komsija znajuci ove nase fudbalerke najvjerovatnije lajes na pogresno drvo.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 sep 2020, 07:31Ono za šta ja mislim da je najvažnije, jest kako da upoznam jednu djevojku koju sam juče vidio na poslu? Radi u SFK 2000 i zategnuta je ko strijela. Ima par sitnih tetovaža po rukama. Može li mi iko pomoć, za života ću ga pjesmom darivati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-tim/sfk2000VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 sep 2020, 07:31Ono za šta ja mislim da je najvažnije, jest kako da upoznam jednu djevojku koju sam juče vidio na poslu? Radi u SFK 2000 i zategnuta je ko strijela. Ima par sitnih tetovaža po rukama. Može li mi iko pomoć, za života ću ga pjesmom darivati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I jedno i drugo je tačno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imamo jos losijih al smo i posudili neka krila...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- DonerKebab
- Kontakt:
Lazni brazilac i penzioner da, Hebib je bolji sto se mene tice.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Eh, ako ćemo se sad gađat, meščini da je on doveden ko krilo. Inače, tvoj omiljeni profil igrača. Silom prilika je bačen na beka. Al morebit da griješim.
Nemam ti ja stijem problema. Ne moram ja njoj biti prvi izbor. Drugi- treći... Jednom mjesečno, siromahu čojeku zauhar je i kad muha udupe uleti.fera je napisao/la: ↑02 sep 2020, 11:15komsija znajuci ove nase fudbalerke najvjerovatnije lajes na pogresno drvo.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 sep 2020, 07:31Ono za šta ja mislim da je najvažnije, jest kako da upoznam jednu djevojku koju sam juče vidio na poslu? Radi u SFK 2000 i zategnuta je ko strijela. Ima par sitnih tetovaža po rukama. Može li mi iko pomoć, za života ću ga pjesmom darivati.
Slab sam, grešan, na sportašice.
Davdiš kakva je... Uh, oslobodi ne zavedi...
Hebib ne moze biti bolji od jukica ni u teoriji. Jukic sad ima karijeru kakvu hebib nema sa haman 30
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ova je u menadžmentu kluba. Ne vidjeh joj ime, a imala je masku. Al noge i tijelo ko Ana Ivanović, ensaramimog.Denchi je napisao/la: ↑02 sep 2020, 11:18https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-tim/sfk2000VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 sep 2020, 07:31Ono za šta ja mislim da je najvažnije, jest kako da upoznam jednu djevojku koju sam juče vidio na poslu? Radi u SFK 2000 i zategnuta je ko strijela. Ima par sitnih tetovaža po rukama. Može li mi iko pomoć, za života ću ga pjesmom darivati.
Ma eto sad treba im govorit jes valja Korona Kielce u Poljskoj ali nama jok

Sila Nebeska al samo u glavama nekih...
U isto vrijeme bi doveli nako cobance sto fino trci iz Krupe il vako nekog tima....
Nemam vise energije zivotami...
@Denchi. Fala ti na trudu.
Probaj i to, mozda upali.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:45Šta ću kod hodže, životati? Jedino da mi doda pivu preko mašica...Lik je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:25Imas ba Hodzu koji ce ti klinac?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑02 sep 2020, 10:16Đokanović - Pejović, to bi trebala biti naša veza. Neka se Rahmanović, Sušić i Mustedanagić kolju oko AMF. Oremuš mjesto Holeta, Salčin i Pidro itd.
Gkedam ove tekme od pripremnih pa do sada, nama bi pravo lego napadač i desni bek. Kako to nije niko primjetio?!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- DonerKebab
- Kontakt:
Ovako ste i za Bojana Letica govorili pa ali nejse.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Neka zdrave konkurencije. Nek se bore za mjesto. Mi od toga možemo samo profitirati.
Za sve, svašta i svakog imam razumijevanja, ali Zinedina nikako da "provalim".
