, pogledajte da se Slavija, Kozara, Leotar pojačavaju a samo mi i Travnik nikog nismo doveli, pa kadnam na proljeće dođu oni koji hoće u Evropu (Želji, Zrinski, Sarajevo, Čelik) pa Sloboda sa sudijama a mi u gostima nikog dobit nemožemo. Amir da je trener sigurno nebi dozvolio da se potjeraju Ristić, Smajić ,Hasić, Gavarić. Matko je otišo "babi" JOVIĆU u Sarajevo.astra1922 je napisao/la:ti odma po treneru mozda su igraci kriviBuu je napisao/la:Od svih slobodnih nasih trenera, vasa uprava uze nekog anonimusa koji je metalca smjestio na zadnje mjesto. Sve imate ali trenera nikako da nadjete da valja.sad sam se zabrinuo...ovaj poraz je vjerovatno dosao zbog napadaca odnosno zato sto nemamo napadaca.bas me interesuje sastav
Amir,TI=Made in DLAKE
Potpuno se slazem sa tobom,ovo je prva utakmica sa novim trenerom i ako uzmemo da nije igro Hamza koji kroji igru,ovaj rezultat nije nikakav kiks.Vi ste vidjeli koliko je igraca nastupilo ,covjek trazi ekipu gleda ko i kako igra ,slaze kockice,mislim da svi za sada treba da budemo optimisti!Maksi tebi sam rekao i napisao za Amira da ga sebi odvedes kuci ili ako imas dijete nek ti trenira ,ti si onaj koji od Zvjezde bere kajmak a pljujes po njoj,i sebi trazis mjesto i lobiras za Amira.Takve kao tebe treba odozdo sklonuti i eto napretka.mada vas ima dosta ali neka laganini!!!astra1922 je napisao/la:to pljuvatori p i c k e jedne lijepo bogami .nasi igraci zadnjih petnaest dana nisu lopte vidili a kamoli sutnuli.pa zar nevidite da je trener u prvu ekipu uvrstio sve sa probe a ostavio na klupi mesija djelmica a hamza i halil nisu nikako igrali.pa sta ce nam skupi igraci kad ce na kraju sezone morati otici ti bosanski zmaje hoces dzafica pa njega kad bi i doveli husara ce ga na kraju sezome odvesti. i sta imas od toga pokusava se dovesti mlad napadac koji ce potpisati visegodisnji ugovor.stid me je ispred vas kolko pljujete i po igracima i po treneru zbog pojedini zvijezda i ne zasluzuje da igra ovu ligu.necu vie nista pisati na nasoj stranici kad smo neprijatelji naseg ponosa j e b o t e i lopta vise
Možemo pisati šta hoćemo,pravdati ulaganjima u infrastrukturu,ne igranjem ovog ili onog,taktičkim isprobavanjem igrača,testom igrača na probi......iskreno, nisam optimista da će se navodne ambicije kluba ,sredina tabele,i objestiniti.Sve poteskoće u dosadašnjem dijelu priprema je imala i Modriča pa je ipak danas bila bolja za taj jedan gol.Sramotno je pruziti onakvu igru i biti poražen od ekipe čija je liga ne samo nižeg ranga već i nekvalitetnija od Prve lige federacije.Primiti gol,dva nije nista, ali ekipi poput Modriče 3,4 gola kvalitetan premijerligas treba zabiti.Treba imati na umu da I Modriča ima na probi dosta juniora,igrača iz okolnih sela i da ni približno nema uslove u svakom pogledu kao naši igrači.Ne bih komentarisao prijateljsku sa Šamcom jer je to ekipa ravna ekipama Medjidje,Vučkovaca...Odlascima standardnih igrača mi smo znatno oslabljeni i ako se ne pojave tri četiri dobra igrača mislim da ćemo biti jedan od kandidata za niži rang, a onda ćemo iznamljivati stadion po evropskim standardima ekipama koje igraju u Europi.Neko će možda reći da pljujem po Zvijezdi sa ovim izjavama,da je ne volim itd....ali sve je suprotno od toga.Nemojmo se tješiti i pravdati nečim drugim,ali ovo je jedna realnost i nista se ne desava slučajno.