NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Mamu vam seljacku. Da nismo krenuli od nizeg ranga ne bi nikad ni vidjeli Bilinog drugacije. Nece nikad ni igrati ligasku utakmicu protiv veceg kluba, seljaci koji ti ne daju da snimas utakmicu na njihovom stadionu a onda ti kroje i na tvom kako hoce. Uvalite im 3 4 komada pa nek idu sretni kuci
Majmuni sa ovim potezom su samo vise podgrijali atmosferu

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Upravo, nisu svjesni da nama ne treba 10k na stadionu da bi napravili atmosferu. Ovako ce ih 1000 ljudi na zapadu pojest od prve minute

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zbog radni obaveza nista od mene na Bilinom.. a ni moja ekipa nece ici samo radi tog njihovog odbijanja igranja u 17h.
Sve u svemu sad dok se sat ne vrati ponovo na ljetno racunjanje vremena manje-vise necu moci nista gledati subotom.
Hajmo Celik 3:0 na poluvremenu... 6:1 na kraju!

Sve u svemu sad dok se sat ne vrati ponovo na ljetno racunjanje vremena manje-vise necu moci nista gledati subotom.
Hajmo Celik 3:0 na poluvremenu... 6:1 na kraju!

Koji su ovo seljaci majko moja iz Koline umjesto da uzivaju u nocnoj tekmi oni odbiju,volio sam da je bila u 17 sati ali nema veze stizem akobogda i u 13:30, ured 100 kilometara cu preci u jednom pravcu ali ne zalim ni sekunde u 10 h krenem popijem kaficu i jedem u Zenici i polako na tekmu 
Kolinu i cijelu Ustikolinu nabijem na kolčinu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Zar nam je bitan termin da bodrimo Čelik? Vjerujem da će biti opet 1500 ljudi, a da će atmosfera biti bolja nego da je 5000.
Bas glupo sa njihove strane nisam ocekivao da odbijuRubikovaKocka je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:40Ipak odbili. Svasta.Ironside je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:31Vjerujem da ce prihvatiti bez problema i njima je dozivljaj igrati na bilinom pod reflektorima i vecim brojem navijacaRubikovaKocka je napisao/la: ↑01 nov 2022, 15:12Ima li ikakvih informacija, jel Kolina prihvatila termin 17:00 ?
SVI NA BILINO POLJE !
Celik Zenica
"Seljak je opasniji od atmoske bombe". Nekad je to Haris Burina rekao i upravu je. Hebem li vam mamicu seljobersku, sad im treba hebat sve po redu kad dodju, al sve znaci.
Rekao sam da necu stici zbog posla ali cu pokusati sve da pobjegnem zbog seljadije. Treba ih natrpat svim i svacim. MRS!!!
VOLIM TE ČELIK
Rekao sam da necu stici zbog posla ali cu pokusati sve da pobjegnem zbog seljadije. Treba ih natrpat svim i svacim. MRS!!!
VOLIM TE ČELIK

Kreteni jednom u zivotu imaju priliku pod reflektorima igrat i ne prihvate je...
HZČ!
Utakmica se zavrsi oko 19, dok se oni presvuku u udju u autobus to je vec 19.30... a valja do Ustikoline doci, nema ih do ponoci. Mogli bi ih "nedje u putu izist' vuci" 

Brajlovic im obeco vola na raznju ako pobjede cudo nevidjeno
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Da li je danas glavna presuda?
Danas svi pred SUD. Mislim da presuda pocinje u pola 2 ili u 2
Ovakvo tumačenje od strane sudije Šapine smatramo blago rečeno nestručnim, površnim i blagonaklonim prema Gradskoj upravi odnosno prema jednom čovjeku, te najavljujemo nastavak pravne bitke kroz podnošenje žalbe Kantonalnom sudu o čemu ćemo blagovremeno izvijestiti javnost.
https://nkcelik.ba/opcinski-sud-odbio-t ... da-zenica/
https://nkcelik.ba/opcinski-sud-odbio-t ... da-zenica/
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Koja ****, yebem im majku svima. Mozes mislit ti ovo, nezamislivo za razum. Nastavak borbe slijedi, platit ce ovo svojom kozom, tuzit **** zbog zlocinackog uzdruzivanja. Ne moze me niko uvjeriti da ovo nisu mutne igre.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.