Jbte šišmiš, pa Hebib poslije duge povrede uđe makar na 5min., a ovog nikako nema. Šta je reć, uvražijumater...?
Za sve, svašta i svakog imam razumijevanja, ali Zinedina nikako da "provalim".
Jbte šišmiš, pa Hebib poslije duge povrede uđe makar na 5min., a ovog nikako nema. Šta je reć, uvražijumater...?
Ma brate i ovdje i na infu se pokusavaju stvoriti neke legende i nedodirljivi igraci... Zasluzni i slicno...
Niko ne kaze da heba nije ekstra momak i solidan igrac.
Niti ko kaze da ahmetovic nije i dalje odlican igrac za nasu ligu ali valjda treba sa prebolimo te bolesti kao kod nrkih iz blizine gdje se od igraca prave legendice neke i koji su nezamjenjivi i nedodirljivi.
Ja samo da mogu vidjeti iz fudbalskog aspekta, sta tacno ali takticki i statisticki radi hebibovic tako dobro da se toliko dize. Nije valjda ulazenje u sanse neka prednost? Kad on u 90% slucajeva iste upropasti losim centaršutom, sutom i sl. Ne kontaju da to ubije ekipu u pojam jer nije lahko napraviti takav prostor. Istina to hebib radi bolje od vevine dotadasnjih igraca ali kazem krava kojadaje 20 l mlijeka i onda se ritne i nogom prolije to. O defanzivnim karakteristikama ne bih ni da pricam.
Samo gledaj tatara sa i bez hebiba... Cisto statisticki
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Tatar i Fanimo su dva odlicna krila, mi trebamo bolje od njih dovesti, a ne slabije, nikad Krste i Hebib vise ne bi trebali biti opcija, njihov ucinak na krilu Akademci mogu izjednaciti....i trebaju, puno radje zelim vidjet Resica s klupe da odmjeni Fanima nego 30-godisnji Hebib....Pantelija je napisao/la: ↑02 sep 2020, 11:51Ma brate i ovdje i na infu se pokusavaju stvoriti neke legende i nedodirljivi igraci... Zasluzni i slicno...
Niko ne kaze da heba nije ekstra momak i solidan igrac.
Niti ko kaze da ahmetovic nije i dalje odlican igrac za nasu ligu ali valjda treba sa prebolimo te bolesti kao kod nrkih iz blizine gdje se od igraca prave legendice neke i koji su nezamjenjivi i nedodirljivi.
Ja samo da mogu vidjeti iz fudbalskog aspekta, sta tacno ali takticki i statisticki radi hebibovic tako dobro da se toliko dize. Nije valjda ulazenje u sanse neka prednost? Kad on u 90% slucajeva iste upropasti losim centaršutom, sutom i sl. Ne kontaju da to ubije ekipu u pojam jer nije lahko napraviti takav prostor. Istina to hebib radi bolje od vevine dotadasnjih igraca ali kazem krava kojadaje 20 l mlijeka i onda se ritne i nogom prolije to. O defanzivnim karakteristikama ne bih ni da pricam.
Samo gledaj tatara sa i bez hebiba... Cisto statisticki
Zeznuto jest, jer ne znas sta uraditi sa igracima koji su nama losi a ostatku lige predobri, razlog zasto Dinamo ima Lokomotivu...da je situacija normalna, treba sa NAM-om razgovarati o ideji da takve igrace kao sad npr. Heba,Hare,Krste,Ahmo da posaljes da igraju za bolju lovu u Vijetnamu....to bi bio win-win i o tome se pricalo ali je ostalo samo na prici...
Cak ti i ne treba filijala samo gledati da posaljes igraca u klub gdje ce igrati evo za sad ovo s novim pazarom izgleda dobro, gurati ove malo slabije u olimpick, mladost i slicne timove.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Dave, Mostarac12345, TOMCRAFT i 109 gostiju.