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa tobom,vec sam u ranijem postu napisao da nakon ovog mog komenatra na utakmicu protiv Modrice ocekujem da me pojedinci proglase neprijateljem,izdajicom, pljuvatorom a evo i najnovijim izrazom "p i c k o m".Od pojedinaca na forumu nisam ni ocekivao nista drugo.Neko rece nasi nisu trenirali, pa isto tako nije trenirala ni Modrica zbog snijega,isto tako za Modricu su igrali igraci sa probe.Jos jednom kazem svaka cast ljudim sto ulazu u klub i na svemu sto su do sada uradili, ali evidentno je da smo slabiji nego proslu polusezonu. Pojedinci pravdaju poraz od Modrice neigranjme Hamze.Pa covjeku je 37 godina i ako neki misle da mi trebamo zasnivati igru na jednom covjeku sa toliko godina, i ako se uzdamo u opstanak sa igracem sa toliko godina i zelimo postati ozbiljan klub koji nije u stanju pobjediti drugoligasa ako mu ne igra kapiten onda smo mi u velikoj zabludi.Hamza je sigurno jedan od najvecih igraca koje je Zvijedza imala u svojoj historiji i jedan od najzasluznijih za Zvijezdine uspjehe u proteklih par godina ali bazirati igru na covjeku sa toliko godina je krajnje neozbiljno i smjesno.Definitivno odgovornost na sebe moraju preuzeti igraci iz mladje garde, prije svega mislim na dvojicu Halilovica,Djelmica pa i Pandzu.zvjezdas je napisao/la:Možemo pisati šta hoćemo,pravdati ulaganjima u infrastrukturu,ne igranjem ovog ili onog,taktičkim isprobavanjem igrača,testom igrača na probi......iskreno, nisam optimista da će se navodne ambicije kluba ,sredina tabele,i objestiniti.Sve poteskoće u dosadašnjem dijelu priprema je imala i Modriča pa je ipak danas bila bolja za taj jedan gol.Sramotno je pruziti onakvu igru i biti poražen od ekipe čija je liga ne samo nižeg ranga već i nekvalitetnija od Prve lige federacije.Primiti gol,dva nije nista, ali ekipi poput Modriče 3,4 gola kvalitetan premijerligas treba zabiti.Treba imati na umu da I Modriča ima na probi dosta juniora,igrača iz okolnih sela i da ni približno nema uslove u svakom pogledu kao naši igrači.Ne bih komentarisao prijateljsku sa Šamcom jer je to ekipa ravna ekipama Medjidje,Vučkovaca...Odlascima standardnih igrača mi smo znatno oslabljeni i ako se ne pojave tri četiri dobra igrača mislim da ćemo biti jedan od kandidata za niži rang, a onda ćemo iznamljivati stadion po evropskim standardima ekipama koje igraju u Europi.Neko će možda reći da pljujem po Zvijezdi sa ovim izjavama,da je ne volim itd....ali sve je suprotno od toga.Nemojmo se tješiti i pravdati nečim drugim,ali ovo je jedna realnost i nista se ne desava slučajno.
Istina je da ja ne dajem pare za Zvijezdu (osim karte za utakmicu) ali ako nemam pravo odlucivanja u klubu onda barem mogu komentarisati na forumu.Pa zasto i postoje forumi da bi ljudi iznijeli ralicita misljenja.Na forumu se nikada nikom nisam obratio pogrdnim izrazom,iako mnogo puta nisam dijelio isto misljenje sa mnogim forumasima, kao sto je slucaj i sada.Glupo mi je to ako neko misli drugacije da se odmah etiketira sa pogrdnim nazivima i neprijateljem kluba.
Ima jos dosta vremena da ispravimo greske, prava pojacanja nasem klubu su neophodna prije svega u napadu i jedan kreativac u vezi, to svako vidi i misli da ce nasi dovesti provjerene igrace na te pozicije a ne igrace sa probe.
Ponavljam, nigdje nisam pljuvao ni po klubu, ni po treneru, ni po igracima, samo sam rekao da nam trebaju PRAVA POJACANJA !
