Ja sam ove nedavno kupio, zadovoljan za sad.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
koliko parathe scouser je napisao/la:
Imaju l' bijele ovakvethe scouser je napisao/la:
u jednoj Kappa prodavnico u Bihacuhanniz je napisao/la: A gdje si kupio te patike?
E svaštaQUARESMA 18<<< je napisao/la:yepp, ne samo nike, ima i drugih proizvodjacaa po najmanje kappinih
Pa isto k'o converse shop u Sarajevu, jedan red converse tena (low and hi-tops) i onda idu adidas i takoanonimni je napisao/la:E svaštaQUARESMA 18<<< je napisao/la:yepp, ne samo nike, ima i drugih proizvodjacaa po najmanje kappinih
Koliko para ?Consigliere je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:De mi recite koji gel se ne suši na kosi, tako da kosa cijelo vrijeme ima sjaj, a da također učvrsti kosu... imam nekakav nakon 2 sata se osuši i suha mi kosa bude niđee veze..
nemojte mi neke sa eBay govoriti, nego neki što ima kod nas u DM-u npr.
Taft mislim da ima onaj "wet look" tj. da se sjaji, imas u DM i CM tih bruku proizvoda samo otiđi i pogledaj.gojzerica je napisao/la:De mi recite koji gel se ne suši na kosi, tako da kosa cijelo vrijeme ima sjaj, a da također učvrsti kosu... imam nekakav nakon 2 sata se osuši i suha mi kosa bude niđee veze..
nemojte mi neke sa eBay govoriti, nego neki što ima kod nas u DM-u npr.
Kvalitet isti, samo Balea jeftinijaBosniacum Lilium je napisao/la:taft je smece, ali ovo za baleu![]()
![]()
![]()
![]()
pa znas da ti se iz iste fabrike pakuju niveini i baleini proizvodi
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 279 gostiju.