Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ide preokret 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Matip je pola ekipe koliko je bolji na lopti od Gomeza
Milner sporiji od interneta Telecoma
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Napoli vodi 4:1 I čovjek radi izmjene.
Mi držimo Milnera i dalje na terenu
Mi držimo Milnera i dalje na terenu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma jbt vise i Eliott da Keita igra ovako izvrnuli bi ga
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Daj Mela da ga vidimo više
E **** Nunezu
E **** Nunezu
Jbo li ti Harvey nanu njemacku
Nunez nazalost daje flashove Carrola
Nunez nazalost daje flashove Carrola

Nunez ako ne bude zabijao sve u 16 sto mu naleti ovo ce biti teski flop
A da bi se to desilo treba biti u 16. Lik je na krilu kontinuirano, ne razumijem ništa šta se radi ove sezone u picku materinu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arthur tacno izgleda kao nas veznjak
Uci bolan
Uci bolan

Nunez kao origi na krilu a jota na 9
Tiago u 20ak minuta pokazao vise zelje,znanja,oduzetih loptih nego svi nasi veznjaci u 5 utakmica

Tiago u 20ak minuta pokazao vise zelje,znanja,oduzetih loptih nego svi nasi veznjaci u 5 utakmica

I u Dr poluvremenu nam se desava isto sto I citave sezone, milion minuta posjeda 0 prilika
Ne znam sta vam je tu toliko cudno i u Benfici je napadao prostor izmedju desnog beka i štopera protivnika nije uvijek bio skroz kroz sredinu.
Ovo večeras je najsramotnijih 90 minuta Liverpoola pod Kloppom.
Ako ovo nije wake up call ne znam šta je. Neviđena blamaža, a u tome govori u prilog da smo prvi put u historiji gubili sa četiri ili više golova u Ligi prvaka u toku utakmice.
Cista kurcobolja velike većine tima.
Fucking hell.
Ako ovo nije wake up call ne znam šta je. Neviđena blamaža, a u tome govori u prilog da smo prvi put u historiji gubili sa četiri ili više golova u Ligi prvaka u toku utakmice.
Cista kurcobolja velike većine tima.
Fucking hell.
Probudili su se nakon gola Diaza I Dali sve od sebe I stvorili smo jednako 0 prilika. To je znak za uzbunu
Mislim da je ovo peti put sezone da si napisao ovako nesto

Lose, bas lose, previse igraca istovremeno van forme a utakmice dolaze prebrzo da nesto znacajno promjenis.
Šta ću kad uvijek uspiju odigrati gore nego prošli meč

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.