ae necu ni jednog odvas vrijeđat jer to nije u mom stilu nego vako ako Zvijezda bude pružala dobre partije i završi u sredini tabele vi placate meni pivuBosanski zmaj je napisao/la:Apsolutno se slazem sa tobom,vec sam u ranijem postu napisao da nakon ovog mog komenatra na utakmicu protiv Modrice ocekujem da me pojedinci proglase neprijateljem,izdajicom, pljuvatorom a evo i najnovijim izrazom "p i c k o m".Od pojedinaca na forumu nisam ni ocekivao nista drugo.Neko rece nasi nisu trenirali, pa isto tako nije trenirala ni Modrica zbog snijega,isto tako za Modricu su igrali igraci sa probe.Jos jednom kazem svaka cast ljudim sto ulazu u klub i na svemu sto su do sada uradili, ali evidentno je da smo slabiji nego proslu polusezonu. Pojedinci pravdaju poraz od Modrice neigranjme Hamze.Pa covjeku je 37 godina i ako neki misle da mi trebamo zasnivati igru na jednom covjeku sa toliko godina, i ako se uzdamo u opstanak sa igracem sa toliko godina i zelimo postati ozbiljan klub koji nije u stanju pobjediti drugoligasa ako mu ne igra kapiten onda smo mi u velikoj zabludi.Hamza je sigurno jedan od najvecih igraca koje je Zvijedza imala u svojoj historiji i jedan od najzasluznijih za Zvijezdine uspjehe u proteklih par godina ali bazirati igru na covjeku sa toliko godina je krajnje neozbiljno i smjesno.Definitivno odgovornost na sebe moraju preuzeti igraci iz mladje garde, prije svega mislim na dvojicu Halilovica,Djelmica pa i Pandzu.zvjezdas je napisao/la:Možemo pisati šta hoćemo,pravdati ulaganjima u infrastrukturu,ne igranjem ovog ili onog,taktičkim isprobavanjem igrača,testom igrača na probi......iskreno, nisam optimista da će se navodne ambicije kluba ,sredina tabele,i objestiniti.Sve poteskoće u dosadašnjem dijelu priprema je imala i Modriča pa je ipak danas bila bolja za taj jedan gol.Sramotno je pruziti onakvu igru i biti poražen od ekipe čija je liga ne samo nižeg ranga već i nekvalitetnija od Prve lige federacije.Primiti gol,dva nije nista, ali ekipi poput Modriče 3,4 gola kvalitetan premijerligas treba zabiti.Treba imati na umu da I Modriča ima na probi dosta juniora,igrača iz okolnih sela i da ni približno nema uslove u svakom pogledu kao naši igrači.Ne bih komentarisao prijateljsku sa Šamcom jer je to ekipa ravna ekipama Medjidje,Vučkovaca...Odlascima standardnih igrača mi smo znatno oslabljeni i ako se ne pojave tri četiri dobra igrača mislim da ćemo biti jedan od kandidata za niži rang, a onda ćemo iznamljivati stadion po evropskim standardima ekipama koje igraju u Europi.Neko će možda reći da pljujem po Zvijezdi sa ovim izjavama,da je ne volim itd....ali sve je suprotno od toga.Nemojmo se tješiti i pravdati nečim drugim,ali ovo je jedna realnost i nista se ne desava slučajno.
Istina je da ja ne dajem pare za Zvijezdu (osim karte za utakmicu) ali ako nemam pravo odlucivanja u klubu onda barem mogu komentarisati na forumu.Pa zasto i postoje forumi da bi ljudi iznijeli ralicita misljenja.Na forumu se nikada nikom nisam obratio pogrdnim izrazom,iako mnogo puta nisam dijelio isto misljenje sa mnogim forumasima, kao sto je slucaj i sada.Glupo mi je to ako neko misli drugacije da se odmah etiketira sa pogrdnim nazivima i neprijateljem kluba.
Ima jos dosta vremena da ispravimo greske, prava pojacanja nasem klubu su neophodna prije svega u napadu i jedan kreativac u vezi, to svako vidi i misli da ce nasi dovesti provjerene igrace na te pozicije a ne igrace sa probe.
Ponavljam, nigdje nisam pljuvao ni po klubu, ni po treneru, ni po igracima, samo sam rekao da nam trebaju PRAVA POJACANJA !

Fakat ne mogu da vjerujem kako se neki ljudi pale na pripreme nutakmice. One su savršenop nebitne, i ne pokazuju skoro ništa nama gledaocima (treneru možda i pokažu). 0:0 na pripremama sa Barcom ne znači da ste stvarno dobri, isto kao što 0:0 sa nekum četvrtoligašem ne znači da ste loši. Došao vam je novi trener, kako sam upratio i dosta igrača se promjenilo. Treba to uigrati, trebaju se igrači navići na trenera, i trener na igrače. Treba se navići na novu postavku igre, nove taktičke zamisli.....na kraju krajeva nije ni motiv isti....pravo stanje će pokazati tek utakmice PL.
Vrati se unazad pa orovjeri koliko su Ristić, Hasić dali odlučujući golova koji su nam donijeli bodove spasa u prošloj sezoni a sjeti se Ristićevi golova u Banovićima, Zvorniku itd.Njegovi golovi ostaviše nas u premijer ligi. Gavara je bio mozak ove ekipe i prvi igrač jeseni i šteta što je otišao a za tebe su oni "dlake" Amir Durgutović je jedan od legendi gradačačkog fudbala uz Jašarevića, Nikića, Mulavdića i drugi...(možda ti je to krivo) al je istinarealinjo1 je napisao/la:Potpuno se slazem sa tobom,ovo je prva utakmica sa novim trenerom i ako uzmemo da nije igro Hamza koji kroji igru,ovaj rezultat nije nikakav kiks.Vi ste vidjeli koliko je igraca nastupilo ,covjek trazi ekipu gleda ko i kako igra ,slaze kockice,mislim da svi za sada treba da budemo optimisti!Maksi tebi sam rekao i napisao za Amira da ga sebi odvedes kuci ili ako imas dijete nek ti trenira ,ti si onaj koji od Zvjezde bere kajmak a pljujes po njoj,i sebi trazis mjesto i lobiras za Amira.Takve kao tebe treba odozdo sklonuti i eto napretka.mada vas ima dosta ali neka laganini!!!astra1922 je napisao/la:to pljuvatori p i c k e jedne lijepo bogami .nasi igraci zadnjih petnaest dana nisu lopte vidili a kamoli sutnuli.pa zar nevidite da je trener u prvu ekipu uvrstio sve sa probe a ostavio na klupi mesija djelmica a hamza i halil nisu nikako igrali.pa sta ce nam skupi igraci kad ce na kraju sezone morati otici ti bosanski zmaje hoces dzafica pa njega kad bi i doveli husara ce ga na kraju sezome odvesti. i sta imas od toga pokusava se dovesti mlad napadac koji ce potpisati visegodisnji ugovor.stid me je ispred vas kolko pljujete i po igracima i po treneru zbog pojedini zvijezda i ne zasluzuje da igra ovu ligu.necu vie nista pisati na nasoj stranici kad smo neprijatelji naseg ponosa j e b o t e i lopta vise
doktore moj eto imas gore blizu slobodu pa pocni da navijas za nju j e b o zvijezdu vidis da ispadamo modrica nas pobijedilazvjezdas je napisao/la:Možemo pisati šta hoćemo,pravdati ulaganjima u infrastrukturu,ne igranjem ovog ili onog,taktičkim isprobavanjem igrača,testom igrača na probi......iskreno, nisam optimista da će se navodne ambicije kluba ,sredina tabele,i objestiniti.Sve poteskoće u dosadašnjem dijelu priprema je imala i Modriča pa je ipak danas bila bolja za taj jedan gol.Sramotno je pruziti onakvu igru i biti poražen od ekipe čija je liga ne samo nižeg ranga već i nekvalitetnija od Prve lige federacije.Primiti gol,dva nije nista, ali ekipi poput Modriče 3,4 gola kvalitetan premijerligas treba zabiti.Treba imati na umu da I Modriča ima na probi dosta juniora,igrača iz okolnih sela i da ni približno nema uslove u svakom pogledu kao naši igrači.Ne bih komentarisao prijateljsku sa Šamcom jer je to ekipa ravna ekipama Medjidje,Vučkovaca...Odlascima standardnih igrača mi smo znatno oslabljeni i ako se ne pojave tri četiri dobra igrača mislim da ćemo biti jedan od kandidata za niži rang, a onda ćemo iznamljivati stadion po evropskim standardima ekipama koje igraju u Europi.Neko će možda reći da pljujem po Zvijezdi sa ovim izjavama,da je ne volim itd....ali sve je suprotno od toga.Nemojmo se tješiti i pravdati nečim drugim,ali ovo je jedna realnost i nista se ne desava slučajno.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mnogo guzce niokocega...Polako ljudi treba sve isprobati.Nije ovo smak svijeta.Ljudi, kako sam procitao na forumu, ne rade jos nista sa loptom, mislite da mogu neuigrani pobijediti koga? ? ? Svaka ekipa moze pobijediti svaku samo ako je uigrana i zna sta rade na terenu, a zvijezda jos nije uigrana.Cekajte polako dok se to malo uigra pa da vidimo sta ce da bude.Vi odmah napravite stvar crnu da ne moze biti crnja...I odmah TRENER KRIV? ? ? ? JEL MOURINHO KRIV STO NE MOGU POBIJEDITI BARCELONU, STO KIKSAJU NEKADA? ?? ? Nije, i sam je to priznao i rekao kako je on sve uradio ostalo neka pitaju igrace. Smirite se zvijezdasi bit ce to sve akobogda kako treba!!!
Šta je sa Grbovićem jel ozdravio?
poso je trenirat vidjecemo kolko ce brzo teci oporavak trebao bi bit spreman do pocetka prvenstva samo je pitanje kolko ce fizicki biti spremanZmajjj je napisao/la:Šta je sa Grbovićem jel ozdravio?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sve ovo što je na probi nema kvlitet z premijer ligu. Tako je svaki prelazni rok zovu tate i "dobre mame" nude sinove preko prijatelja da dođu na probu, pa se stvara mala "autobuska stanica" Sumnjam da ćemo moć dovest provjerene igrače tipa Ristića, Gavarića, Hasića.Naše dijete Smajića smo poćerali... imamo samo jednog golmana a ako nam ga povrijede u prvenstvu ko će branit...Svi se pojačavaju i niko se nije pomirio sa ispadanjem biće "vruće proljeće"...
Da taj neće završit ko onaj Rašid Avdić?astra1922 je napisao/la:poso je trenirat vidjecemo kolko ce brzo teci oporavak trebao bi bit spreman do pocetka prvenstva samo je pitanje kolko ce fizicki biti spremanZmajjj je napisao/la:Šta je sa Grbovićem jel ozdravio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.